Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet kizlar yaa son günler hic gecmiyoo diyolar ama işallah o songülere geliriz hayirlisiylaaaaaaaa :)
nergis haklisin 1 gün kalsinda varsin gecmesin :) :)

aynen safak 1 olsunda varsın geçmesin zaman..ahhhh ahhhh mehtabımda yaklaşıyor çok şüküürrrrrrrrrrrr:)

şafak 1 olduğunda görürüm ben sizi.şaka bir yana rabbimin izniyle sağ salim gittiler sağ salim kazasız belasız gelirler inşallah

amin canım amin kız lifecity geldigin ilk gunu hatırladım bırden senın:)kısa dönemdi dimi senınki canm?

140 gün azmı be canım.ama yinede şükür.günler yaklaştıkça beklemek zor geliyor bana.o orda ben burda,akşam yatınca bir tarafımın boş olmasına alışamadım halen.

az değil tabi ama 460 tan geldiğimizi varsayayrak konuşuyorm cnm =)
bnm 199-99 arası çok çabuk geçmiştii

bunada şükür yanii...
siz evlimisiniZ?

askere gitmeden niye evlendınız be canım ne zordur senın içinde ailen için beklemek

evet aynen katılıyorum
zor bi durum olmadıktan snra askere gitmeden evlenmeye karşıyım açıkcası
zaten ailemde buna izin vermez
nişanlanmamıza bile izin vermedi
askerliğini bitirsin görelim deidi
hayırlsıı tabi...

slm kızlar bugün keyifler nasıl?ben iyim dışardaydım.bian önce eve gitsemde kızlarla konuşsam dedim durdum.geldim şükür.şafaklar azalıyo benimde ayrılıcağım gün yaklaşıyo...ama inannın eskisi gibi üzülmüyrm.benmkinin ciddi askerliğe ihtiyacı var.tamam hasretlik zor gelicek ama alışırım yeterki biraz büyüsünÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…