- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Evlenip ayrılmak bu kadar kolay olmamalı ablacım
Valla 5-6 yıllık bir erkek arkadaşım vardı..Birlikteliğimiz boyunca beni çok üzüp çok yıpratmıştı.Bben de erkek milletini,haleti ruhiyesini çok bilmediğimden,tanımadığımdan çok fazla gözümde büyütüyordum...Acemilik,tecrubesizlik,saflık ne varsda hepsi bendeydi..Adama aşıktım ama tutarsızlıkları ile beni depresyona sokmuştu... Bir gün maymun gözünü açtı ve ben onun görmezden geldiğim,hoş gördüğüm yanlışlarını görmezden gelememeye başladım..Ama şimdi o insanla evlenmediğime ,o insanı hayatımdan çıkardığıma öyle memnunum ve Allah a şükrediyorum ki..Bazan düşünüyorum da ya onunla evlenseydim..Aman Allah ım..Düşünmesi bile korkunç..Hayatım iyice kaymıştı...Çok uzun süre çıkan insanlar mantıksal olarak da ilişkilerini değerlendirmeli diye düşünüyorum..Değilse son pişmanlık fayda etmiyor...Evlenip te ayrılmaktansa yol yakınken o insanı hayatınızdan uzaklaştırmak en güzeli..Zararın neresinden dönülse kardır....Yaşayacağımız tek bir hayatımız var ve bu hayatımızı bizi haketmeyen,sürekli üzen ve hayattan bezdiren insanlara harcatmamalıyız.........
Ama çok sinirli...
Belki ben de başka bişey yaşamadığımdan, bi de sürekli onunla olduğumdan, doğrunun ne olduğunu çözemiyorum.
Normali bu mudur, sık tartışılır mı, herkes kavga eder mi yoksa bizde mi tuhaflık var bilmiyorum...
Bu arada hani insanlar belli bir yaşa gelince derler ya hep :) Şimdiki aklım olsaydı diye...
Şimdiki aklım olsaydı o insanın ilk saçma sapan ve tutarsız haraketlerini gördüğümde mıçına tekmeyi koyar ve beni üzmesine izin vermedim..Çünkü ben izin verdiğim için beni üzdü..Ayrıca o insanı hiç te özlemiyorum...:) (ema1 geçmişteki insan özlenir tarzında bir şey yazmıştı yanılmıyorsam )
konu sahibi tekmeyi basamadığından dolayı evlenecek, evlenince tekmeyi basar ancak
Evlenip ayrılmak bu kadar kolay olmamalı ablacım
Öffff...
Yok 5 yıllık ilişki bir çırpıda bitirilmez.
Yok evlilik kolay bitirilmez.
E o zaman birine saplandın mı yandın demektir.
Ölmek var dönmek yok.Hıııı ...?
konu sahibi tekmeyi basamadığından dolayı evlenecek, evlenince tekmeyi basar ancak
Artık iyice düşünüp taşınır umarım..Ne yaşayıp ne yaşamadığını,ilişkisinin ayrıntılarını bilemeyeceğimiz için yorumlarımız da bir yere kadar..ilişkisindeki tartışmaların ufak tefek nedenlerden mi yoksa çözüme ulaştırılamayan sorunlardan mı kaynaklandığı da önemli...Arkadaşımız hakkında hayırlısı olsun diyelim.....:)
güzelim şu ilişkini masaya yatıralım anlat bakalım hangi konularda anlaşmazlıklara düşüyorsunuz? Sen aşka,sevgiye takılmış gidiyorsunuz,be güzelim,Onu söylememin amacı zaten evliliği bitirmektense ilişkiyi bitirmeyi tercih etmemdi
güzelim şu ilişkini masaya yatıralım anlat bakalım hangi konularda anlaşmazlıklara düşüyorsunuz? Sen aşka,sevgiye takılmış gidiyorsunuz,be güzelim,
Kızlar Rica Ediyorum Lütfen Okuyan Herkes Bi Yorum Yapabilir Mi??
Sevdiğiniz, sevildiğiniz ama sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?