- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
şahsen ben konu uzamasın diye yorum yapmak istemedim hozefin
elbette belinayı haksız buldum ancak diğer kişinin söyledikleri de hiç hoş değil
bir ayıbı kınamak için ona ayıp bir şekilde karşılık vermek doğru mu?
biz yanlış yaptığını söyledik fikrimizi dile getirdik belinay ne yapacağına kendi karar verir
onun hayatı onun duyguları..kimsenin buna burda ağır sözler kullanarak müdahale etme hakkı yok!
umarım yetkili kişiler daha fazla ahlak dışı cümleler görmemizi engeller ve konuya el atarlar...
her neyse...sen ne yapmaya karar verdin gidiyor musun törene?
evet canım gidicem ama kafam allak bullak oldu.her kafadan bir ses çıkıyor.napcam bilmiyorum.1dk bile önemli benim için onla geçen.ayrıca şu arkadasın konuya gelince o buraya yorum almak yada paylaşmak istediğinden yazıyor.herkes düşüncesini söyleyebilir ama bazı sınırlar çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum.ayrıca ben arkadasın askerde bi sevgili olduğuna inanmıyordumda mesela ilk zamanlar.hayal falan gibi geliyodu yazdıklarını okuyunca.hala bile fikrim değişmiş değil ama bilemem.herşeyi bilen ve karar vercek olan kendisi.biz müdahale edemeyiz...
boşver...
ya sen takma çok fazla onu bunu.
eğer çok istiyorsan git..
törene katıl sonra askerler otobüse bineceği zaman gider konutanıyla görüşürsünüz
illa da yok derlerse tek dönersin artık napcan..
bekleyebilirsen de gelişini bekle canım..
ama ben yerinde olsam gitme imkanım varsa giderdimyerimseniben
imza yapmak için uğraşıyorum kaç gündür bakalım olmuşmu
ewt kızlar nacıde ve bedıyaa ısımlı kullanıcı banlanmıs:1shok: dun hakaret etmısler heralde
burda herkes herkese fıkır verebılır ama hakaret etmemelı bence:1shok: tabı benım fıkrım bu
canım gercekten cok tesekkur ederım benım sorunumla ılgılendıgın ıcın:çok üzgünüm: ben sevıyorum onu ama onun hasretını cekmek bana agır gelıo.ne bılyım kafam cok karısık:çok üzgünüm:
hımm ewt dunku tartısmada bende vardım maalesefnacıde ıle bedıyamıydı onlar bı kzın agzına yakışmıcak akadr kötü şeyler söyledi herkes şaşırdı:1shok: aman neseki banlanmışlarsırnaşık şey.takma belınaycımsırnaşık şey patıskama gelincede şunu söylemek isterim.eğer çocuk seni istemeseydi kırıcı laflar sölerdi bence m mailine karşın.bence biraz naz yapıo gibi geldi
ya canım hani bizlerin de yapısında vardır ya eski sevgilimz barışma yollarında bulununca kendimizi geri çekeriz naza çekeriz ya bana öle geldia.s avatarındaki diilimi bu anlattığın.yanlış anlama ama hoşmuş bacı olarak sölüyorum çok yakışmışsınız ikiniza.s
sende guzelsın canım ama bence kacırma onubak sımdı bu taktık herzaman ıse yarar.ona bı mektup gıbı uzuuuuuun ca bısı yaz.bu ıs ole sakasına maılle falan olmaz.ne o ole ısı gırgırına vurmus gıbı o mektupta ona senı yanı eskılerı eskı guzel anılarınızı hatırlatıcak bısıler yaz.tanısmanızdan basla anlatmaya.benım arkadasımda atrılmıstı bu yolu denedı ve basarıya ulastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?