Sevdiğini özleyenler buyurun

cicim çok alemsin dicem ama sizde haklısınız eve gitse yeni geldi diye annesi filan üstüne düşer

en iyisi direk geçin 2 gün mü dedin eve:)

ya meltem yaa sizinki 1 yılda evlenmek teklif etmiş nişanlanmışsınız bizimki 2 yıl oldu hala tık yok ne dır benım bu bahtsız çilem yaaa:(

bu erkeğin tipiyle alakalı şekerim benimki benden hevesli evlenmeye. daha bi yıldan fazla var izne geldiğinde eşya baktık ya :1shok:

3. ayımızda teklif geldi şekerim 4. ayda söz 5. ayda nişan oldu
ay ne meraklıymışım evlenmeye bende o zaman öğrendim kaydirigubbakcemile3

bu erkeğin tipiyle alakalı şekerim benimki benden hevesli evlenmeye. daha bi yıldan fazla var izne geldiğinde eşya baktık ya :1shok:

3. ayımızda teklif geldi şekerim 4. ayda söz 5. ayda nişan oldu
ay ne meraklıymışım evlenmeye bende o zaman öğrendim kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum yaaa benımkide bi okadar nazli olacak sanırım offfff...kaydirigubbakcemile

bende sefirum seni valla:içelim:

ay şekerim olurmu öyle şey tabi fikir verceksin burda hrşeyi konuşuyoruz:1rolleyes:

işte dediğin var her ilşkinin bi düzeni var ondan kuzucum:utangac:

bi an fazla karışmış hissettim de o yüzden açıklama yapayım dedimdi :utangac::1hug:

ay inanmıyorum yaaa benımkide bi okadar nazli olacak sanırım offfff...kaydirigubbakcemile

canım emin ol onun da bi bildiği vardır.
hazır olmadan edeceği bi teklif yerine 3 yıl 5 yıl sonra da olsa evliliğe gerçekten hazır olduğunda yaptığı teklif bin kez daha iyi diye düşünüyorum ben hep

ne diyon bacım aaaaaa:1ninca:laelaelaelaelae

meltemcim yengeç erkekleri hep böle herld hevesliler :)

a.s bende öyle düşünüyorum. yengeçler başka yaa :asigim:
doğuştan aşıklar kaydirigubbakcemile3

meltemcim diyoki ben hazır oldugumda herşey olucak merak etme diyo 6 içinde söz nişan düğün olucak diyo... ama bende kalkıp 5 yıl beklemem valla kimse kusura bakmasın ben ona daha yenıyken söyledim di:) işte yaaa benımkide akrep.. ben yengeçlerle yapamıyom beeee..ben başak burcuyum anlaşamam hiç yengeç erkeği ile 3 yıl yengeçle çıktım ama mahfoldum duygusal olarak valla..

ay bende başağım ama sorun yok ama benim burç az sorunlu tam ortada ya aslan başak

karışımıyım ben:):)

Back
X