Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlaaaarrr ben geldim ama gidicem birazdan özlemedinizmi beniiiii:) kız pasta üzülmekızımmmmm döncek o sana:)

kızlar iyi akşamlar herkese

aşkımla konuştum 7 dk.cık:tomato:

sesini az olsa duymak çok iyi geldi..
yemin törenine hazrılanıyorlarmış rap rap yürüyoz diyosırnaşık şey

kızlaaaarrr ben geldim ama gidicem birazdan özlemedinizmi beniiiii:) kız pasta üzülmekızımmmmm döncek o sana:)

kızım yaa hep kandırıyonuz benı, nerdesın sen hem gelmıon buraya,
bak maıl attım faceden sonra 2 tane anımasyonlu resım yaptım onlara da ses yok kızım
ne nazı kacıo adamım.. hihoyyyt

kızım yaa hep kandırıyonuz benı, nerdesın sen hem gelmıon buraya,
bak maıl attım faceden sonra 2 tane anımasyonlu resım yaptım onlara da ses yok kızım
ne nazı kacıo adamım.. hihoyyyt

kızım kütahyada okuldayım ben ama cumartesi dönücem ben eve ondan giremi
yom hem ben dün akşam yazdım buraya kimse cvp yazmamuış küstüm size

sen benım lafımı dinle güzel düşünki güzel olsunhihoyyyt

ıyı ıyı tamam zaten baska ne dusuncem öpe öpe sevcem beklıcem
ıyı ıs bakıom ıse gırsem daha ıyı hıssetcem falan bıde gözunde daha ıyı bı yerde olcam hep zaman bunlar ıyı oldu gıttı askere uzak kaldık özlucek benı cok da bogmıyım dımı adamı askla, kızdı galba facede bıde bı adam gelıp resmıme yorum yazmıstı falan hehe
neyse.. hihoyyyt

selammm kizlar nasilsinizzz

ben birsey sorucam hani bu asker tişörtleri var yaaa atlet gibi yarım kollu

onlarin dar kesim olanlari varmı acaba biliyomusunuz

benim nişanlım onlardan istiyor nerden bulabilirim

didosh cum bütün çamaşırcılarda var
özellikle kadıköyde...
ama askeriyenin kantinindede olur yani...

aa öleemi cnm cok sagol kadiköye fln gideyim ozmn ztn kayinvaldemler ordan almıstı ama giderken
bol atlet tipli almışlar herhalde o darlari görmediler ya da özellikle almadilar
dar kesim istiyorum diyo kantinde bulamamıs sanırım onlardan

carsıda dolu wala bızım kemeraltında hepsı yesıl zaten dısardan alır o da olmazsa carsı ıznıne cıkınca, cunku sen sımdı bıde kargo parası vercen ....

evet orada badi tarzında olanlarda var
ben görmüştüm

carsıda dolu wala bızım kemeraltında hepsı yesıl zaten dısardan alır o da olmazsa carsı ıznıne cıkınca, cunku sen sımdı bıde kargo parası vercen ....

evet orada badi tarzında olanlarda var
ben görmüştüm

patişim yemin törenine gitcem ya ozmn getirirsiniz dedi de üstüne olarmi olmazmi diye endise ettim ama göz karari alcam artik

lifecity cok sagol tatlim ya gidimde alimm pazar günü :)

patişim yemin törenine gitcem ya ozmn getirirsiniz dedi de üstüne olarmi olmazmi diye endise ettim ama göz karari alcam artik

lifecity cok sagol tatlim ya gidimde alimm pazar günü :)

hım sen gdıcesen al cnm bılıyorsundur bedenını sonucta göz kararı bısey, al cnm tmm Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…