Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar be geldimm tuğçe o topiğe yazmak istemiorum burda hemen araya sıkıştırayım canımcım ayıbı günahı yok yani evlendikten sonra tamamen tercih meselesi resmen abartmışlar askerin bunu senle konuşmuş kapatın artık evlenince karar ver bebeğim bakma kmseye

aynen cicim katılıyorum snaaakaydirigubbakcemile5 ee kızlar keyifler nasıll bakalım askerlerinzle konuştunuzmuuusositosositosositososito

sLm asi hoş geLdin kuzum...
Bende şimdi okudum yaaa..VaLLa herkes bişey söyLemiş insanın kafası daha çok karışır Bencede kapat konuyu ...tuğçecim...onLar asker bazen fenaLaşabiLiorLar....:roflol:

bende kilitletmeyi düşünüorum artık..daha fazla kafamın karışmasını istemiorumkafamçokkarıştı

Bende şimdi okudum yaaa..VaLLa herkes bişey söyLemiş insanın kafası daha çok karışır Bencede kapat konuyu ...tuğçecim...onLar asker bazen fenaLaşabiLiorLar....:roflol:

hoşbuldukk canım bnm nasılsınnhihoyyyt?.. herkes kendine baksın ya tuğçe bunlar normal bebeqim askerde sonuçta senle paylaşıo bunları sölemese daha mı iyi kapat artıkk bebeemmm topiğede yazma abartmışlarklava: iice kafanın karışmasına izin verme daha fazla...yerimseniben

ya tamam iyi kötü karşılayanlar olur mutlaka..kimsenin düşünceleri birbirinizi tutmaz ama bu kadar da tutarsızlık olmaz heralde...başlarda tam kendime gelmiştim bu konuda, yine karıştırdılar kafamı..:bbo:
o askerde değil mi askerdeyken nasıl bu kadar uzun konuşuosun diyenler bile olmuş yani...

vaLLa yeri geLio ben aşkımLa 1-2 saat konuştuğum oluyo...
sonuçta askerLik bu hapishane değilKi....
miLLette konuşmak için konuşuyo gaLiba...

bende kilitletmeyi düşünüorum artık..daha fazla kafamın karışmasını istemiorumkafamçokkarıştı

bebğim kafan karışmıştır zaten yorumlara bakıormda herkes kafasına göre yazmış tercih meselesi tamamenn ayıpta deil günahta evlenceksiniz siz herşeyi konşup şimdiden çözmekten doğal ne olck topğe bakma artık aklın karışmasınnn:1hug:

evet:roflol:
onun böle şeyler konuşması için en az 5-6 saat konuşması gerekirmiş...
sanki fantazi yapıoduk biz telefonda........
tövbe yarabbim ya:mymeka:

aman işte burdan anla ne kadar saçma olduğunu yani kafanın karışmaması gerektiği açık bacımhihoyyyt yani bu anormal bi durum deil bunu düşün canımcm saçma ya 5 6 saat miş çok biliolr sankmmmlülülülülülü

ay ben bu topiğe bakmıştım ama bugünkü yorumlardan sonra sinirim tepeme geldi işi din boyutuna getirmişler şaka gibi yaaaaaaaaaaa:mymeka::mymeka: neseee kızlarr ne dicemm ah erkeklerin konuların flan yazılar birbirine yaklaşmış demi bana mı öle geliooo:uhm:

tv ye başla günde bi öğün kaydirigubbakcemile3
nie izlemiyosn nabıyosun ki başka:)

ne biliyim canım yaa sarmıyo televizyon
sinema falan izliyorum onda da başka bişey yapılmıyo
fazla tutkunum sinemaya başka bişi yapamıyorum izlerken

yavrum okumaya biLE haLim yok vaLLa..
diğer kızLar nerde tuğçe eLif....

geldim nergiscim burdayım

tuğçecim hakkaten hiç kafanı karıştırma ne entesan tipler var yaa
canım geldiği zaman konuşursunuz bunu gerekirse
ve karar verirsiniz kendi fikrimi bile söylemek istemiyorum bu sizin tercihiniz

evet ya yazılar bitişmiş...dünde buna benzer bişi olmuştu di mi kız mervedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…