bende çok özledim sevgilimi 2 aydır görmüyorumne zormuş ayrı kalmak allah kavuştursun...
kızlaaaarrr ben geldim ama gidicem birazdan özlemedinizmi beniiiii:) kız pasta üzülmekızımmmmm döncek o sana:)
kızım yaa hep kandırıyonuz benı, nerdesın sen hem gelmıon buraya,
bak maıl attım faceden sonra 2 tane anımasyonlu resım yaptım onlara da ses yok kızım
ne nazı kacıo adamım.. hihoyyyt
kızım kütahyada okuldayım ben ama cumartesi dönücem ben eve ondan giremi
yom hem ben dün akşam yazdım buraya kimse cvp yazmamuış küstüm size
sen benım lafımı dinle güzel düşünki güzel olsunhihoyyyt
didosh cum bütün çamaşırcılarda var
özellikle kadıköyde...
ama askeriyenin kantinindede olur yani...
aa öleemi cnm cok sagol kadiköye fln gideyim ozmn ztn kayinvaldemler ordan almıstı ama giderken
bol atlet tipli almışlar herhalde o darlari görmediler ya da özellikle almadilar
dar kesim istiyorum diyo kantinde bulamamıs sanırım onlardan
carsıda dolu wala bızım kemeraltında hepsı yesıl zaten dısardan alır o da olmazsa carsı ıznıne cıkınca, cunku sen sımdı bıde kargo parası vercen ....
evet orada badi tarzında olanlarda var
ben görmüştüm
kızlar ben ne yapcam yaaaaaa...herkes başka bişey söylüyor deli oldum yaaaa...
patişim yemin törenine gitcem ya ozmn getirirsiniz dedi de üstüne olarmi olmazmi diye endise ettim ama göz karari alcam artik
lifecity cok sagol tatlim ya gidimde alimm pazar günü :)
allahin izniyleee haftaya bu saatlerde aşkıma kavusmak üzere yolda olucam :asigim:hım sen gdıcesen al cnm bılıyorsundur bedenını sonucta göz kararı bısey, al cnm tmm Çok üzgünüm çoook
Günaydın canımın içi nasıLsın bakaLım....kızlar günaydınnnnŞeniznasılsınız bakalım ?gelemiyordum bayadır yayeni girebildim
Günaydın canımın içi nasıLsın bakaLım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?