Sevdiğini özleyenler buyurun

Gülcin kocişin gelince senden bi bebek bekliyoz zatenn :) :) :)
deniz seninde isallah allah gönlüne göre verir canim :) :)
nergis canim sagol :)

http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/226268-bekletilmekten-neffret-ediyorum.html buraya yazdım hatta sinirimi :) bakarsın :)
yüksek lisans için sınava gircem ales diye sen ne mezunuydun hangi ünv

yok cnm burdayım.dışardan bitirdimya ben merak ediyrm öyle bi şansım varmı.kamu yönetimi bitirdim cnm.çok sıkıntılıyım cnm ya.bu yüksek lisans işini öğrenip halletmem lazım.çok önemli benm için.bu arada bekletilmekten bende nefret ederim.hatta gıcık olurum.

4 yıllık bitirdiysen sen de girebilirsin o sınava eger yeterli puanı alırsan aldıgın puan ve diploma notunla okullara başvuruyosun kabul edilirsen çağırıyolar ve egitime başlıyosun

dışardan bitirdim diye küçümsüyolar çevremdeki bazı insanlar.kızlar yemin ediyorum dışardan okumak çok daha zor inanın.benzoru başardım.hiç kalmadan hatta büt.lere bile kalmadan bitirdim.bende normal okumak isterdim puanımda çok iyiydi ama bazı sebeplerden dolayı böyle oldu.çok önemli sebepler.çok canımı sıkıyolar ya.kolaysa onlarda okusaydı.sırf onlara karşı başarıcam bişeyleri.

4 yıllık bitirdiysen sen de girebilirsin o sınava eger yeterli puanı alırsan aldıgın puan ve diploma notunla okullara başvuruyosun kabul edilirsen çağırıyolar ve egitime başlıyosun

sağol cnm araştırıcam artık.bu olmazsa başka bişey bulucam.GICIK OLDUM ÇÜNKÜ ONLARA....

öğretmen bile olablrsin formasyon alıp o da alesle oluyo
açılımı Akademik Personel ve Lisansüstü Egitim Sınavı

buralıyım şekerim dogma büyüme sırnaşık şey
sen ?
gamzenin yemin töreni bugünlerdeydi sanırım belkii ondan giremiyodur

buralıyım şekerim dogma büyüme sırnaşık şey
sen ?
gamzenin yemin töreni bugünlerdeydi sanırım belkii ondan giremiyodur

bende doğma büyüme sivas cnm.gamzenin kocasının yemin töreniyse daha yeni gitti asker öylemi?daha cok varmış ahh cnm ya.evliyken çok zor.biz şükredelim cicişim

evet cnm yeni asker daha ustalıga geçicek yeni
nesliiii nası gidiyo anlatsana kısss foto da çekmişinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…