Sevdiğini özleyenler buyurun

inş canım walla o günler aklıma geldikçe hala gözlerim dolarr hatta bazen yanımdayken yaona bişey olsaydı diye düşünürüm ALLAHIM bütün askerlerimizi korusun seninki nerde asker ki ???

gözün aydın güzellergüzeli ne kdr güzel kavuşuosunuz kısa sürede olsa...
benim de şafak 62 ıtır&buse ve polyana ile aynı... inş kavuşacaz sevdiklerimize

zaman azaldıkça daha da sabırsız oluyo insan
Herkes amaaaan ne kaldı dedikçe siz gelin birde bana sorun diyorum
Zaman su akıp geçsin bu sözü ne kadar söyler oldum ben...:a015:

kızlar kara kuvvetlerı denetlemesı nedır :uhm: erkek arkadasım bı hafta sonu kara kuvvetlerının dnetlemesı var dıe cıkmadım dedı msnde konusamadık:uhm: ole pat dıe kara kuvvetlerı denetlememı yapar.yada ben soramadım anlayın kıslar yaa:çok üzgünüm:

o bizde de çok oluyo cnm arada gelip denetliyolar
not veriyolar iyi mi kötü mü fln
olan çarşılara oluyo tabii

selaM kısslar nasıllsınız görüşmeyeli bakalım hep selam diyip çıkıyorum kusura bakmayın çünki cok yorgun oluyorum hep aklımdasınız byyysss görüşürüzzzzz

Kızlar herkesi çok özledim.1 haftadır bayağı hastayım gözüm birşey görmedi.Herkes iyidir inşallah.Hepinize kucak dolusu sevgiler.Bu arada EsTaMania ve Gamzeden haberi olan varmı?Gamzenin en son eşi gelmişti izne...

gamzenin pc bozuktu o yüzden giremiyodur şimdi
en son konuştugumda pzar günü eşinin gidecegini sölemişti
o zmn dün göndermiştir şimdi çok üzgündür eminim......
Allah kavuştursun gamzecimm

slm kızlar?nasılsınız?cicişim sınavın dündü dimi,nasıl geçti?

menekşe ablayla gülçin ablada yoklar onlar nerdeler yaaa?

gamzenin durumunu tahmin edebiliyorum.Üzgündür şimdi.ALLAH bian önce tamamen kavuştursun.

sLm nabersiniz kızLar....

ŞafaK:177

slm cnm,şafağı azaltmışsın cnm ne güzelyerimsenibenbide sana bişey sorabilirmiyim,muhasebeciymişsin?ben muhasebe programlarını öğrencemde dayım çalıştırcak,sence hangisinden başlıyım yada şöyle sorıyım hangisi daha çok kullanılıyo,daha çok gerekli ve önemli.bana bilgi veririmisin?

Dün KUZUM ilk defa çarşı iznine çıktı.Çıktığı gibi nete gelmiş.2haftadır görmüyordum yüzünü(birlikte internet var ama kameralı pc bulamıyor herzaman)O kadar sevindim ki 3saat kadar konuştuk.1haftadır hastayım öksürüyorum geçmedi bi türlü.Dün ben kamera karşıısnda öksürdükçe karşımda öyle bir yüz ifadesi vardı ki.Üzülmesin diye nefesimi tuttum ara ara öksürmemek için.Bugünde işten izin aldım evdeyim.AŞKIM aradı evde olduğumu duyunca nasıl panik oldu.Bişeyin yok dimi doğru söyle diyip durdu.Sanki telefondan çıkıp gelicek gibiydi sesi.Aslında onu o kadar çok özlemişimki sadece ağlamamak için belkide özlemimin dayanma gücümü almasından korktuğum için kendime bile itiraf edememişim.Bugün gördüğüm herşey de KUZUM var,her ses sanki onun sesi gibi,kokusunu,gülüşünü,gece telefonda konuşurken uyuya kalmasını,beni çok kızdırdığı zamanları bile özledim.Dün sabah uyandığımda kamerayı açıp onun gülüşünü görmek çok güzeldi.Ağlasam mı gülsem mi bilemedim.O an yanında olmak doya doya sarılmak istedim ona.Nasıl geçicek zaman bilmiyorum.Şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum.Biraz içimi dökmek istedim.Umarım bugünler biran önce biter.Bir daha asla ayırmaz Allah bizi(Hepiniz için söylüyorum bunu)Sevmek ve sevilmek dünyanın en büyük harikası.Birde arada böyle hasretlikler olmasa.Belki buda sevgiyi anlamanın bir testidir her iki taraf için.Allah tüm askerleri korusun.Tüm asker bekleyenlere sabır versin.:a015:

cnm benm çok duygulandım ya.bende yaşıycam bunları dimi.ALLAH sabır versin hepimize.az kaldı cnm dayan.geldikten sonra sıkı sıkı sarıl hiç bırakma onu.o günlerde gelicek merak etme

hozefincim üzme sakın kendini canım bu zamanlarda geçer kız daha güzel günler sizi bekliyo ALLAH sabır wersin canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…