Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse?

Bir adam 2 kişiyi aynı anda sevmez.
Sevdiğim adam başkasıyla evlenseydi zaten sevdiğim adam olmazdı.

Güçlü durursan onları görmek seni etkilemez ki.Dünyada ne dertler var , insanların çocukları ölüyor ama yaşamaya devam ediyorlar bir şekilde.Bu aşk olayları çok abartılıyor.Yani sevmiyor seni , sevse senle evlenirdi.Düz mantık kur.Mantığını devreye sok ve kendini kurtar bu hastalıklı halden.Ağlayarak , onları her gün görücem diyerek acılarını depreştirmekten başka bişey yapmış olmazsın.Evet zor ama geçer yani.Herkes ilk sevgilisiyle mi evlenmiş bu dünyada ? Abartmayın.

Demeki ki beni hiç sevmemiş der, kendi yoluma bakardım.

bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?
Adamın 2 adet cinsel organı varsa 2 adet kalbinin olduğuna ve 2 ayrı kişiyi sevdiğine de inanıcam.
Ama önce en başta söylediğimin kanıtlanması gerek.

Aman allahım ya neler yaşamissiniz ve ilahi adalet gerçekten ya bu işte sizin mutlu olmaniza inanilmaz sevindim bende olurmuyumki bilmiyorum bende sizi çok öpüyorum musmutlu olun hep

Adamın 2 adet cinsel organı varsa 2 adet kalbinin olduğuna ve 2 ayrı kişiyi sevdiğine de inanıcam.
Ama önce en başta söylediğimin kanıtlanması gerek.
Ya onu sevdiğini düşünmüyorumki zaten ama benide sevmiyo sevse ni şekilde benle olurdu onunla muhtemelen birlikte olmuşlar ve kendini zorunlu hissediyor

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tabi ki. kaynımın kocası aynı anda 3 kişiyi seviyor. mutlu mesut idare ediyolar.[/QUOTE]
Kaynının kocası mı??anlamayan tek ben miyim acaba bu yorumu

Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
Bir sey yapmam
Ne yapayim yani evlenmis gitmis gule gule gitsin mutlu olsun der gecerim
Bizzat yasadim,uzerinde durmaya degmez.

Sevdiğiniz adam başkasıyla evlenirse ne yapardınız çok merak ediyorum yorumlarınızı ve şunu bi adam aynı anda iki kişiyi sevebilirmiki?böyle birşey yaşayan oldumu
Artık onu sevmem onu da Allah yaratmış Beni de yanındaki kadına saygım olur ne suçu var kendi ihtirasım için üç günlük dünyada başkasını üzemem
Allah Mesut etsin derim kalbime gömer yoluma bakarım anneme vakit ayırırım spora yazılırım arkadaşlarımla vakit geçiririm hiçbir de yapamazsam bir kursa yazılırım
Sevgimi haketmemiş derim hakeden sevgime muhtaç biri de vardır şu bilmem kaç milyonluk dünya da derim biri de beni sever herhalde derim o sevmese de olur annem beni seviyor ya derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…