gözün aydın güzellergüzeli ne kdr güzel kavuşuosunuz kısa sürede olsa...
benim de şafak 62 ıtır&buse ve polyana ile aynı... inş kavuşacaz sevdiklerimize
inş canım walla o günler aklıma geldikçe hala gözlerim dolarr hatta bazen yanımdayken yaona bişey olsaydı diye düşünürüm ALLAHIM bütün askerlerimizi korusun seninki nerde asker ki ???
kızlar kara kuvvetlerı denetlemesı nedır :uhm: erkek arkadasım bı hafta sonu kara kuvvetlerının dnetlemesı var dıe cıkmadım dedı msnde konusamadık:uhm: ole pat dıe kara kuvvetlerı denetlememı yapar.yada ben soramadım anlayın kıslar yaa:çok üzgünüm:
o bizde de çok oluyo cnm arada gelip denetliyolar
not veriyolar iyi mi kötü mü fln
olan çarşılara oluyo tabii
sLm nabersiniz kızLar....
ŞafaK:177
Dün KUZUM ilk defa çarşı iznine çıktı.Çıktığı gibi nete gelmiş.2haftadır görmüyordum yüzünü(birlikte internet var ama kameralı pc bulamıyor herzaman)O kadar sevindim ki 3saat kadar konuştuk.1haftadır hastayım öksürüyorum geçmedi bi türlü.Dün ben kamera karşıısnda öksürdükçe karşımda öyle bir yüz ifadesi vardı ki.Üzülmesin diye nefesimi tuttum ara ara öksürmemek için.Bugünde işten izin aldım evdeyim.AŞKIM aradı evde olduğumu duyunca nasıl panik oldu.Bişeyin yok dimi doğru söyle diyip durdu.Sanki telefondan çıkıp gelicek gibiydi sesi.Aslında onu o kadar çok özlemişimki sadece ağlamamak için belkide özlemimin dayanma gücümü almasından korktuğum için kendime bile itiraf edememişim.Bugün gördüğüm herşey de KUZUM var,her ses sanki onun sesi gibi,kokusunu,gülüşünü,gece telefonda konuşurken uyuya kalmasını,beni çok kızdırdığı zamanları bile özledim.Dün sabah uyandığımda kamerayı açıp onun gülüşünü görmek çok güzeldi.Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.O an yanında olmak doya doya sarılmak istedim ona.Nasıl geçicek zaman bilmiyorum.Şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum.Biraz içimi dökmek istedim.Umarım bugünler biran önce biter.Bir daha asla ayırmaz Allah bizi(Hepiniz için söylüyorum bunu)Sevmek ve sevilmek dünyanın en büyük harikası.Birde arada böyle hasretlikler olmasa.Belki buda sevgiyi anlamanın bir testidir her iki taraf için.Allah tüm askerleri korusun.Tüm asker bekleyenlere sabır versin.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?