Sevdiğini özleyenler buyurun

inan ki Allah sabrını veriyo
ben de naparım ölürüm fln diye düşünüyodum hiç ayrılmamıştık biz de daha önce
yani sen ne ilk ne de son olucaksın bunu düşün
mecburiyet olunca sabretmek sorunda kalıyosun..

ayy canım sağol valla ya teselli buldum gerçektende ,inş.biliyorum tek benm başımda değil,şu dönemleri bir atlatsam bende alışırım belki biraz en merak ettğimde nereye gidiceği,seninki nerede yapıyor.

açılın ulen ben geldim nerelerdesiniz kızlar bayaa yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepiniz hoşgeldinizzkaydirigubbakcemile5

slm kızlar naber?ben yine kötüyüm.esra cnm kader arkadaşım benimde içim acıyo.ama sen şanslısınki herşeyin farkında olan bi sevgilin var.benimkinin dünya yansa umrunda değil.adam gitcek ama hiç beni görme gibi bi çabası yok.anlamıyorum yaaa. bana diyoki abartıyosun?altı üstü 5ay gitcekmiş,dramatikleştirmiycekmişim falan.kaç gündür neler çekiyorum kızlar yaaasenağlama

cicişim sen nasılsın?bayadır görüşemiyoz

neslicim senden naber?nasıl geçiyo günleriniz?

kızzz kıyamam sanaa bu günlerde geçer zaman üzülmee sakınn bende iyiyim işte sewgilimle dışardaydıkk bol bol resim çekintik eklicem birazz

biraz ama bu sefer öğretmenler parkında ağaçların altında oturduk ama her tarafım ağrıyoo ikide bi wurup durdu çünkü :)))

kız sende ne böylebu nispet yaparmış gibi:) aman alah bozmasın koy resımlerinizide bakalım biraz

kız yokk anam ne nispeti ben sadece sizlerle paylaşmak istiyorum ondann anam gı okadar asker yolu bekledik bu kadarda olsun

o kız bişey yapmadımm öle şakalaşıyodukk ayakkabısını çıkardı bende wurdum suya düştüü :))) ondann walla bugün çocuklar gibiydik yaww

o kız bişey yapmadımm öle şakalaşıyodukk ayakkabısını çıkardı bende wurdum suya düştüü :))) ondann walla bugün çocuklar gibiydik yaww

tabi cnm kesin öyledir.yaramaz çocuklar sizi:jeyyar:bi gün sizi basıcam bütün kk ya anlatacam her halinizi.yaramazlıklarınızıdaaaaaaaaaaaa:jeyyar:

basamadın gitti küçücük siwasta karşılaşamadık gıı hoş tanırmıyızki birbirimizi

kız sen buluştuğunuz yeri zamanı söyle damlarım hemen DESEMDE inanma.benim dışarı çıkmam sivasın başkent olması kadar zor bi durum.benim bey izin vericek ancak öyle.kıskançlık sıralamasında benimki hepinizinkini geçer.tabi buldu benim gibi çıtır güzel kızı kapıdan dışarı çıkarmıyo manyakkkkaydirigubbakcemile3

kız okadarını yapmış işte:) ben çalışıyorken benımki benı zorla üniversiteye getirtti:)21 yasımda üniverte okutuyo bana zorla:)

kız okadarını yapmış işte:) ben çalışıyorken benımki benı zorla üniversiteye getirtti:)21 yasımda üniverte okutuyo bana zorla:)

kı ne güzel işte böyle olduğu için çok şanslısın.ben okul bitene kadar yaşlandım.sen gencecik mezun olcan daha ne:1hug:.aslında onu tanıyınca ben 2.sınıftaydım.okuldan önce olsaydı bizim iş eminimki bunada izin vernezdi manyak şey.bazen öyle bi bunaltıyoki.ben dışarı çıkınca her on dk da bi hadi işn bitmedimi diye arıyo.kafayı benle bozmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…