Sevdiğini özleyenler buyurun

yazık yaa sırnaşık şey biraz paralayacaktım aslındaklava: ama bunları öğrendikten sonra artık kıyamam heralde kaydirigubbakcemile3

saol canım vallahi çok iyiyim bugün yaa hihoyyyt

hadi gözünaydın asabiye :)

şafak: 034 istanbuldayız bgn bitanemm
aşıkımızı yaşadağımız yerdee delikafadulden

maşallah maşallah darısı başımıza :asigim: artık "askerini bekleyip evlenenler " topiği açarız, ilk açan sen olacaksın sanırım -tatlicadiarzu-

canım kader arkadaşım:1hug: benimkide ağrı doğubeyazıtta

hoşgeldin canıma.s.

ya çavuş olunca nöbette olmuyo kız:lepi:
benimki usta birliğine onbaşı olarak gitti
şubatta ordaki çavuş tezkere alıyo
bize de gün doğuyo:dance:

inş. soğukta nöbet tutmicak aşkım:teytey:

ayh cnm bnm yaa saol
allah söletti hehe :
)
kız gelince hemen başlicak mısnız bakim hazırlıklara:jeyyar:

Napıosunuz kızLar Bana hiç biriniz bişey yazmamışsınız hıhhhhh

hoşgeldin canım:1hug:

ciddi bi konuyu sohebte çevirmişler bi kaç kişi
ondan 1 gün ceza almışkafamçokkarıştı

ben konuşabildim bugün çok şükür

off çok özledim herşeyimi

delikafadulden ciddi bi konuyu sohbete çevirmişissşakkıdı
saçma sapan bi konuydu pehh:lepi:

aman yaw saçma bi konu vardı oraya dalga geçer gibi bi cvp yazdım ona kızmışlar a.s
sana da olmuştu ya öle anlamadm ben de

aman yaw saçma bi konu vardı oraya dalga geçer gibi bi cvp yazdım ona kızmışlar a.s
sana da olmuştu ya öle anlamadm ben de

sen yine dalga geçer gibi bişi yazmışsın bari ben sadece denizin yazısına yorum yapmıstım kendi fikirimi söylemiştim.başkası benim denize yaptığım yoruma laf etti kabak bize patladı:bbo:aman neyseeeeeeee geçti gitti:lepi:

Aleykumselam canım benim, biraz gec gördüm mesajimi, simdi sen Gaziantep'ten Eskişehir'e doğru yol almışsındır bile :) hayırlı teskereler olsun inşallah

tşk ederim canım sizin ilde bir gün konakladıktan sonra yoluma devam ettiim:)))
a.s.

naber kıslarr kıss cicikız dikkat gene banlanacan yoksaaa ee bana yawaş yawaş heyecan bastı çünkü haftaya artık istemeye geliolarr:teytey::teytey::teytey:

birisi asker yolu bekleyip ewlenenler topiği açalım falan demişlerde bak onu ilk ben açacam haa sonra ewlendikten sonra teker teker gelirsiniz artıkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…