Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

Valla 5-6 yıllık bir erkek arkadaşım vardı..Birlikteliğimiz boyunca beni çok üzüp çok yıpratmıştı.Ben de erkek milletini,haleti ruhiyesini çok bilmediğimden,tanımadığımdan aşıktım ya erkek arkadaşımı gözümde çok fazla büyütüyordum...Acemilik,tecrubesizlik,saflık ne varsa hepsi bendeydi..Adama aşıktım ama tutarsızlıkları ile beni depresyona sokmuştu... Bir gün maymun gözünü açtı ve ben onun görmezden geldiğim,hoş gördüğüm yanlışlarını görmezden gelememeye başladım..Ama şimdi o insanla evlenmediğime ,o insanı hayatımdan çıkardığıma öyle memnunum ve Allah a şükrediyorum ki..Bazan düşünüyorum da ya onunla evlenseydim..Aman Allah ım..Düşünmesi bile korkunç..Hayatım iyice kaymıştı...Çok uzun süre çıkan insanlar mantıksal olarak da ilişkilerini değerlendirmeli diye düşünüyorum..Değilse son pişmanlık fayda etmiyor...Evlenip te ayrılmaktansa yol yakınken o insanı hayatınızdan uzaklaştırmak en güzeli..Zararın neresinden dönülse kardır....Yaşayacağımız tek bir hayatımız var ve bu hayatımızı bizi haketmeyen,sürekli üzen ve hayattan bezdiren insanlara harcatmamalıyız.........

Son düzenleme:

Belki ben de başka bişey yaşamadığımdan, bi de sürekli onunla olduğumdan, doğrunun ne olduğunu çözemiyorum.

Normali bu mudur, sık tartışılır mı, herkes kavga eder mi yoksa bizde mi tuhaflık var bilmiyorum...

Her ilişkide illaki tartışma vs olur..tabi fiziksel ve manevi yaralar vermeyecek şekilde olan tartışmaları kastediyorum..Sonuçta 2 farklı insansınız..aynı memlekette büyümüş dahi olsanız farklınız..Aynı ailede yetişen 2 kardeş bile ne kadar zıt karakterler olabiliyorlar.. Eğer insanların anlaşmaya niyetleri varsa muhakkak bir ortak payda bulurlar..Gönlü olmayanın bahanesi de çoktur..

Ama hiç bir konuda anlaşamıyorsanız,kafa yapılarınız,dünyaya bakış açınız beğenileriniz birbirinin tam zıddıysa,birbirinizi anlayamıyor,empati dahi yapamıyorsanız,en azından taraflardan biri yapamıyorsa çok yıpratıcı bir ilişki olur diye düşünüyorum....

Büyük konuşmak istemem bu konuda.İnsanın şu aptal yüreğiyle ne yapacağı belli olmuyor çünkü.Ama beni üzen hiç kimseye tahammül edemiyorum ve ettikçe de o acıyı hakeder insan diye düşünüyorum.İlişkiler ilk başta rüya gibidir çünkü insanlar birbirine çok ilgili ve nazik davranır.Ama sonra nasıl olsa artık benim anlayışı maskeleri bir bir indiriyor suratımızdan.Bir indi mi o maskeler artık geriye de dönüş olmuyor pek.Sana karşı çok büyük saygısızlıkları varsa,hele de sinirlenince şiddete başvurma eğilimi gösteriyorsa(sana vurması gerekmez,kendine veya kapıya pencereye de olabilir)çok düşünmek lazım...Enerji vampirlerine tahammül etmek hep bizim gücümüzü tüketiyor.

Bu arada hani insanlar belli bir yaşa gelince derler ya hep :) Şimdiki aklım olsaydı diye...

Şimdiki aklım olsaydı o insanın ilk saçma sapan ve tutarsız haraketlerini gördüğümde mıçına tekmeyi koyar ve beni üzmesine izin vermeZdim..Çünkü ben izin verdiğim için beni üzdü..Ayrıca o insanı hiç te özlemiyorum...:) (ema1 geçmişteki insan özlenir tarzında bir şey yazmıştı yanılmıyorsam )

Son düzenleme:

konu sahibi tekmeyi basamadığından dolayı evlenecek, evlenince tekmeyi basar ancak

konu sahibi tekmeyi basamadığından dolayı evlenecek, evlenince tekmeyi basar ancak

