Geçen 83günden sonra ilk kez bu kadar yoğun yaşıyorum duygularımı.Buraya yazmıştım bayağa oldu benimkinin annesi ameliyat oldu,söylemedik sonradan öğrendi bana kızdı aramız açıldı bende fazla alındım.Annelerini hep arardım benimki gittiğinden beri hal hatır sormak için.İşte ameliyat olayı falan derken bende kızdım aramıycam annenleri ozaman dedim.Hiç düşünmezdim aklıma gelmezdi öyle onlar aramadan aramam gibi şeyler ama bundan sonra böyle dedim.Üstüme gelmedi hiç.Geçen gün annemleri arada söyle bana kışlık yollasınlar dedi.Aradım konuştuk falan annesiyle.Benimde ameliyat olma durumum vardı geniz eti için.Ama daha tomografi çektirdim almadım dedim annesine.(Benimki uyanıklık yaptı annemleri ara kışlık iste benim için dediği bahaneydi.Sırf ben inat etmiyim arıyım diye yaptı.Sonr beyefendi kendi arayıp köfteler kurabiyeler istemişsositososito )Bu cuma önce ablası sonra annesi babası aradı beni.Ameliyat oldum mu diye merak etmişler.Grip olduğumu söyledim sesimde çok kötüydü zaten.Çok ilgili konuştular.Kızım dikkat et kendine varmı bir istediğin doktora çık mutlaka falan diye.Bugünde annesi aradı yeniden.Sonuçları aldın mı dedi,evde oturuyordum aklıma geldin dedi.Hala gripmisin doktora görünmedin mi çocuğum dedi.Çok duygulandım.Kendimi öksüz gibi hissettim.Hani AŞKIM yok ya yanımda ailesi sahip çıkıyor gibi.Annem duymasın çok bozulur:jeyyar:
Kaçıp gitmek istiyorum aşkımın yanına ama nasıl yapıcam?Şöyle gitsem bi sarılsam,bi öpsem doya doya nasıl rahat etcek içim.Ozamanda ayrılmak istemem.Kafam allak bullak bugün...:asigim: