Sevdiğini özleyenler buyurun

ablacım maşallah çok tatalı yaa bayıldım.ismi yiğit mertmiş. oğlum olursa kesinlikle mert olcak ismi.çok seviyorum.bu arada sana çok benziyoooo

cnm benimkide tam tersi.çok sevdiğini biliyorum böyle şeyleri ama sadece ona yaparsam.dışarıya süslenip bir çıkıyım bütün gün trip yapar.kıskanç iştenaniknanikama o öyle yaptıkça ben dahada süsleniyorum.kaydirigubbakcemile3

tesekkürler denızcım evet ısmı yıgıt mert
işallah askın askerlıgını bıtırde hayırlısıyla evlenıp bebısınız de olur cook güzel bır duygu cünküm kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah ablacım ya.yiğit gibi tatalı bi oğlum olur inşallah.tabi bu aşkımın isteği bana kalsa hepsi kız olsunkaydirigubbakcemile2

eli ayağı sağlıklı olsunda denizcim gerisi önemli değil demi.inşallah odediğin günlerde gelecek ve biz burdan bebişi haberlerinide alıcaz senin merak etme.hani kızlar günler yaklaştıkça benden bekliyorlar o haberleri ya benim bebişim olunca bende senden duyucam inşallah

iyi yapıyorsun boşver :) benimkide çok kıskanç ama yinede o konularda kısıtlamıyor,bir tek giyim konusunda kısıtlama yapar ama bende dikkat ediyorum zaten.bu ara işte psikolojisi bozuldu,yarın k.valideme gidcem,şikayet edicem :)

inşallah ablacım inşallah.sağlıklı olsun önemli değil tabikide.sen bizi bir teyze yap ondan sonra sıra bizde:dance:

menekşe ablacım siteye baktım maşşalah ya çok yakışıklı tatlı bi oğlun var
Allah nazarlardan saklasın inş benim de böle bi çocugum olur..

bende ediyom valla sende etkaydirigubbakcemile5

5 yıldır sürekli şikayet ediyorum zaten artık yeter be almassan alma oğlumu diycek :) sağolsun hep beni tutar allahtan ,offf yarın akşam yine yer bakmaya gidicez,bana şans dileyin,bi yer bulsakta tutsak kafamız rahat olsa,en azından onca işin içinden o çıksa.

inşallah bulursunuz cnm.şimdiden bulmanız lazım gerçekten.herkes kaç ay öncesinden ayarlıyo yer kalmaz diye.ayarlamadan gitmesin.

hg cnm.yemek yedim geldm cnm yoksa farketmezmiyim seni hiç.nasılsın?hallettinizmi tel işini.almışmı seninki?

bugün dışarı çıkcagını sölemişti ama haberim yok şekerim valla ararsa bilcem de
şimdi santralde oldugu için kafama göre de arayamıyorum
iyi sayılırım bugün biraz bekletildim de sinirlendim

bugün dışarı çıkcagını sölemişti ama haberim yok şekerim valla ararsa bilcem de
şimdi santralde oldugu için kafama göre de arayamıyorum
iyi sayılırım bugün biraz bekletildim de sinirlendim

ahhh güzelim benimde sinir günüm bugün yaaa.cnm ben sana bişey sorcam sen geçen gün yüksek lisans falan diyodun bana biraz bilgi verebilirmisin?neler gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…