Sevdiğini özleyenler buyurun

etrafımdada asker bekliyen hiç yokdu milleti bezdirmiştim şukadar kaldı askerim şööle bööle diye burayı keşfedince eski bir dostu bulmuş gibi sevindim.
allah hepimize sabır versin,

Amin Canım Amin...
Senin şafak kaç canım...
kocan Nerde yapıo askerLiğini...

sLm CanLarım ....nasıLsınız BakaLım...
Yeni arkidişLer katıLmış aramıza....
Şafak git gide azaLıo ....Mervecim yaaa...
bugün son 170 yarın 6 'Lardayız çok şükür....

hihoyyyt 150derden sonrası kolay gibi geliyoohihoyyyt
smokercim senin adına sevindimmmm hoşgelmişsinnn

aslında yazdıktan sonrada utandım baya.yeri de iyi çünkü istanbul küçükyalıda iki aydan az da bir zaman var ama bencillik ediyom galiba bazen.çabuçak geçsin zaman herkes sevdiğine kavuşsun

nerde olursa olsun sonuçta asker ve uzakta
en azından iyi yerde olması moral veriyodur okdrsengözlerimebaksanab

54 kaldı istanbul küçükyalı da yapıyo.biz 5 aylık evliyken gitti askere baya bi yordu bu ayrılık beni.

bişey kaLmamış canım Bak ne güzeL....Bide güzeL yerde yapıo ...ordanda şansLısın....
ama senin için gerçekten zor oLmuştur 5 aylık evLi ne demek yaa ...daha cicim ayLarı ...
bizimde merveyLe 5 ayımız kaLdı işte bakaLım hayırLısıyLa gelsinLerde ....

hihoyyyt artık ikimizin adına konuşuyon dimi kaydirigubbakcemile3 sağol cnmm
5 aylık evliyken ayrılmaz baya koymuştur ya
Allah kavuştursunnn

aynı şeyi herkes yaşıyo sanırım ya bu yüzden ben de bi kaç kez agladım tlfnu açamadım diyenaniknanik ama geçiyo şimdi öle bişi yok

evet merve.cim şimdi telefonla yapışık ikiz oldum :)
inş.bugün konuşabilrim.

aslında yazdıktan sonrada utandım baya.yeri de iyi çünkü istanbul küçükyalıda iki aydan az da bir zaman var ama bencillik ediyom galiba bazen.çabuçak geçsin zaman herkes sevdiğine kavuşsun

evet canım arada oluyor öyle bence de utan ayıp ayıpnaniknanik
çok az kalmış sık dişiniyerimseniben

oyy oyy bizim şafak368 :tomato:

inşallah canım bir an evvel kavuşsun herkes .en azından hayırlısı ile hepimizi bu ayrılığın ardından güzel günler bekliyo ya o dayanma gücü veriyor.

sende kendimi gördüm ogesss :)
tlf sesini babam duymasın diye cebime koyuyodum titresime alıp
böylece her an tlfla dolaşmak zorunda kalıyodum
valla ayrılmaz ikili olmuştuk :))

elimde değil yani sende çok iyi biliyorsundur zaten bu duyguyu.off bilmiyorum hiç yanından ayrılmak istemiyorum,haftya izin alıyorum zaten sürekli beraber vakit geçircez inş.sonrada zaten bayram sonrası gidicek.

ne sölesem faydasız çünkü herkes bu duyguları yaşamak zorunda
ben daha beterdim bi yataga düşmedigim kalmıştı bi sene öncesinden başlamıştım

ben hep dik durmaya çalışıyorum ama yakınlaştıkça olmuyor yani tek tesellim 5 ay gitmesi inş.tabi o da 12 ayda teğmen olarakda gidebilir,gerçi o zamanda çok rahat olur,ama kısa çıkar inş.hayırlısı artık off sanki içimde bişey yanıyor,6 yıldır beraberiz en uzun ayrılığmz 2 hafta,nasıl dayancam blmyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…