Sevdiğini özleyenler buyurun

kesinlikle sana katılıyorum askerden önce ewlenmek çok zorr benim sewgilimin abisi askere gitmeden ewlenecek onun yüzünden bizde kaldıkkklava:

sLm kuzuLar...
yine ne oLdu kızz kavgamı ettiniz....?

yok cnm etmedik ama biraz tartıştık.sonra tatlıya bağlandı tabi.ama şuna kesin karar verdim büyümesi lazım.asla karşısındaki insanın ne düşündüğüne bakmıyo saygı duymuyo.kendi doğruları herzaman doğru ve benden de onun doğrularına uymamı bekliyo.inşallah askerlik iyi gelir. şunaYA RABBİM yalvarıyorum.alttan alıyrm napıyım.daha gitmeden başladık bakalım nolcak sonumuz

Canım işaLLah düzeLir ama şöYLe söyLim...
benimkininde iLLa kendi söyLedikLeri doğrudur...
bu konuda hiç bi değişme oLmadı haLa aynı devam edio...
bu yönden değişeceğini düşünme ...Çok üzgünüm çoook
ama büyüme konusundada işaLLah büyür....:mymeka:

büyümesi gerektiğini genel anlamda düşünüyorum cnm.bu dediğim dedik hallerde erkeklerin genelinde var sanırsam.ayrı bir sıkıntı.neyse cnm sen nasılsın?nasıl gidiyo?

Selam kizlarr
deniz canim üzgünsün
üzme kendini yaa askere bi gitsin gelsin adam olur emin ol ama kendi dogrularindan şaşmaz erkekler. Buda kesin ama en azindan büyümüş oluyolar biraz o bi askere teslim olsun var yaa senle cok zor kavga eder
bide askere gitcegi ortam nasii neler yasayacak onlarin sitresini de unutma canim sabirli ol :)

bizde tartışıyoruz ben çok üstüne gidiyormuşum,hem askerlik stresine girdi,hem de evlilik stresine .gelince kısmet olursa evlencez,dedim salon tutalım gitmeden tamam dedi,geçen hafta gezdik bi yer beğenemedik,kendi bişey söyleyince konuşuyoruz çok güzel,ama ben başlayınca konuşmaya sıkılıyor,bende biraz abartıyorum sanırım iki gündür konuşmuyoruz bu konuları çok iyiyiz maşallah.

,ben çok sabırlıyım ablacım yeterki düzelsin.bu aralar streside arttıya daha bi huysuz oldu valla.ah bu erkekler ahhhhhhhhhhhh.sen nasılsın ablacım?yiğit nasıl?

alttan alcaz artık 5ay napalım cnm.aslında biz abartmıyoruz onlar saçmalıyo.hayılısıyla gitsinler tam bir erkek olsun evlenme kıvamına gelsinler.bizde gelince evlilik düşünüyoz bakalım.ama kızdırırsa beni 10 sene daha bekletirim onu.ona en büyük ceza bu olur heralde:jeyyar::sm_cool:.ayyy ama ben ona kıyamamki ahh ahhhh.aşk işte.acıyı seviyo:asigim:

ii akşamlar kızlarr
off ya bitmedi gitti bu 70ler ya
şafak:71senağlamasenağlamasenağlama

bence askerlik 5 ay gidenleri değiştirceğini zannetmiyorum,ama arkadaşlarımdan biliyorum gitmeye yakın hepsi askerlik psikolojisine giriyor,2 hafta önce perma yaptır dedi,geçen hafta röfle yaptır dedi,bu haftada saçlarını siyaha boyat diyor,kendi saçlarınla oynayamıyor sanırm benmkine taktı,yarın saçlarımı siyah a boyatcam gitmeden gönlü olsun bari :)

:roflol::roflol:Seninkide ayrı bi aLemmiş canım yaaa...
Bende benimkine saçımı boyatçam diom...
kime beğendircen kendiini dio...anlamak vaLLa zor bunLarı...

bence bekle.yine fikri değişebilir seninkininkaydirigubbakcemile3

canm sanırım benmki bilerek yapıyor,ne yapsam da bu çirkinleşir 5 ay aklım kalmasın falan diyor herhalde:) o yzden uğraşıyor benimle

kesinlikle öyle.şüphem bile yok.benimkide şimdiden dışarı çıkmamı yasakladı.hatta komşulara akrabalara düğünlere gitmem bile yasak.biri görür beğenir isterlermiş beni.buyur burdan yaaaak

oo olur mu benmki çok meraklıdır ,belkide k.validemden öyle gördü,o yzden mi öyle istiyor anlamadım,k.validem çok süslüdür,nişanlımda makyajı,ojeyi,o tarz şeyleri çok sever,allahtan bende çok seviyorum,bi kadın her zaman bakımlı olmalı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…