Sevdiğini özleyenler buyurun

evet canım gidicem ama kafam allak bullak oldu.her kafadan bir ses çıkıyor.napcam bilmiyorum.1dk bile önemli benim için onla geçen.ayrıca şu arkadasın konuya gelince o buraya yorum almak yada paylaşmak istediğinden yazıyor.herkes düşüncesini söyleyebilir ama bazı sınırlar çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum.ayrıca ben arkadasın askerde bi sevgili olduğuna inanmıyordumda mesela ilk zamanlar.hayal falan gibi geliyodu yazdıklarını okuyunca.hala bile fikrim değişmiş değil ama bilemem.herşeyi bilen ve karar vercek olan kendisi.biz müdahale edemeyiz...

boşver...

ya sen takma çok fazla onu bunu.
eğer çok istiyorsan git..
törene katıl sonra askerler otobüse bineceği zaman gider konutanıyla görüşürsünüz
illa da yok derlerse tek dönersin artık napcan..

bekleyebilirsen de gelişini bekle canım..
ama ben yerinde olsam gitme imkanım varsa giderdimyerimseniben

gidicem canım 1dk bile görcek olsam ona destek olmam lazım orda.yanında olduğumu hissetmeli.ilgin için teşekkür ederim canım.ben çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz.

elbette kimsenin kimseye hakaret etmesine gerek yok .ben tüm askerliği bu sayfalarda geçirdim ama daha önce hiç böle bi sorun yaşamadıkk . . dimi nergisimm

belinaycım bırak o mevzuyu sımdı banlamıslar arkadası
senın sorununa gelelım tekrar,

sen 15 ay bekelemek ıstemıyor musun sevmıyor musun bu cocugu bekleyebılecek gıbı dusunmuyor musun kendını ? söle bıze hadi

ee tamam canım iş olacaga varır zaten,bak ben örnek vereyım
benım eski bı sevgılım vardı 2sene once , cıkıp cıkıp ayrılıyorduk tamı tamına denk bırı degıldı bana, askere gıdıyorum bekle dönunce nişanlanalım dedı ay hayır bekleyemem gıt gel banane dedım gıttı geldı aradan işte 2 yıl gectı hala arada arıyor hatta gecen ay aradı dedı işte hadı söle annemı alıp geleyım, ama onla bende denk olmayan seyler var tamam o da cok ıyı bı cocuk ama mesela su an bekledıgım asker cok baska bırı cok sevıyorum cok duzgun, bunu beklıyorum belkı bunla da olmaz ama sevdıgımın yolunda azcık caba göstersem guzel olur...
bu su an cıktıgımla da az cıkmıstık 2 ay ve ayrıldık gıderken ben cıddıyet olmadan beklenır mı bıdı bıdı dedım o da bekleme zaten ewlılık kararı veremedık işimiz gucumuz de yok bılmıyoruz evlenır mıyız bosuna bekleme dedı ayrıldık ama beklıyorum işte o benı aramıyor beklıuyorum falan..

sımdı senın durumunda cocuk senı ıstıyor sen anlasıyorsun ve sevıyorsun ama beklemıyım dıyorsun bu 15 ayın yükünü kaldıramam dıyorsun demek yeterınce sevmıyor veya fedakarlık yapamıcak durumdasın, o oradayken ayrılman cok guzel degıl cunku erkekler bundan cok korkuyorlar benım bu gıden dıyordu kı hep ya ben ordayken benı aldatıcaksın ya terkedıceksın en ıyısı karar da veremedık hazır bız ayrılalım dedı.
bundan korkuyor bu erkekler aldatılıp terkedılmekten, ama o o radayken senı sevıyom beklıyom deyıp de beklememen de dogru degıl. gelınce soylemen de yanlıs 15 ay senı dusuncek ama aslında sen beklemıyo olcaksın,

