Sevdiğini özleyenler buyurun

Merhaba canım Evet okudum ama cvp veremedim kusura bakma...
vaLLa ben muhasebe tutuyorum ama ...eta en güzeLi eta biL ...
sen ne üzerine gitçen...

cnm ben şuan iş arıyorum.dayım ve hocam bana bi kaç program öğretcek belki bi faydası olur diye.ondan yani...çok sağol cnm yazdığın içinnkaydirigubbakcemile5

kızlar şafak 57

aşkım uçak biletini aldıı 16 ocak 9.20 de binecek adanadan :sm_cool::sm_cool: inşallahh öğlen 12 gibi buluşacağızzz ayy günler sanki geçmiyo ya şimdi tam tarih belli oldu diyemi bilmiyorum ama ayrı bi heyecan ve sabırsızlık başladı bende yaa çok am açok özledim onu senağlama

ne mutlu sana cnm çok az kalmış.kızların dediğine göre son günler zor geçermiş.dayan cnm o kadar dayanmışsın şurda ne kalmış.azıcııııııııııııııııııık

ayy canm ya ne yapcan artık sıkcan biraz dişini,bende ağlayınca niye ağlıyorsun evlenememiz için tek bir neden vardı o da ortadan kalkıyor işte sabret diyor,ama elimde değil işte,dayanamıyorum,benimkide kendi istemiyor onu yolcu etmemi k.validemde olmaz bizde gelcez diyor ama bakalım,daha çok üzülürüm bırakıp gidemem diyor,bilmiyorum ne olcak,bu arada iznimide aldım onuda hallettim.off şu günler bi geçse hayırlısıyla...

canım ya bugün tam 100. günümüz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık
100 günü geride bıraktım ama 57 gün sanırım zor geçecek çünkü hayaller umutlar
artıyo zaman azaldıkça ister istemez sabırsızlanıyo insannn

mannak ilk geldiginde buraya benım yaklaşık 8 ya da 9 ayım felan vardı şafagımın bitmesine:) ama bak şimdi ne kadar kaldı çok şükür allah sabır verdi buraya kadar geldik.. allah sabır sıhhaT versin hepimize çok şükür gelsin adana dediğimiz gun de:)

slm kızlar naber sizleri çok özledim ben yaaaaaa olmuyo siz olmadan şu kahrolası pc bi olsa da gene konuşsak dertleşsek yaaa kocamı yollayalı 3 gün oldu çok kafam bozuk çok yalnızım yaaaa neyse görüşürüz sonra a.e.o. kib

kizlar benim sevdigim asker diil ama türkiyede :çok üzgünüm:
yaz tatilinde görebilcem anca yani 9 ay sonra

safak 257 senağlama senağlama

şekerim sen de yazdın gittin amaa
herkes yogun bu ara dogrudur
yoksaaa sevdiklerini herkes aynı miktarda özlemekte halenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…