canım ıyıyım kaydirigubbakcemile2 ısteyım ugrasıyorum ogluma sayfa yapıyorum da bu aralar hihoyyyt
yıgıtım de ıyı ananesıne neler cektırıyoo cokk yaramaz ablasıı coook
bakın oglumun sayfasına
Bebek Kokusu.Com; BebekKokusu Minikleri
umarım beyenırsınız :teselli:
canım ıyıyım kaydirigubbakcemile2 ısteyım ugrasıyorum ogluma sayfa yapıyorum da bu aralar hihoyyyt
yıgıtım de ıyı ananesıne neler cektırıyoo cokk yaramaz ablasıı coook
bakın oglumun sayfasına
Bebek Kokusu.Com; BebekKokusu Minikleri
umarım beyenırsınız :teselli:
kesinlikle öyle.şüphem bile yok.benimkide şimdiden dışarı çıkmamı yasakladı.hatta komşulara akrabalara düğünlere gitmem bile yasak.biri görür beğenir isterlermiş beni.buyur burdan yaaaak
oo olur mu benmki çok meraklıdır ,belkide k.validemden öyle gördü,o yzden mi öyle istiyor anlamadım,k.validem çok süslüdür,nişanlımda makyajı,ojeyi,o tarz şeyleri çok sever,allahtan bende çok seviyorum,bi kadın her zaman bakımlı olmalı diyor
tesekkürler denızcım evet ısmı yıgıt mert
işallah askın askerlıgını bıtırde hayırlısıyla evlenıp bebısınız de olur cook güzel bır duygu cünküm kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq: :Saruboceq:
cnm benimkide tam tersi.çok sevdiğini biliyorum böyle şeyleri ama sadece ona yaparsam.dışarıya süslenip bir çıkıyım bütün gün trip yapar.kıskanç iştenaniknanikama o öyle yaptıkça ben dahada süsleniyorum.kaydirigubbakcemile3
eli ayağı sağlıklı olsunda denizcim gerisi önemli değil demi.inşallah odediğin günlerde gelecek ve biz burdan bebişi haberlerinide alıcaz senin merak etme.hani kızlar günler yaklaştıkça benden bekliyorlar o haberleri ya benim bebişim olunca bende senden duyucam inşallah
iyi yapıyorsun boşver :) benimkide çok kıskanç ama yinede o konularda kısıtlamıyor,bir tek giyim konusunda kısıtlama yapar ama bende dikkat ediyorum zaten.bu ara işte psikolojisi bozuldu,yarın k.valideme gidcem,şikayet edicem :)
kimse yok mu beaa konuşcakkk denizz selam sabah yok muu
5 yıldır sürekli şikayet ediyorum zaten artık yeter be almassan alma oğlumu diycek :) sağolsun hep beni tutar allahtan ,offf yarın akşam yine yer bakmaya gidicez,bana şans dileyin,bi yer bulsakta tutsak kafamız rahat olsa,en azından onca işin içinden o çıksa.
hg cnm.yemek yedim geldm cnm yoksa farketmezmiyim seni hiç.nasılsın?hallettinizmi tel işini.almışmı seninki?
bugün dışarı çıkcagını sölemişti ama haberim yok şekerim valla ararsa bilcem de
şimdi santralde oldugu için kafama göre de arayamıyorum
iyi sayılırım bugün biraz bekletildim de sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?