ya tabıkı sevıyorum :çok üzgünüm: ama bu sevgıyı ondan uzakta yasamak, onu ozlemek, sureklı onun telını beklemek agır gelıo bana:çok üzgünüm:
oofff onu uzmek de ıstemıorum ama cok kararsızım napıcamı bılemıorum:çok üzgünüm: telde agladı hungur hungursenağlama
kızlar bir çözüm üretin bir fikir verin.ne yapmalıyım.boşu boşuna ayrı dönmüş olcaz...
sımdı aradı eger benden ayrılırsan kendımı oldururum haberlerde ızlersın dedısenağlama bende saka yaptım senı denemek ıcın dedımsenağlama ayrılmıorum tabıkı dedımsenağlama
nacidecim tam benim yazacaklarımı yazmışsın.. aynen katılıyorum kuzuma, sen onu sevmiyorsun..
sevgımden emın dıılım demıorumkafamçokkarıştı e ne yapacagımı sasırdım sımdı ayrılıymmı ayrılmayımmı:uhm:
ya gizemcim onuda anlıyorum ama bu kadarda pes edilmezki o konuyu cocuğa acması için 1000 kere düşünmesi lazım cünki o gurbette herkesten ayrı yazık acıdım vallahi çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaasenağlama
belinaysu23[/QUOTE .!.:o askerden gelınce ayrılmammkı zaten:çok üzgünüm: o yanımdayken dunyalar benım oluo:çok üzgünüm: ama uzaktayken onun hasretıen dayanmak zor:çok üzgünüm: o yuzden ayrılayım dedım:çok üzgünüm:
[QUOTE=mirumo;3895537]madem sevginden emin değilsin bari şaka yaptım deyip de seviyormuş gibi davranma.. ilerde daha büyük sorunlara yol açma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sevgımden emın dıılım demıorumkafamçokkarıştı e ne yapacagımı sasırdım sımdı ayrılıymmı ayrılmayımmı:uhm:
telde oyle agladıkı anlatamam:çok üzgünüm: Kurbanın olayım bırakma benı dıo:çok üzgünüm: Askerden kac gel de gelıyım herseyı goze aldım senın ıcın dıo:çok üzgünüm: Senden otesı bana yalan dıe agladı:çok üzgünüm:
kızlar hayırdır herkes sustu???herkesin hayatı hataları ve yanlışları kendine.sizler neler olabilceğini anlatmışsınız.Üzülür demişsiniz gerisi ona kalmıs bişey.Herhalde düşünebilir kendisi durumu?ne kadar üzebilceğini ne hale düşeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?