Sevdiğiniz ama Anlaşamadığınız Biriyle Evlenir Miydiniz?

Evet evet bu çok tanıdık mesela.
İlk başladığımızda dediğim bi laf bile önüme gelebiliyo ısıtılıp, ya da biz beraber okuduk, okuldayken sen şöyle yapmıştın bana da yapar mısın diyo(

ayyyyy tamam tipik bunlar yaaa nette aratırmıstım bır ara kıskanc erkekle bas etme yolları dıye orada bır kac durum anlatmıslar sanırım doktorlar yazmıs neden boyle oldukları ve nasıl davranılması gerektıgını anlatmıstı bu durum ıcın soyle dıyor..'' kafasında bır konu yer etmısse onu tam olarak onun anlayacagı sekılde acık ve net anlatmanız gerekıyor kı kafasına yer etsın. yoksa bıkıp usanmadan konusur. hatta aynı soruları bınlerce kez sorabılır..dıye o yuzden kafasına takılan ve senın sınır oldugun seylerı sureklı yapıyorsa guzel guzel onu ıkna edecek sekılde konus.

Siz kabullendikten sonra bize laf düşmez ki..
Konu açmışsınız biz de fikrimizi söyledik o kadar.
Sinirli bir adamla sürekli kavga ederek yaşamak sizin borcunuzsa ödeyin tabii,biz ne yapabiliriz ki?

Yok ben konuşsam da anlamıyo ki tatlım.O anda kendine o kadar odaklı ki beni duymuyo bile..
Ya da ben fazla sabırlı değilim bilmiyorum

Siz kabullendikten sonra bize laf düşmez ki..
Konu açmışsınız biz de fikrimizi söyledik o kadar.
Sinirli bir adamla sürekli kavga ederek yaşamak sizin borcunuzsa ödeyin tabii,biz ne yapabiliriz ki?

İçinde bulunduğum durumu açıklamak istemiştim.
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim ayrıca

Evlilikte sadece sevmek yetmiyo bence.sürekli kavga ettiğin,anlaşamdığın bir adamla aynı evi paylaşmak çok zor olsa gerek..zaten böyle bir insana sevgin de zamanla azalır...

Asla evlenmezdim. Bende eşimi çok severek evlendim bizde anlaşamıyorduk sürekli kavga ediyorduk genel olarakta ailesi yüzünden. Evlendik 4 yıl bitti halen bir arpa boyu yol katedemedik.
Halen birbirimizi yiyoruz ve artık birbirimizide sevmiyoruz çünkü sevgide zamanla tükeniyor. Aslında hiç hiç evlenmemek gerek.

Yok ben konuşsam da anlamıyo ki tatlım.O anda kendine o kadar odaklı ki beni duymuyo bile..
Ya da ben fazla sabırlı değilim bilmiyorum

olabilir canım haklısın bende fazla sabırlı degılım bir süreden sonra o kadar bıkkınlık getırıyorkı anlatamam ben kıskanclık krızlerınde onun kendıne hakım olamadıgını acızlık yapıp sacma sapan konustugunu soylerım susar benı dınler ondan sonra..

ama erkekler çocuk gıbıdır aslında onu bır cocuk gıbı pişpişlayacaksın vallaha o zaman ne sınır kalıyor ne hırs bızım tartısmalarımızın tek sebebı sureklı bır bırımızden uzak dusmemız o ıs ıcın yurt dısında calısıyor ve bırlıkte zaman gecıremıyoruz dıye hırcınlasıyor kıskanıyor sınırlenıyo yoksa yan yanayken bır sıkıntımız olmuyor allaha sukur..

Ben onu yapamıyorum işte malesef. Bizim tartışmalar da fazla yüzgöz olmaktan oldu hep,aynı okul,aynı mahalle. Daral geldi bana

Ben onu yapamıyorum işte malesef. Bizim tartışmalar da fazla yüzgöz olmaktan oldu hep,aynı okul,aynı mahalle. Daral geldi bana

yok yok sakin ol ve guzelce oturun konusun hatalarını ve kendı hatalarını otur anlat bır bırınızı dınleyın. bak sana yemın ederım bazen ben artık kıskanclıgından sınır olurum bana aynen demınkı lafı soyluyor cocuk gıbı pişpişla azıcık sakın ol dıyoo dusun yaptıgının farkında benı uyarıyor sende sakın ol ve guzelce oturup konusun eger senı dınlemıyorsa kendıne kole arıyorsa hıc bosuna yorma kendını. bırde sakın su hatayı yapma kendısıne mecbur oldugunu hıssettırme ona sakın sen ONA MECBUR DEĞİLSİN KENDİ AYAKLARININ ÜZERİNDE DURDUĞUNU KENDINE GUVENDIGINI ona goster kı senın uzerıne fazla gelmesın.

