Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

Bütün kalbimle diliyorum

Ne kadar tatlı güzel incitmeyen yorum yapmişsiniz teşekkür ederim ben zaten o kızı aldatacagina eminim adam olmazsa

Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu

Ne kadar takıksın doğru düzgün flört bile etmediğin bir adama yavrum ya. Konularını bir baştan aşağı incele. Bak ben incelemedim, bütün konularının bir erkeğe endeksli olduğunu ve evlenememeyi kafaya takma üzerine olduğunu hatırlıyorum. Psikolojik yardım almalısın, böyle böyle ne sağlıklı düşünebilirsin, ne sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsin ne de ileride fiziksel olarak sağlıklı bir insan olabilirsin. Yardım al.

Ne kadar tatlı güzel incitmeyen yorum yapmişsiniz teşekkür ederim ben zaten o kızı aldatacagina eminim adam olmazsa

%100 aldatır. kesinlikle tek eşli kalmayacaktır. o kız için üzüldüm.Sen onu hiç sevmesen bile senden sonra evlenmesi trajik bi durum olduğu için sürekli onu düşüneceksin,kolay olmayacak.Evli bi adamı özlediğin için kendine kızacaksın falan ben senin karşındaki kadının yerindeydim bu hikayede ama anlıyorum seni.En nihayetinde acının etafından dolaşamazsın,içinden geçeceksin. Üzüntünün sana bi hediyesi olacak ki herşeye değer : gelecekteki mutluluğun...Bu olayı aştığında inan çok güçlü olacaksın,benim eski konumu okuyabilirsin şuan çok iyiyim.Amaa evlendikten sonra sana gelirse iyi bi tekmele bizim gibi tüm kırık kalpler için

Evlendi. Hiçbişey yapmadım 5 sene her gece başımı yastığa koyduğumuz ağlayarak uyudum.5 seneden sonra normal e dönmeye başladım. Hala bekarim. Yuva kurmak istiyorum ama istediğim gibi biri çıkmadı.

Evlendi. Hiçbişey yapmadım 5 sene her gece başımı yastığa koyduğumuz ağlayarak uyudum.5 seneden sonra normal e dönmeye başladım. Hala bekarim. Yuva kurmak istiyorum ama istediğim gibi biri çıkmadı.
Puff işte bu çok fena ya inşallah çikar canim

Dönmez ama çok pişman olsun istiyorum olacakta insallah

Evet biliyorum ama artık çok yoroldum inanin sürekli karşıma birileri çıkıyor ve hepsinde ayni sonuç terkediliyorum bu çocuğuda herşeyden önemlisi en başa bi arkadaş olarak okadar sevmiştimki ama elimden birşey gelmiyor işte tek pişmanliğim keşke duygularımı hiç açmasaymişim

bir adam ayni anda iki kisiyi sever mi bilmiyorum ama,
bir adam bi kadini karisi diger kadini metresi yapip ayni anda idare edebilir.

Beni sevseydi benimle evlenirdi derdim.
Bknz: karisi kocaya sorar " eski sevgilin aklindami?" Diye. Kocada " ben seni sectim senle evlendim" der. Bu bi kadinin icine su serper...

O kadinin icine su serpiliyorsa digerinede tam tersi olmali.. seni secmedi.. senle evlenmedi sonucta..finish

Neden,elini kolunu zincirlemişler mi,yapma kendine bunu,inanma,klasik erkek yalanları.Seni cepte tutacak aklınca,onu düşündüğünü bilip gülümseyecek eşinin kollarında,egosunu besleyecek.

Zaten bana anında bir soğuma geliyor bu tarz durumlarda (3. Kişi) o yüzden umrumda olmaz. Olsa da bir iki düşünür yoluma devam ederim. Aşkından ölüp geberecek halimiz yok

Memur diye evlendiyse onun parasının sizin sevginizin sefasını sürecek,ne heyecanıymış,vah vah,çok acınılası

Bu durumu yasamadim fakat disaridan bakarak sunlari soylemek istedim.

Insanlarin kalplerini bilemeyiz ask evliligi mantik evliligi denen seyler var sonucta tercihe gore degisir.

Ikincisi evlenen erkekler neden eskiye donerler madem sevdigiyle evlenmisler gozunun baskasini gormemesi lazim buradan su sonuc cikiyor.

Bir filmde geciyordu siz karsiya nasil ask ve sevgi besliyorsaniz karsidaki da oyle seviyor zannediyorsunuz ask oyle zannediyorsunuz..

Belki de bu kisiler sizin gibi durust ask sevgi hissetmiyorlar veya sadik degiller birini elde edince hevesleri geciyor veya cikara gore evlilik yapip istedikleri sevgi veya zevk ihtiyacini disardan karsilamak istiyorlar karnim doysun pastam dursun kafasi..

Cok takmamak erdemli onurlu yasamak tercihtir olumlu dunya belki de bunlari dusunrken gocup gidicez..

sev seni seveni dağlarda çoban olsa .Sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa...
beni çok sevdiğni söylemişti eski sözlüm ne annesinden ne de benden vazgeçmezdi güya .ilk ve son tartışma da ilk önce beni hayatından çıkardı beni çooook seven ve asla vazgeçmem diyen daha bitmeden kuzenine va başka kızlara yazdı....aradan tam beş yıl geçti ikimizde evliyiz ve onun bir kızı benim bir oğlum var ....
iyi ki olmamış diyorum beni ben olduğum için sevmeyen rabbimin yarattığı beni beğenmeyen bana burnun büyük dediği için soğumuştum ondan evet sebep burnumdu özgüvenimi yok edip yıllarca ağlamam sebep olan yaratıkk iyi ki hayatımda yoksun o sözü atarak ne kadar büyük bir beladan kurtatrmış rabbim beni her gün hamd ediyorum bir bilsen bilsen de bu yazıyı görsen keşke :):):)

Hadi ya peki neden ayrildınizki.Birde onunla son kez konuştunuzmu yani içinizden demek istediğiniz herseyi dedinizmi
Demek istediğini desen de inan yine giderdi.Çünkü seni hayatindan çıkarmayı planlamış bir kere.O yüzden kendinizi üzmeyin boşuna.Deseydim yapsaydim diye.

Aynı psikoloji bende de oldu sürekli terkedilme korkusu ama bence doğru insan çıkmadığından karşınıza. Herkesle hemen görüşmeyin seçici olun ki üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…