Bende :)Dicektimde geyik yaptigini dusundum ben valla:)) aguhaha
Güçlü durursan onları görmek seni etkilemez ki.Dünyada ne dertler var , insanların çocukları ölüyor ama yaşamaya devam ediyorlar bir şekilde.Bu aşk olayları çok abartılıyor.Yani sevmiyor seni , sevse senle evlenirdi.Düz mantık kur.Mantığını devreye sok ve kendini kurtar bu hastalıklı halden.Ağlayarak , onları her gün görücem diyerek acılarını depreştirmekten başka bişey yapmış olmazsın.Evet zor ama geçer yani.Herkes ilk sevgilisiyle mi evlenmiş bu dünyada ? Abartmayın.Bunu ona dedim zaten artik konuşma dedim tatlı heycanlarini yasa hii dedi ne heycan ne heycan numarasını sildim birdaha zaten iletişimde olmak istemiyorum asla sadece kötü olan şuki ben onlarin ikisini hergün görcem kızı benim yaşadiğim yere getircek ve burası çok küçük yer onları hergun görecm ikisidr memur
Adamın 2 adet cinsel organı varsa 2 adet kalbinin olduğuna ve 2 ayrı kişiyi sevdiğine de inanıcam.bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?
Aman allahım ya neler yaşamissiniz ve ilahi adalet gerçekten ya bu işte sizin mutlu olmaniza inanilmaz sevindim bende olurmuyumki bilmiyorumBir adam aynı anda iki kişiyi sevemez. Mutlaka birisi daha baskındır ve baskın olanla evlenir. O yüzden beni seviyordu başkasıyla evlendi diye kendini kandırma canım benim. Hayat tercihlerden ibarettir bunu unutma. Benzer bir örneği bende yaşamıştım ibret-i alem olsun diye paylaşıyorum:
Benim cibiliyetsiz kan bağı olmayan bir akrabamızdı (hısım yani). İşin kötüsü yakınen görüştüğümüz birisiydi. Benim toy dönemlerimdi ve cidden çok yakışıklıydı birebir Murat Boz böylesi benzerlik. Haliyle dibim düşmüştü. O da bana dibi düşmüş gibi davrandı ve beni evlenmek için zorladı. Üniversite hayallerim vardı ve o okumamı istemiyordu. Ben üniversiteyi kazanınca benim Murat Boz bir anda yan çizdi. Resmen iftira atarak benimle bağını kopardı. (Neymiş facebooktan biri onu eklemiş hakkında birşeyler öğrenmeye çalışıp +18 muhabbetlere girmiş o sendin dedi. Ben olmadığımı bir türlü anlatamadım, anlamak istemedi) Biz bu süreçteyken ve hala msjlaşırken, ben salak gibi kendimi ispat etmeye ve aklamaya çalışırken bir akrabam gelip bu zat-ı muhteremin evleneceği kızla tanıştığını söyledi. Düşünsene. O an anladım neden bir türlü o ekleyen kişinin ben olmadığımı anlamak istememesinin nedenini. Demekki hali hazırda zaten birisi varmış, beni gözden çıkarınca onu devreye sokuvermiş. Akrabalarla tanıştırma aşamasına bile geçmiş... Yaşadığım yıkımı dünyanın sonu falan zannetmiştim tabi...
En nihayetinde herşey gözümün önünde oldu ve bitti. O ikilinin tüm cilveleşmelerine, evlilik süreçlerine, kızın gözüme gözüme tektaşını sokmasına, evlendiklerindeki cicim dönemlerine, yapış yapış herşeylerine şahit olup izlemek zorunda kaldmResmen duygularımla oynanmıştı, iftira atılmıştı ve kandırılmıştım bir de yaşanan herşeyin seyircisi olmak zorunda kaldım. Ama Allah'ın sopası yok. Kız buna etmediğini bırakmadı. Benim Murat Boz hastahanelere düştü. Psikolojik tedaviler gördü vs. vs. Çok şükür bende elime mesleğimi aldım, öğretmenim. Ve çok güzel bir evliliğim var Şimdi o benim mutluluğumu izliyor Ben tabiki gözüne falan sokmuyorum hatta aynı ortamda mümkün mertebe durmuyorum. Çünkü banane. Çünkü umrumda bile değil. Artık komik bile geliyor, gülüp geçtiğim bir anı olarak kaldı. Sende yıllar sonra anlayacaksın herşeyi ve emin ol o kişiyle olmadığı için şükürler edeceksin. O yüzden kendini yemeyi bırak. Hakkında hayırlısını iste. Seni seven seninle olur bunu unutma. İbret-i alem hikayemden umarım ders alırsın. Öpüyorum konu sahibi
Ya onu sevdiğini düşünmüyorumki zaten ama benide sevmiyo sevse ni şekilde benle olurdu onunla muhtemelen birlikte olmuşlar ve kendini zorunlu hissediyorAdamın 2 adet cinsel organı varsa 2 adet kalbinin olduğuna ve 2 ayrı kişiyi sevdiğine de inanıcam.
Ama önce en başta söylediğimin kanıtlanması gerek.
Demekki beni bi nebze durduran bu zatenDemeki ki beni hiç sevmemiş der, kendi yoluma bakardım.
Takma derim. Sen de bul kafana uyan birini, hayatını yaşa.Demekki beni bi nebze durduran bu zaten
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Aynı anda iki kişiyi sevemez, aklı karışıktır sadece bence. Sevdiğim adam başkasıyla evlenseydi, bu onun kayıbı olurdu illa ki üzülürdüm ama yaslara bürünmezdim. Sebebi, büyüdüğün yer gibi olmuyor hiç bir yer... İlle de babaocağı...
Ah keşke bulabilsem ona okadar inanmiştimki okadar içim ısınmıstikiTakma derim. Sen de bul kafana uyan birini, hayatını yaşa.
Bir sey yapmamSevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
Nebileyim ya ona hele dokunacağini düşünmem şuan beni sinir ediyoBir sey yapmam
Ne yapayim yani evlenmis gitmis gule gule gitsin mutlu olsun der gecerim
Bizzat yasadim,uzerinde durmaya degmez.
Ne sinir olacaksiniz aman sallayin gitsinNebileyim ya ona hele dokunacağini düşünmem şuan beni sinir ediyo
Artık onu sevmem onu da Allah yaratmış Beni de yanındaki kadına saygım olur ne suçu var kendi ihtirasım için üç günlük dünyada başkasını üzememSevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
Şöyle düşün; o kişi benim sevgimi haketmedi. Ona olan inancımı haketmedi.Ah keşke bulabilsem ona okadar inanmiştimki okadar içim ısınmıstiki
Inşallah canim okadar isterimkiŞöyle düşün; o kişi benim sevgimi haketmedi. Ona olan inancımı haketmedi.
Bir gün biri çıkar karşına ve sen iyi ki diğeri gitmiş dersin.
Sadece biraz zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?