Sevdiğini özleyenler buyurun

Geçen 83günden sonra ilk kez bu kadar yoğun yaşıyorum duygularımı.Buraya yazmıştım bayağa oldu benimkinin annesi ameliyat oldu,söylemedik sonradan öğrendi bana kızdı aramız açıldı bende fazla alındım.Annelerini hep arardım benimki gittiğinden beri hal hatır sormak için.İşte ameliyat olayı falan derken bende kızdım aramıycam annenleri ozaman dedim.Hiç düşünmezdim aklıma gelmezdi öyle onlar aramadan aramam gibi şeyler ama bundan sonra böyle dedim.Üstüme gelmedi hiç.Geçen gün annemleri arada söyle bana kışlık yollasınlar dedi.Aradım konuştuk falan annesiyle.Benimde ameliyat olma durumum vardı geniz eti için.Ama daha tomografi çektirdim almadım dedim annesine.(Benimki uyanıklık yaptı annemleri ara kışlık iste benim için dediği bahaneydi.Sırf ben inat etmiyim arıyım diye yaptı.Sonr beyefendi kendi arayıp köfteler kurabiyeler istemişsositososito )Bu cuma önce ablası sonra annesi babası aradı beni.Ameliyat oldum mu diye merak etmişler.Grip olduğumu söyledim sesimde çok kötüydü zaten.Çok ilgili konuştular.Kızım dikkat et kendine varmı bir istediğin doktora çık mutlaka falan diye.Bugünde annesi aradı yeniden.Sonuçları aldın mı dedi,evde oturuyordum aklıma geldin dedi.Hala gripmisin doktora görünmedin mi çocuğum dedi.Çok duygulandım.Kendimi öksüz gibi hissettim.Hani AŞKIM yok ya yanımda ailesi sahip çıkıyor gibi.Annem duymasın çok bozulur:jeyyar:
Kaçıp gitmek istiyorum aşkımın yanına ama nasıl yapıcam?Şöyle gitsem bi sarılsam,bi öpsem doya doya nasıl rahat etcek içim.Ozamanda ayrılmak istemem.Kafam allak bullak bugün...:asigim:

gamzecim bgn yas tutuyodur hee
üzme kendinii gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçicek bu günlerr...

dilekcim aranızın düzelmesine çok sevindim cnm
zaten dünde knştkk
inş. hep böyle olurr hiç bozulmasın

selam kızlar giremiyordum iki gündür
kuzenim evlenndi de
2 gündür kına düğün uğraştık

nasılsınız?
aşkımın sesini en son cuma günü duydum
ağrıda birliğine teslim oldu
ağrıda teller bozukmuş:çok üzgünüm:
çok cızırtı vardı bi kaç dk konuştuk geldim ben dedi

daha da aramadı bende arayamıyorum inş.bugun arar yasenağlama

ogescim dur bak doğuda daha ne gariplikler aksilikler yaşayacaksın şimdiden sabır diliyorum canım

keşke benimkide doguda askerlık yapsakötükedihüso ankarada keyıf catıokötükedihüso carsı ıznıne cıkınca 1 hafta sonu tum eskı sewgılılerıyle msnden konusmuskötükedihüso

slm kızlar ya sizi çok özledim:1hug: ya şu pc bi tamir olsa başka bişi istemem walla kafayı yiyecek gibi oluyorum siz olmadan şimdide görümcemdeyim ordan yazıyom ya askerim kadar özlüyom sizide ya beni unutmayın nolur kızlar ya ben sizi hiç unutmuyorum hep aklımdasınız hepinizde sağol duygucum gerçekten kötüyüm bu sabah yolladım kocamı teslim oldu ama daha erzincanda toplama merkezinde karsa ne zaman geçer bilmiyorumhozefin tertip naber canım duygulu bi gün geçirmişsin tatlım ya bende çok kötüyüm walla kocamı yolladım bu sabah .sizden tek isteğim beni unutmayın nolur.senağlamaherkese iyi geceler.a.e.o. öpüyorum herkesi kib.:a015:

GÜNAYDIN BAYANLAR :içelim: :içelim: :içelim:
HERKEZIN MORALLERI BOZUK BENIMDE TABIIIII :a015: COOK ZOR GECIRIYORUZ GÜNLERII YAAA AMA GÜCLÜ OLCAZ

:1hug: :1hug: :1hug:

selam kızlar..

nesli sağol canım

dün akşam çok şükür aradı aşkım konuştuk
bulundukları yere yakın olan teller bozukmuş baya bi yürümesi gerekiyo tel etmek için.:çok üzgünüm:

çok yoğun oldukları için arayamamiş ilk zamanlar hep böyle oluyor zaten

neyse sesini duydum iyi çok şükür

gamze gelmiş,inş. düzelir pc bir an önce

şu 2008 bitsin bir an önce ilk defa bir yılın bitmesini istiyorum
:çok üzgünüm:

gamze gazelcim ben yeniyim şimdi okudum yazdıklarını benim kardeşimde kars ta yaptı askerliğini yeni geldi tek şikayeti soğuktu hiç tehlikeli bir yer değil her hafta internette görüştük tabi en zor olanı hasretlik Allah sabır versin hayırlısıyla kavuştursun inşallah

seLam kızLar ben geLdim nasıLız bakaLım bugün...
havaLar git gide soğuyo kış geLdi vaLLa...
bi taraftan seviniorum bi taraftan üzüLüorum seviniorum çünkü aşkım giderken kış geLsin diordum....
üzüLüyorum çünkü aşkım bu soğukta nöbet tutuo...
Neyse geçicek bu günLer aşkım geri gelicek....
kavuşucaz hepimiz aLLahın izniyLe...

slm kızlarrrrr ne bu yaaa kimse yok benım bugün mehtap 7 gerçi 10 gun kadar göremicem çünkü ben kutahyada okuyorum sevgilimde sakaryaya gelicek bende bayramda evime gidicem sakaryaya inş ozaman rahat rahat görücem sevgilimiiiiii öpcemmmmm ah ahhhh

bizim okul böle geriden geliyo hep :)
en son bizim okul açılır her sene :) bayramdan iki haft sonra başladı yani dogal :)

Selam kızlar nasılsınız?Ya bir ara ne güzel sohbetler eder,gülerdik.Neden şimdi yapamıyoruzsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…