Sevdiğini özleyenler buyurun

dogrudur ogescimm
nabersinn

şekerim sen de yazdın gittin amaa
herkes yogun bu ara dogrudur
yoksaaa sevdiklerini herkes aynı miktarda özlemekte halenn...

cicişim forumdayım aslında ama topiğe kimse gelmez diye düşünüyordum
aşkım aramış duymamışım çok sinirlendim kendimekötükedihüso

neyse çıkıyorum bende iyi geceler hrkese

Canım bende senin gibi diyordum.Askere giderken yanında olamayacağım diye.Hem şartlar hemde bizim aramızda İstanbul-İzmir gibi uzaklık vardı.Ama yaptım bir delilik ve İzmire gittim.Bankada çalıştığım için 1 haftalık eğitimim var dedim aileme ve topluca Bursaya gidileceğini söyledim.Hala düşünüyorum nasıl yaptım diye ama iyikide yaptım.Tam 1 haftayı yanında geçirdim ve son gün ailesi bizi büyük terminale yolcu etti.Ordanda ben Aşkımı yolcu ettim.Sanırım şuan bize en büyük destek o 1 haftayı hatırlamak veriyor.Geçen her güne bedeldi ve onun için çok iyi bir moraldi.Eğer ayarlama şansın varken yolcu ederken yanında olmayı dene derim...

slm kızlar naber bizde dün sewgilimle hastanedeydik bugün görüşmedik göğsümde bi ağrı wardıı ultrasona girdim kist çıktı ama ilgilenmedi kimsee ((

Canım çok geçmiş olsun.Mutlaka iyi şekilde tetkiklerini yaptır olurmu?Annem memografi çektirmiş kendine onda da ağrı oluyordu gögüsünün yan tarafında.Doktor bişey dememiş ona memografi sonucuna baktığında ve ultrason istemiş.Annemin morali çok bozuk ne olduğunu bilmediğinden.Umarın sende de annemde de ciddi bir durum yoktur...

fırtınaya yakalanmış balıkçı teknesiyim yüreğinin denizlerinde bir oraya bir buraya savrulan.Ne bir dalga ileri nede açık denizlere gidebildim,hep senin kıyıılarında küçük bir çocuğun yüreğiyle sevdim seni DÜNYAM...Ve ömrümün sonuna aldığım son nefese kadar da sevicem vazgeçmedim vazgeçmicem hayatım....

öyle bi şansım yok işte cnm yaaa.aynı şehirde yaşıyrz ve burası çok küçük.heran heryerden tanıdık birileri çıkabilir.beni tehlikeye atmak istemediği için böyle bişeyi kabul etmiyo işte.bi engel daha var,babası.ailesinden herkes biliyo beni ama o bilmiyo.biraz sert bi adamdır.yani çekinirim ona görünmeye.onlarda çekinir yani anlıycan imkansız görünüyo.bilmiyorum işte yaaa belki görümceme giderim orda bi kaç saat görürüm son gün valla bişey yapıcam artık.oofff offff düşündükçe canım sıkılıyo.neyse cnm.sen nasılsın?nasıl oldun?iyileştinmi biraz?

kız deniz naber canımm gene dertlisin gıı benim sewgilimde akşam gidecekti ama 1 gün önce gündüz aldı biletini benim için walla ben gittim kimsede görmedii ailesiylede fazla tanışmıyoduk bende babasından çekiniyodumm ama gittim herşeyede değdii :)))

Canım gelmeni istemiyordur seni düşünüyordur haklısın ama senin orda olmandan daha çok hiçbirşey moral olmaz ona.Senin içinde öyle.Eğer gitmezsen içinde hep kalır.Benden tavsiye bişeyler yap.Ben 1günde karar verdim ve İstanbuldan İzmire gittim.1 hafta boyuncada AŞKIMlaydım.Şimdi hep o günlerden bahsediyor ve iyiki geldin diyor...

gunaydınlar canlarım benımmmmm.. valla ben şafakım kaç bilmiyorum ama 160 larda olması lazım ama emin degilim yınede:)benım mehtabım 25 kasım olucak tı ama 1 ararlıga ertelendi yani mehtabım 11:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…