evliliklerde çoğumuzun da bildiği gibi,yıllar içinde aşk soğumaya başlar ve kalıcı bir sevgi,saygı tabir-i caiz ise 'hayat arkadaşlığı'na bırakır yerini.
zamanla aşktan hiç de köt gözükmeyen özellikler belirir insanın gözüne.
nasıl da katlanmışım dersiniz,artık çok büyük kusur gibi gözükmeyen özellikler ciddi anlaşmazlıklara yol açar.
her zaman aynı sabrınız olmaz bir ömür boyu,aynı anlayışınız kalmaz.
sonra sizleri evlendikten 1-2 yıl sonra buralarda tekrar görmemiz bizi şaşırtmaz.(Eşi veAilesi konusunda)

dediğinizde çok haklısınız ama hıc tartısmıyorum hıc sorunumuz yok dıyen bır cıft gordunuz mu sızler hıc onemlı olan karsılıklı saygıyı sevgıyı uzun yıllarca surdurebılmek muhakkak tartısmalar olur. bakın ben sozlume su sozu soylerım her zaman '' ben gül bahçesinde bir ömür vaadedemiyorum ama gülü sevmekte dikenlerine dokunmakta senin elinde..'' size guzelce davranan sizi uzmeyen bır ınsanı sızde kırmaz uzmezsınız o yuzden hersey karsılıklı ve bence ayrılıp yakıp yıkmayı teşvik etmektense hos goruyu ve mücadele edıp mutlu olmayı teşvik etmeliyiz fakat karsınızdakı ınsanada bağlı bunlar tabiikı degecenı sandıgınız kısıler ıcın diyorum..

Son düzenleme:

Kavga etmeniz,anlaşamadığınızı gösterir.Anlaşamadığın birini sevemezsin.Denklemi sen kur :)

5 sene oldu diyorsun.İte kaka,kah alttan alarak,kah dişini sıkarak,ara ara küslüklerle geçtiye,ne manası var ?
İki insan,bazen aynı yönde gelişemez.5 sene önce sana uygun olan kişi,artık uygun olmayabilir.
Bu evliliklerde de böyle olabilir ama ne var ki evlilik bağı olunca,idare edilir,ortak payda bulmaya çalışılır.
Sevgili iken bunu görüp,hala sürdürmeye "çabalamak" bence doğru değil.
"Sevgi emek ister"deki emek bu anlamda değildir.Sevgi varsa,zor zamanlarda destek olmak,sevdiğin için gerektiğinde fedakarlık yapmak,sevgiyi saygıyı korumak,ilişkiyi taze tutmaya gayret göstermek demektir.
Olmayan sevgiyi yaratmak,anlaşamadığın halde dişini sıkıp oturmak demek değildir.

kesinlikle anlaşmak daha önemli...
belli bi zamandan sonra sevgi pek işe yaramıyo.sogukluk olabılıyo.
anlaşamayıp hergun tartışma edersen sevgi nerede?

seversin çok seversin ama anlaşamadıktan sonra sevgin neye yarar ?
anlaşamayıp kavga ediyorsun ağlıyorsun sonra ben seviyorum ama olsun mu demek mantıklı ?
eskilerde söylermiş hep aşk sevgi bir yere kadar önemli olan KARŞILIKLI SAYGI

tabi ki hiç tartışmayan çift yoktur ve olamaz,sonuçta farklı iki karakterin birbirine uyumu ve dengeyi sağlaması açısından çoğu zmaan tartışmalar yararlıdır.
sizin ilişkinizi yakından bilemeyiz,ancak anlaşamayan iki insan hep tartışır,genelde de biri alttan alır,biri de karşsındakinin üzerine gider.
anlaşılacağı gibi bunlar ilişkiyi besleyen tartışmalardan değildir.
bunlara yıldırıcı ve yıpratıcı tartışmalar denilebilir.
tabii sizin tartışmalarınızın tam olarak nasıl seyrettiği ve nihayet bulduğunu bilemiyorum.

ayrıca burda amacımız tabii ki ayrılığa itmek değil kimseyi,sadece sorunu görüp ona göre çözüm üretmek isteriz. eşiniz olacak olan insanla bu konuda ortak bir noktada buluşanızı sağlamanız asıl olan.

O halde evlenip göreceksin ya iyi sonuçlanacak yada daha beter olacak evlilikten sonra tekrar bir değişin oluyor erkeklerde madem ki 5 yıl berabersin zaten ayrılmazsın ama bence bebek hemen yapma ertele ben 5-6 yıl birlikte olanların ayrılmamasından yanayım evlenip öyle ayrılsınlar önür boyu yoksa o giden erkeğin herşeyinin özlemini çekerler ,bu erkek için de geçerli ayrılmamasından yanayım evlenip öyle ayrılsınlar önür boyu yoksa o giden erkeğin herşeyinin özlemini çekerler ,bu erkek için de geçerli

Evlenip ayrılmak bu kadar kolay olmamalı ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…