Sevdiğini özleyenler buyurun

ya tabıkı sevıyorum :çok üzgünüm: ama bu sevgıyı ondan uzakta yasamak, onu ozlemek, sureklı onun telını beklemek agır gelıo bana:çok üzgünüm:

ya sana ondan tel geldiğinde heycanlancan sevgine birkat daha sevgi katılacak uzakta yasıcanki değerini sevgisini anlıcan sabrın meyvesi okadar güzel bişeydirki ahhh ahhh yasamayan anlamıo seven insan bırakırmı amayaaaane olursa olsun onun için ölür canı pahasınada olsa sennki sevmemi şimdi:1no2:

oofff onu uzmek de ıstemıorum ama cok kararsızım napıcamı bılemıorum:çok üzgünüm: telde agladı hungur hungursenağlama

ŞİMDİ İÇİNNNN RAAHHAATTTMIIIIIIIIIIIIIIIIIII
yazık sanki askerime ben yapmışım gibi ne kadar üzüldüm biliomusun ben böle üzülmüşken o çoçuğun durumunu düşünemiyorum bak senden tek isteğim ara özür dile gönlünü al ayrılmak istiosan askerden sonra ayrıllllllllllllllllllkaydirigubbakcemile

sımdı aradı eger benden ayrılırsan kendımı oldururum haberlerde ızlersın dedısenağlama bende saka yaptım senı denemek ıcın dedımsenağlama ayrılmıorum tabıkı dedımsenağlama

deddiğim noktaya geldinmi şimdi demedimmi kendini öldürür diye allahim yarrabbimmmmm

madem sevginden emin değilsin bari şaka yaptım deyip de seviyormuş gibi davranma.. ilerde daha büyük sorunlara yol açma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nacidecim tam benim yazacaklarımı yazmışsın.. aynen katılıyorum kuzuma, sen onu sevmiyorsun..

ya gizemcim onuda anlıyorum ama bu kadarda pes edilmezki o konuyu cocuğa acması için 1000 kere düşünmesi lazım cünki o gurbette herkesten ayrı yazık acıdım vallahi çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaasenağlama

[QUOTE=mirumo;3895537]madem sevginden emin değilsin bari şaka yaptım deyip de seviyormuş gibi davranma.. ilerde daha büyük sorunlara yol açma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

bırak kıss cocuk askerde idare etsin madem gelene kadar öldürürüm demişya mirmirmirmir

belinaaaayy ne yaptın sen kuzum:1shok:

bari şaka yaptım dediğinde tatmin oldu mu?

inan anne babadan eşten/sevgiliden ayrı kalmak değil onlara koyan

askerdeyken terk edilmek yakan..

nasıl cesaret edebildin canım buna ya..

çok yakın bir arkadasımı sevgilisi terk etti askerdeyken
kız ben seni bekleyemicem demiş.çocuk çıldırmıştı..
canıma kıyma noktasına kadar geldim demişti arkadasım
sıkıntısı midesine vurdu mide kanaması geçirdi
tam 20 kilo vermişti..

psikolojisini söylememe gerek yok sanırım..

asker beklemek kolay birşey değil
zaten eğer sevgin yoğun değilse beraberliğin ciddi değilse keşke gitmeden bitirseydin

sevgımden emın dıılım demıorumkafamçokkarıştı e ne yapacagımı sasırdım sımdı ayrılıymmı ayrılmayımmı:uhm:

bence bekle acemiliği bitip gelince tavrına göre hareket et.
bu süre içinde de fazla samimi de olma çok yakında davranma

sana bağlı aslında önce kendi sevgini ölçmelisin

_hozefin bence sen git canım ordaki duruma göre hareket edersin.
sonra keşke gitseydim demektense gitmelisin derim ben.
töreni izlersin en azından

aynen canım içim sızladı yaa.. yazık askerimiz orda sevdiğinin hasretiyle, hayaliyle yaşıyorken, binbir zorluk çekiyorken, ailesinden, sevdiklerinden uzaktayken sen kalk bunları söyle!!! altüst olmuştur günah yaa!!:çok üzgünüm: ben kendime yapılmış kadar hissettim bunu sen napıyorsun arkadaşım yaa.. yap et sonra da şakaydı ne kadar basit..

sen gönül eylendirion bence ne bu cocuk oyuncağımı dediklerimizden bişi anlamadınmı sen ya seviosun ama hasretinden ayrılcan böle bişi varmı yaaaaaaaaaaa söleyin bana

[QUOTE=mirumo;3895537]madem sevginden emin değilsin bari şaka yaptım deyip de seviyormuş gibi davranma.. ilerde daha büyük sorunlara yol açma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bırak kıss cocuk askerde idare etsin madem gelene kadar öldürürüm demişya mirmirmirmir[/QUOTE]

doğru diyorsun canım yaa.. Allah korusun aman:çok üzgünüm:

sevgımden emın dıılım demıorumkafamçokkarıştı e ne yapacagımı sasırdım sımdı ayrılıymmı ayrılmayımmı:uhm:

emin değilim demiyor musun?? ama az önce yazmışsın!!!! sevgisinden emin olan kişi sevdiğinin nefes aldığını bildiği müddetçe isterse 2,3,4,...yıl, döneceği umudu olduğu sürece bekler!!

şu özel mesajini aç bakayimmmmmmmmmmm

belinay söylediklerin ve sevgin bana pek samimi gelmedi..

sen ilk başlarda burda bize izin kullanmazlarsa daha mı erken geliyorlar diye sormuştun
eğer öyleyse bende sevgilime izin kullandırtmıyım daha evlencez çocuk yapcaz diyordun..

ya sen evliliğin ne demek olduğunu bilmiyorsun
ya da senin için basit bir konu..

bu şekilde düşünen insan sevdiğinden bu kadar kolay vazgeçmez
ne kadardır berabersin bilmiyorum ama daha gideli 1 ay bile olmadan
vazgeçiyorsan sen 15 ay zor beklersin güzelim!

ben çocuğa acıyorum..yaptığın çok ayıp
ama yine de sana bişey diyemem kendi tercihin
kendi VİCDANIN..ne diyebilirim ki
Allah merhamet versin kalbine..

Yazık valla çocuğa.Madem ayrılcaktın gitmeden ayrılsaydın.Sevmek sadece yanındayken vakit geçirince gezince eğlenince gülünce olmaz,sevmek uzakta olsada göremesende heran olmalıdır.Yazık olmuş çocuğa çok üzüldüm...

kızlar hayırdır herkes sustu???herkesin hayatı hataları ve yanlışları kendine.sizler neler olabilceğini anlatmışsınız.Üzülür demişsiniz gerisi ona kalmıs bişey.Herhalde düşünebilir kendisi durumu?ne kadar üzebilceğini ne hale düşeceğini.

şahsen ben konu uzamasın diye yorum yapmak istemedim hozefin
elbette belinayı haksız buldum ancak diğer kişinin söyledikleri de hiç hoş değil
bir ayıbı kınamak için ona ayıp bir şekilde karşılık vermek doğru mu?

biz yanlış yaptığını söyledik fikrimizi dile getirdik belinay ne yapacağına kendi karar verir
onun hayatı onun duyguları..kimsenin buna burda ağır sözler kullanarak müdahale etme hakkı yok!

umarım yetkili kişiler daha fazla ahlak dışı cümleler görmemizi engeller ve konuya el atarlar...

her neyse...sen ne yapmaya karar verdin gidiyor musun törene?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…