Artık iyice düşünüp taşınır umarım..Ne yaşayıp ne yaşamadığını,ilişkisinin ayrıntılarını bilemeyeceğimiz için yorumlarımız da bir yere kadar..ilişkisindeki tartışmaların ufak tefek nedenlerden mi yoksa çözüme ulaştırılamayan sorunlardan mı kaynaklandığı da önemli...Arkadaşımız hakkında hayırlısı olsun diyelim.....:)

Son düzenleme:
Kardeşim seviyordu ailede kimse damatı ve ailesini beğenmedik söyledik aşk ,sevgi bu ya sonra kardeşim hastalanınca yine onun yüzünden kardeşime bakmadı annem iyileştirdi kardeşimi o hasta haliyle boşadı kusura bakmayın ama ben aşka inanmıyorum

Bu kadar kesin yorumları nasıl yapabiliyorsunuz anlamıyorum...

Teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için, adımlarımı dikkatli atcam inşallah

konu sahibi arkadaşım,gayet aklı başında bir insan olduğuna inanıyorum..Kendin için en doğru kararı vereceğine eminim..Hakkında hayırlısı olsun :)

ben evlendim..... büyük tartışmalar bi kaç kez boşanmaya kalktık v.s... ama aşk varsa hayat kendi şeklini veriyor evliliğe ben bazı huuylarıımdan vazgeçtim oda 3 yıllık evliyim, herşey şimdi çok güzel
aşk varsa sorun yok demektir...gerçek ve büyük aşk....

Onu söylememin amacı zaten evliliği bitirmektense ilişkiyi bitirmeyi tercih etmemdi
güzelim şu ilişkini masaya yatıralım anlat bakalım hangi konularda anlaşmazlıklara düşüyorsunuz? Sen aşka,sevgiye takılmış gidiyorsunuz,be güzelim,

güzelim şu ilişkini masaya yatıralım anlat bakalım hangi konularda anlaşmazlıklara düşüyorsunuz? Sen aşka,sevgiye takılmış gidiyorsunuz,be güzelim,

Şimdi öncelikle tüm boş vakitlerimi onla geçirmemi istiyo, daha doğrusu o çalışıyo ben çalışmıyorum,hergün iş çıkışında görüşckemişiz filan,haftasonları tüm vakitlerimi ona ayırcakmışım.Onla başladığımdan beri doğru düzgün görüştüğüm bi arkadaşım kalmadı(
Kılığıma kıyafetime çok karışır, pantolonun dar onu giyme kolsuz giyme filan.
Benimle hemen sözlenmek istiyo ben biraz daha bekliyelim deyince o zaman ayrılırım diyo.

Bunlar yeterli heralde((

Kızlar Rica Ediyorum Lütfen Okuyan Herkes Bi Yorum Yapabilir Mi??

Sevdiğiniz, sevildiğiniz ama sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenir miydiniz?

sakın evlenme canım heleki sıf o seni seviyor bende severim diye sakın yalan değil şimdi ağlayarak bakıyodum konulara bunu fark ettim sanki biz mıknatısın iki zıt kutubuyuz sinir etti az önce beni s.........ktir olup gitti oğluşumuzuda aldı gezmeye gitti birlikte çıkacaktık giyinmişken üzerimi çıkardım defolun gidin kendiniz dedim neymiş kapris çekemezmiş kaprisi göstercem ben ona az kaldı inceldiği yerden kopsun kendini bi b....k sanıyo beni deli ediyo biliyorum ağlayarak sinirimi yenmeye çalışıyorum ama olan benim ghözlerime oluyo sakın anlaşmadığın biriyle evlenme başta biz de anlaşıyoduk amaiş çiddiye binince işin rengi değişiyo nişanklıyken bıraksaydım keşke b.....kunda boncuk varmış sanki gerizekalı hayvan nefret ediyorum çok düşündüm boşancam ama şehir değiştirmem lazım aynı havayı bile tenefüs etmek istemiyorum hayvanla hala ağlıyorum gözlerim acıyo dilerim beni böyle sebibsiz yere sinir ediyoya kendi ailesinden görsün allahın ezikleri insan biyerde ezik olunca kendini bi halt sanıyo sonradan görme imandan dönme dememişler boşuna evlendikte adama benzedi gören tanıyamıyo abileri bile yenge adama benzetmişsin bizim oğlanı diyo tabi üstü başı yıkanıyo ütüsü yapılıyo yemek hazır önüne konuyo b....ku kalınlaştıya kendini bişey sanmaya başladı ay nekadar nefret etmişim 5 senede anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…