Bütün kalbimle diliyorumYazınızı okuyunca kendimi gördüm. Ayni kaderi yaşamısiz. Öyle boş saçma bi gerekçeyle bitmişti bizimkiside. 1 yıl içinde evlendi. Evlenene kadar bir umut bekledim. Ama asla 1 kere bile aramadim. Okadar çok sevdim ki ozamanlar... Simdi icimde külleri bile dağıldı... İnşallah bende sizin gibi bigun yuvami kurar anneliği tadarim. Tek istedigim bu. Aşk meşk hepsi gelip geçiyor. İnsan sadece birine ait olmak ve aile olmak istiyor. Sanırım fani dünyada gerçek olan bu...
Ne kadar tatlı güzel incitmeyen yorum yapmişsiniz teşekkür ederim ben zaten o kızı aldatacagina eminim adam olmazsabeni sevmeyen benimleyken eski sevgilisine onu hala sevdiğini söyleyen bi adamla evlenmenin eşiğinden döndüm. Ne oldu? ikimize de bizi sevdiğini söyleyen adam aslında ikimizi de sevmiyormuş. İlgiye muhtaçmış. Şu an tamamen alakasız yeni biriyle berabermiş. Bu insanlar kimseyi sevmez,sevdiğini söyleyerek aşık edip ilgisini sömürür.Daha iyisi çıkınca aldatır.Hep aldatır.Sadakat gibi bir problemleri olmaz. Eminimki değerli ve çok güzel bir kadınsın yani bu adamın haketmediği bir canlısın..Seninle olmadığı için çok şanslı olduğunu bil.
Henüz evlenmedide nişanlanmadida yeni gitti nişana ve gitmeden konuştuk beni çok sevdiğini ancak bu kişinin öncesinde olduğunu ona mecbur olduğunu söylediBöyle düşünmene sebep ne? Görüşüyor mu senle şuan da?
Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
Ne kadar tatlı güzel incitmeyen yorum yapmişsiniz teşekkür ederim ben zaten o kızı aldatacagina eminim adam olmazsa
Puff işte bu çok fena yaEvlendi. Hiçbişey yapmadım 5 sene her gece başımı yastığa koyduğumuz ağlayarak uyudum.5 seneden sonra normal e dönmeye başladım. Hala bekarim. Yuva kurmak istiyorum ama istediğim gibi biri çıkmadı.
Dönmez ama çok pişman olsun istiyorum olacakta insallah%100 aldatır. kesinlikle tek eşli kalmayacaktır. o kız için üzüldüm.Sen onu hiç sevmesen bile senden sonra evlenmesi trajik bi durum olduğu için sürekli onu düşüneceksin,kolay olmayacak.Evli bi adamı özlediğin için kendine kızacaksın falan ben senin karşındaki kadının yerindeydim bu hikayede ama anlıyorum seni.En nihayetinde acının etafından dolaşamazsın,içinden geçeceksin. Üzüntünün sana bi hediyesi olacak ki herşeye değer : gelecekteki mutluluğun...Bu olayı aştığında inan çok güçlü olacaksın,benim eski konumu okuyabilirsin şuan çok iyiyim.Amaa evlendikten sonra sana gelirse iyi bi tekmele bizim gibi tüm kırık kalpler için
Evet biliyorum ama artık çok yoroldum inanin sürekli karşıma birileri çıkıyor ve hepsinde ayni sonuç terkediliyorum bu çocuğuda herşeyden önemlisi en başa bi arkadaş olarak okadar sevmiştimkiNe kadar takıksın doğru düzgün flört bile etmediğin bir adama yavrum ya. Konularını bir baştan aşağı incele. Bak ben incelemedim, bütün konularının bir erkeğe endeksli olduğunu ve evlenememeyi kafaya takma üzerine olduğunu hatırlıyorum. Psikolojik yardım almalısın, böyle böyle ne sağlıklı düşünebilirsin, ne sağlıklı bir ilişki yaşayabilirsin ne de ileride fiziksel olarak sağlıklı bir insan olabilirsin. Yardım al.
Neden,elini kolunu zincirlemişler mi,yapma kendine bunu,inanma,klasik erkek yalanları.Seni cepte tutacak aklınca,onu düşündüğünü bilip gülümseyecek eşinin kollarında,egosunu besleyecek.Aslında onunla evlenmeye mecbur olduğunu söylüyor bunu kendine nasl yaparsın dediğimde ise ben kendi hayatimdan vazgeçtim dedi bilmiyorum inanin şuan sadece bi enkaz altında gibiyim durumu kabul etmeye çalışıyorum
Memur diye evlendiyse onun parasının sizin sevginizin sefasını sürecek,ne heyecanıymış,vah vah,çok acınılasıBunu ona dedim zaten artik konuşma dedim tatlı heycanlarini yasa hii dedi ne heycan ne heycan numarasını sildim birdaha zaten iletişimde olmak istemiyorum asla sadece kötü olan şuki ben onlarin ikisini hergün görcem kızı benim yaşadiğim yere getircek ve burası çok küçük yer onları hergun görecm ikisidr memur
Bende memurum :)Memur diye evlendiyse onun parasının sizin sevginizin sefasını sürecek,ne heyecanıymış,vah vah,çok acınılası
Demek istediğini desen de inan yine giderdi.Çünkü seni hayatindan çıkarmayı planlamış bir kere.O yüzden kendinizi üzmeyin boşuna.Deseydim yapsaydim diye.Hadi yapeki neden ayrildınizki.Birde onunla son kez konuştunuzmu yani içinizden demek istediğiniz herseyi dedinizmi
Aynı psikoloji bende de oldu sürekli terkedilme korkusu ama bence doğru insan çıkmadığından karşınıza. Herkesle hemen görüşmeyin seçici olun ki üzülmeyinEvet biliyorum ama artık çok yoroldum inanin sürekli karşıma birileri çıkıyor ve hepsinde ayni sonuç terkediliyorum bu çocuğuda herşeyden önemlisi en başa bi arkadaş olarak okadar sevmiştimkiama elimden birşey gelmiyor işte tek pişmanliğim keşke duygularımı hiç açmasaymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?