Sevdiğini özleyenler buyurun

bizimde az kaldı yaa:) 4 aydan düştü ya hala şaşırıyorum adı üstünde 15 ay diyorduk yaaa allahınn izniyle bitioyor aklıma bile gelmiyor du bitecegi:)

Günaydın kızLar NasıLsınız BaKaLım....
En sonunda aşkım sağ saLim indi Merkeze aLLahıma çok şükür...
bu gece uzun zamandır iLk defa rahat uyudum.....
işaLLah son 4 ayda bu kadar iyi geçer bizim için....:asigim:

hadi gözün aydın nergiscim çok mutlu oldum şimdi..allah gönlune verdi en sonunda bak..
bu arada gunaydınnnnnn herkeseeeeee
şafak 142 :)

iyizz kızzz sen nasılsınnnnnnnn ben dun gece saat 1 de sıgara böregi sardık kızlarla onu pişiricem şimdi:)buyrun gelin..

naber kıss bak 13 güncük kaldı :asigim:

kaydirigubbakcemile5 sorma bugün 2kat iyiyim ağzım kulaklarımın etrafında tur atmakta.. :dance:
benimki 128gün acemilik yapacaktı,biraz önce aradı öyle olmayacakmış bizim de 50gün sonra falan acemilik bitecek dedi.yemin töreni sonrası da çavuş olacakmış daha rahat edicez dedi.
aramasını da hiç beklemiyodum..kısaca süperim.
geri sayıma devam tabiki; 13 ... :asigim:

senden ne haber canm..

o rahat edince sende çok rahat edersin canım yerimseniben ya ben biraz kötüyüm aslında benim ki sağolsun hergün arayabiliyor ama uykuyla ve yemeklerle arası çok kötüymüş önceki gün bayılmış bana daha yeni söylüyor klava: neyseki bişeyi yokmuş tansiyonu düşmüş öyle dedi yani off of çok özledim senağlama

aaaa!çok geçmiş olsun canım..bizim sandığımızdan da zormuş yaa,benimki tuvalet için izin alıyoruz 1kere izni veriyolar o ara yaptın yaptın yoksa ertesi güne bekleyeceksin herkes ayakları kapalı yürüyo dedi koptum sırnaşık şey

hoşgeldin neslii

çok sağol canım ben tuvaleti bilmiyodum da bana da duşu anlattı tabi duş derseniz sırnaşık şey akan suyun altına giriyolarmış çıkıyolarmış suları aka aka koğuşlara geçip giyiniyolarmış sanırsam 60sn falan sürüyomuş sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…