Sevdiğini özleyenler buyurun

selam benim gibi şafak sayanlar varmış yeni gördüm...benimde şafak 62..daha 5 aylık evliyim evlliğimizin 2. ayında eşim askere gitti.çabuk geçse günler bir an önce kavuşsamm..

Bizde düğün hazırlıkları yaparken gitti nişanlım çooooooooooooooooooooooook özledimmmmmmm
Bazen dayanacak gücüm kalmıyo gelse diyorum sonra da Hayırlısı diyip dua ediyorum

slms kızlar nbersiniz ben şafak kaç bilmiyorum ama 170 lerde olması lazım. sevgilim bugün bileetini aldı 10 gün sonra geliyor allahın izniyle..ama ben ayın 5 de buradann dönucem10 gun daha sevgilimden ayrı geçiricem ama o gelsin memlekete 7 aydır göremedim sevgilimi olsun 10 daha sabrederim uicunda kavuşmak oldugu sürece o zaten mutlu oluak izne geldiğine o mutlu olunca ben daha çok mutlu olurum:) seviyorum çok:asigim:

gözün aydın güzellergüzeli ne kdr güzel kavuşuosunuz kısa sürede olsa...
benim de şafak 62 ıtır&buse ve polyana ile aynı... inş kavuşacaz sevdiklerimize

kızlarrr kimse var mııı
yarın ben önemli bi sınava giriyorum (ales)
saat 9.30da başlıycakk
dua edermisiniz benim içinnn :Saruboceq:

cicikızcığım başarılar diliyorum...
stres olma canım kolay bi sınaw yalnız sana bi tavsiyede bulunayım bi baştan bi sondan yap ortada mantık soruları olduu için çok vakit harcatıyor... ama sonda da basit ilkokul soruları gibi sorular oluyor... vaktin artarsa mantık sorularını yap bence...
ben öle yapmadııma pişman olmuştum...alabileceğimden düşük almıştım...

değimiş ozmn bilmem :) lesti ales oldu fln fln
bu ikinci girişim olck daha yüksek alırım belki diye bi daha gircem

bayraklar fln asıldı şehitler ölmez şarkıları çalıyo yaaa
asker türküleriii
bana kastı mı var bunların...

olsun canım sen üzülme bak o çocuk şimdi gidiyor cicikızım ama senın kı bitti sayılşır çogu gitti azı kaldı:)

ayy canım yaa...
onlar gitsinki bizimkiler gelsin böyle düşün mutsuz olma... hem bi de şöyle düşün yaa seninki şimdi gidio olsaydı önünde bi bukdr daha zmn offf...
az kaldı bizimkiler tatlım geleecekler yakında

yazık valla çocuga ya sıfırdan başlıcak
nere düştü acaba mrk ettim he
çıkıp oynasam mı ben de :)

hehe bi sürü erkeğin içinde :)
sevgilisi de vardı çocugun arada bi geliyodu eve yazık ne haldedir şimdi kızcaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…