Sevdiğini özleyenler buyurun

Günaydın kızlar nasılsınız?Artık kimse kimseye cevap vermiyor sanırım.Neyse herkese güzel günler diliyorum...

denizcim nasılsın ben giridm sen çıktın sanırım,canm bugün benmki askerlik şubesine gitti,sınavı nerde girceğine ait zarfınıda aldı tuzlada gircek ,artık hayırlısı olsun canm senin ki ne yaptı?

iyim cnm.ya sitede sorun var ne giren çıkan nede yazan yazmayan belli.cnm benimkide ankara mamakta gircek sınava.hayırlısı cnm evet.zaman su gibi geçiyo farkındamısın?askere gittiklerindede geçmez eminim

benım sevgilim izne gelicktı ya 25 kasımda ileri tarıhe atılmış 1 aralıga..ama olsun bende zaten 5 aralıkta dönucem o yusden ii oldu:)

benım sevgilim izne gelicktı ya 25 kasımda ileri tarıhe atılmış 1 aralıga..ama olsun bende zaten 5 aralıkta dönucem o yusden ii oldu:)

çok iyi olmuş cnm.ozaman daha bol vaktiniz olur bayramdan sonra dimi?ALLAH yüzünüze bakmış.sen ne mutlusundur şimdi cnm benim:1hug:bende zamanımız azaldıkça stres yapıyrm.

slm kızlar nasılsınız
hftasonu olmadan girdim bugün hfta ortasında hahaha:)
şafak 58 oleyyyy

valla canm hiç birşey anlamıyorum ne çabuk geçiyor günler,yarın iş ark.ları yemek vericek askere gidiyor diye artık ordada ağlarım zaten durup durup ona sarılıp ağlıyorum.

valla canm hiç birşey anlamıyorum ne çabuk geçiyor günler,yarın iş ark.ları yemek vericek askere gidiyor diye artık ordada ağlarım zaten durup durup ona sarılıp ağlıyorum.

bana ağlama yasaklandı cnm.yanında bi damla gözyaşı dökiyim burnumdan getiriyo.dayanamıyo sanırım.biz sanki o hiç gitmiycekmiş gibi geçiryoz günleri.hiç bahsetmiyrz askerlikten.zaten yanımda bi açılsın konu beni sustura bilene aşk olsun.cok duygusalım.oda tam tersi çok rahat.öyle yuvarlanıp gidyr işte.benm aşkımada öyle yemek alan vericekler arkadaşları ama ben hiç birine katılamıyrm.akşam olcak ve ben evden çıkamycm.hatta onu yolcu etmeye bile gidemem heralde.şartlar el vermiyo.senağlamaen çokta bu üzüyo beni.

slm kızlar naber bizde dün sewgilimle hastanedeydik bugün görüşmedik göğsümde bi ağrı wardıı ultrasona girdim kist çıktı ama ilgilenmedi kimsee ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…