hoş geldiiiiiiiiiiin cnm.dün sana bişey yazmıştım okudunmu?bi önceki sayfalardan birinde olması lazım
slm kızlar naber bizde dün sewgilimle hastanedeydik bugün görüşmedik göğsümde bi ağrı wardıı ultrasona girdim kist çıktı ama ilgilenmedi kimsee((
Merhaba canım Evet okudum ama cvp veremedim kusura bakma...
vaLLa ben muhasebe tutuyorum ama ...eta en güzeLi eta biL ...
sen ne üzerine gitçen...
slm kızlar naber bizde dün sewgilimle hastanedeydik bugün görüşmedik göğsümde bi ağrı wardıı ultrasona girdim kist çıktı ama ilgilenmedi kimsee((
cnm sakın ihmal etme bak çok önemli.hemen yarın gidiyosun doktora tamam mı?
kızlar şafak 57
aşkım uçak biletini aldıı 16 ocak 9.20 de binecek adanadan :sm_cool::sm_cool: inşallahh öğlen 12 gibi buluşacağızzz ayy günler sanki geçmiyo ya şimdi tam tarih belli oldu diyemi bilmiyorum ama ayrı bi heyecan ve sabırsızlık başladı bende yaa çok am açok özledim onu senağlama
bende çoook özledim
off of bi düzelse aramızzzzzz
cnm düzelir tabi.zaman herşeyin ilacı derler
bana ağlama yasaklandı cnm.yanında bi damla gözyaşı dökiyim burnumdan getiriyo.dayanamıyo sanırım.biz sanki o hiç gitmiycekmiş gibi geçiryoz günleri.hiç bahsetmiyrz askerlikten.zaten yanımda bi açılsın konu beni sustura bilene aşk olsun.cok duygusalım.oda tam tersi çok rahat.öyle yuvarlanıp gidyr işte.benm aşkımada öyle yemek alan vericekler arkadaşları ama ben hiç birine katılamıyrm.akşam olcak ve ben evden çıkamycm.hatta onu yolcu etmeye bile gidemem heralde.şartlar el vermiyo.senağlamaen çokta bu üzüyo beni.
ne mutlu sana cnm çok az kalmış.kızların dediğine göre son günler zor geçermiş.dayan cnm o kadar dayanmışsın şurda ne kalmış.azıcııııııııııııııııııık
Günaydın kızlar nasılsınız?Artık kimse kimseye cevap vermiyor sanırım.Neyse herkese güzel günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?