Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

dilara23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
270
14
118
İstanbul
Kızlar Rica Ediyorum Lütfen Okuyan Herkes Bi Yorum Yapabilir Mi??

Sevdiğiniz, sevildiğiniz ama sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenir miydiniz?

şu anki aklım olsa evlenmem, hatta hiç evlenmem, ne gerek var

asla ve asla evlenmem ömrümü heba edemem.

Kavga etmek zaten yeteri kadar yıpratıcı bir olay.
Ne kadar severseniz sevin,huzur olmayınca,paylaşım bitince sevgi de zedeleniyor maalesef!

ben mesela eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama düşündüğümde acaba niye evlendim ben diyorum

sen eğerki onunla hep kavga ediyorsan asla evlenme onunla derim çünkü git gide daha kötüye gider ilişkiniz

Zor bi soru, sevmek,sevilmek çok güzel ama anlaşmak çok önemli.
Belki de herşey güzelken bitirebilmek, en azından birbirini saygıyla anabilmek gerekir...

ben birşey sormak istiyorum sana ama,
madem anlaşmıyorsunuz, kavga ediyorsunuz, onun neyini seviyorsun? fiziğinimi? maddi durumunumu?
çünkü eğer anlaşamıyorsanız ve kavga ediyorsanız demek ki bilinç altında onun kişiliğini sevmiyorsun

Çok iyi çok temiz yürekli bi insan

Bir de çok zor zamanlarımda yanımdaydı hep...

Ama çok sinirli...

Çok iyi çok temiz yürekli bi insan

Bir de çok zor zamanlarımda yanımdaydı hep...

Ama çok sinirli...

benimde sözlüm çok sinirli bende bir o kadar sinirliyim ne yapacagız bılmıyorum
ama sevgim var 5 yıldır birlikteyız çok zor gunlerımızde oldu cok guzel gunlerımızde benıde cokkk sevıyor ama azıcık kıskanclık ve sınırlı olması benı cıleden cıkartıyor....

sevgi çok güzel bişey..beslenirse büyür..
ama kavga ede ede gün gelir bir bakmışsınız eser kalmamış..
ve işte acı son gerçek dünyaya hoş geldiniz..

Biz de 5 yıldır birlikteyiz(

hayatta hiç birsey kolay degil bir insanı sevmek ona emek vermek yıllarca çocugun gıbı ozen gostermek hıcte kolay degıl onemlı olanda bunu yapabılmek ama sen hangı konuda yada konularda anlasamıyorsun?

ben yersiz saçma kıskanclıklarına tahammul edemıyorum çileden çıkartıyor resmen(
:84:

Çok inatçı, istediği şeyin hemen olmasını ve itiraz edilmemesini istiyor ve kendi tarafından bakıyor olaylara

3 yildir birlikteyiz gecen sene nisanlandik 2012 evlenicez insallah nisanlim cok iyi temiz inancli bir insansan ama gel gorki bi okadarda sinirli ve kiskanc.. etrafidaki herkes bole bir insanla nasil vakit geciriyorsun zor deilmi diyorlar.. ilkten evet zordu birakmak istedim bunu kaldiramam dedim ama sonra baktim alismisim duruma huyunu suyunu ogrenmisimm .. neye sinirlenip neye kiskandigini artik biliyorum ve ona gore davraniyrum artik icin eskisi gibi kavgalarimiz ve sorunlarimiz olmuyo.. arada bi oluyo oda her iliski gibi yanii ..

bende 2012 mayısta evlenıyorum ama bazende korkmuyor degılım bız daha once kustuk hatta aylarca konusmadım yersız kıskanclıklarından bıktım usandım arada bır geliyorlar pir geliyorlar durduk yere hıc bısey yokken normal konusuurken hoopp bır bakıyorsun konu nerden nereye gelmıs hep bıseylerı yer ettırıyor kafasında hıc bısey bulamadımı pat sacma sapan seylerı acar sınır eder benı

Biz de 5 yıldır birlikteyiz(

5 yıl mı?
İyi dayanmışsınız.
Bilmiyorum ya ben huzur isterim,heyecan isterim ilişkimde.
Kavga etmek zaten kişiliğime hiç uygun olmadığı için evliliğimde eşimle annesinin tartışmalarına hiç dayanamazdım.
3 günlük dünyada anlaşamadıktan,mutlu olmadıktan sonra kuru sevgiyi alıp koynuma uyuyamam gece olunca.

Çok inatçı, istediği şeyin hemen olmasını ve itiraz edilmemesini istiyor ve kendi tarafından bakıyor olaylara

vallaha erkek milletinin hepsi aynı demek hepsı kendı ıstedıgının olmasını sozunden cıkılmamasını her dedıgının harfıyen yerıne getırılmesını ıstıyor.yanında kuzen ıstemez arkadas ıstemez ne bılım saatlerce alıs verıse sınır olur bunların dunyası baska yaa:)

Evet evet bu çok tanıdık mesela.
İlk başladığımızda dediğim bi laf bile önüme gelebiliyo ısıtılıp, ya da biz beraber okuduk, okuldayken sen şöyle yapmıştın bana da yapar mısın diyo(

Çok haklısınız, ben çok zor zamanlar geçirdim kendime göre, ona sığındım belki de şimdi de bırakırsam, bi boşluk olucak içimde sanki onla büyümüşüm gibi, hayallerimizi yıkmış gibi hissedicem. Belki de borçluluk duygusu,belki de bağımlılık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…