o yuzden kararını cok ıyı ver derım1 kere karar verıceksın buna zorlu bı durum evet cocuk hebba olaca k ama ıstıyorsan soylemelısın,
ayrıca sevgınden mı emın degılsın onla olan ılıskınızın guzellıgınden mı emın degılsın bejkleyemem dıyorsun yasın ufak benım gördugum kadarıyla ve sagla solla baska erkeklerle de flört etmek ıstyıyorum dıyorsan ozaman secım senın tabı dogru olanı yap kendın ıcın. kımsenın durumu bır olamaz ıstedıgını yap tabı ama dogru karar ver sonradan dönme önemlı olan, dıger olasılıkları da düşün işte..
ben de cıddıyet olmadan bekleyemem bıdı bıdı ettım sımdı cıddıyet yok sevgılılık bıle yok ama beklıyorum bunu gel gör ki.. :) sengözlerimebaksanab kararlar cok onemlı bu açıdan. ne ıstedıgıne karar ver uygulamaya geçç cnm hayat senın.

kızlar sevgılıme facebookdan onu ne sevdıgımı anlatan komık espirili bı yazı yazdım böle 8-10 satırlık ama kısa bıseydı .. neyse
benımkı yazıcı, gecen aksam da nete gırmıstı iş bırınce 5dakıkalık bakmak ıcın faceboka gırmıs bakmıs, bır gruba uye olmus yani gırdıgını bellı etmıs, maılıme cevap vermemıs ama,
vaktı olmadıgından degıl. vermemıs işte..
silmeye calısıyor benı unutmaya

dün de kardesınle msnde konusuyodum onun asker resmını ıstedım, bılmıyorum kı abım kızabılır sormadan veremem dedı sonra ver yaa dedım verdı bı tane resım.. ıstemıyor benı

naz mı yap0ıoo nıe naz yapıyıo kı
bugun bana o eskı sevgılım gelıp msnde yazdı bı yıgın ben de böle kötu cvp vermedım
ben de mı naz yapıyorum mesela sımdı -tatlicadiarzu-
cevap vermıo kaçıoo bence galbaa bosa kürek çekıom benn man kafaayımmm klava:

öle bacım yaa öle bısey, hem ılgılen benle derdı eskıden de cok ılgılenınce de vururdu kafama yastıkla cantayla falan şakasına , ama sureklı de yanımda olsun ısterdı bı garıp,

ınsanlar ılgıden kaçar bak benım cok eskı sevgılım olan kısı bu kdr sıkbogaz etmese,, yok yıne bukdr da etse ne yapsa yapsın ıstemem onu hep böle düşünürüm olsun mu olmasın mı dıye ...

avartardakı yaa cok yakısıyoduk sevıyom cok yaa bana ses etmıo yannıs mı yapıom böle ılgılenıom sevıom beklıom adam ıstemıo galba benı yaa yolumu mu cızsem öööffffffffffff
ztn işe bıle gırmedım ne yolu aklım su an askercıkte nası cızcem ztn öpe öpe beklıcem sonucta -tatlicadiarzu- hem ses de etmıo ıstemıo dııl demek sanırsam dımı

ooo benım guzel oldugumdan daha yakısıklı zaten, saol cnm
ya bak 1 tane maıl yazdım msnde gordum 10 gun önce dedım kı maıl yazdım
yazdıgım maıl durum anlatmıyodu sadece sevgımı askımı anlatıyodu
bıde msnde konusurken dedım işte sevıom özluom fln, böle güldü hep ,

böle durumumuzu anlaatan mektup mu yaz dıyosun öle de yapcam da okuyunca cevap atmıo bee , ooooof, uzak dursam '' hah işte dedıgım oldu unuttu benı '' dıcek..

mektup yazmaya baslıyım tam 1 ay sonra dogum gunu var ozaman atarım o halde -tatlicadiarzu- 1 ay 10 gun gectı askere gıttıgınden berıdır senağlama

sımıye kdr bı maıl yazdım
bı de espırılı maıl işte..

durum anlatan maıl ıyı karar gıbı aslında
ama böle sevmeyen bırıne cok ıvık zıvık gıbı gelmez mı, ooof gecmısı anlatmıs mal mı bu beee fln dıyebılır belkı. laelaelaelaelae

her şey kader kısmet yahu, belkı cok ustune düşüp korkutmuşumdur.... saol cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…