yaaaaaaa kızlaaaaaaar kimse yokmu huuumirmirmirmir
sLm kuzuLar...
yine ne oLdu kızz kavgamı ettiniz....?
Canım işaLLah düzeLir ama şöYLe söyLim...
benimkininde iLLa kendi söyLedikLeri doğrudur...
bu konuda hiç bi değişme oLmadı haLa aynı devam edio...
bu yönden değişeceğini düşünme ...Çok üzgünüm çoook
ama büyüme konusundada işaLLah büyür....:mymeka:
Selam kizlarr
deniz canim üzgünsün
üzme kendini yaa askere bi gitsin gelsin adam olur emin ol ama kendi dogrularindan şaşmaz erkekler. Buda kesin ama en azindan büyümüş oluyolar biraz o bi askere teslim olsun var yaa senle cok zor kavga eder
bide askere gitcegi ortam nasii neler yasayacak onlarin sitresini de unutma canim sabirli ol :)
bizde tartışıyoruz ben çok üstüne gidiyormuşum,hem askerlik stresine girdi,hem de evlilik stresine .gelince kısmet olursa evlencez,dedim salon tutalım gitmeden tamam dedi,geçen hafta gezdik bi yer beğenemedik,kendi bişey söyleyince konuşuyoruz çok güzel,ama ben başlayınca konuşmaya sıkılıyor,bende biraz abartıyorum sanırımiki gündür konuşmuyoruz bu konuları çok iyiyiz maşallah.
bence askerlik 5 ay gidenleri değiştirceğini zannetmiyorum,ama arkadaşlarımdan biliyorum gitmeye yakın hepsi askerlik psikolojisine giriyor,2 hafta önce perma yaptır dedi,geçen hafta röfle yaptır dedi,bu haftada saçlarını siyaha boyat diyor,kendi saçlarınla oynayamıyor sanırm benmkine taktı,yarın saçlarımı siyah a boyatcam gitmeden gönlü olsun bari :)
bence askerlik 5 ay gidenleri değiştirceğini zannetmiyorum,ama arkadaşlarımdan biliyorum gitmeye yakın hepsi askerlik psikolojisine giriyor,2 hafta önce perma yaptır dedi,geçen hafta röfle yaptır dedi,bu haftada saçlarını siyaha boyat diyor,kendi saçlarınla oynayamıyor sanırm benmkine taktı,yarın saçlarımı siyah a boyatcam gitmeden gönlü olsun bari :)
:roflol::roflol:Seninkide ayrı bi aLemmiş canım yaaa...
Bende benimkine saçımı boyatçam diom...
kime beğendircen kendiini dio...anlamak vaLLa zor bunLarı...
canm sanırım benmki bilerek yapıyor,ne yapsam da bu çirkinleşir 5 ay aklım kalmasın falan diyor herhalde:) o yzden uğraşıyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?