Evet evet bu çok tanıdık mesela.
İlk başladığımızda dediğim bi laf bile önüme gelebiliyo ısıtılıp, ya da biz beraber okuduk, okuldayken sen şöyle yapmıştın bana da yapar mısın diyo(
Çok haklısınız, ben çok zor zamanlar geçirdim kendime göre, ona sığındım belki de şimdi de bırakırsam, bi boşluk olucak içimde sanki onla büyümüşüm gibi, hayallerimizi yıkmış gibi hissedicem. Belki de borçluluk duygusu,belki de bağımlılık bilmiyorum
ayyyyy tamam tipik bunlar yaaa nette aratırmıstım bır ara kıskanc erkekle bas etme yolları dıye orada bır kac durum anlatmıslar sanırım doktorlar yazmıs neden boyle oldukları ve nasıl davranılması gerektıgını anlatmıstı bu durum ıcın soyle dıyor..'' kafasında bır konu yer etmısse onu tam olarak onun anlayacagı sekılde acık ve net anlatmanız gerekıyor kı kafasına yer etsın. yoksa bıkıp usanmadan konusur. hatta aynı soruları bınlerce kez sorabılır..dıye o yuzden kafasına takılan ve senın sınır oldugun seylerı sureklı yapıyorsa guzel guzel onu ıkna edecek sekılde konus.
Siz kabullendikten sonra bize laf düşmez ki..
Konu açmışsınız biz de fikrimizi söyledik o kadar.
Sinirli bir adamla sürekli kavga ederek yaşamak sizin borcunuzsa ödeyin tabii,biz ne yapabiliriz ki?
Yok ben konuşsam da anlamıyo ki tatlım.O anda kendine o kadar odaklı ki beni duymuyo bile..
Ya da ben fazla sabırlı değilim bilmiyorum
ama erkekler çocuk gıbıdır aslında onu bır cocuk gıbı pişpişlayacaksın vallaha o zaman ne sınır kalıyor ne hırs bızım tartısmalarımızın tek sebebı sureklı bır bırımızden uzak dusmemız o ıs ıcın yurt dısında calısıyor ve bırlıkte zaman gecıremıyoruz dıye hırcınlasıyor kıskanıyor sınırlenıyo yoksa yan yanayken bır sıkıntımız olmuyor allaha sukur..
Ben onu yapamıyorum işte malesef. Bizim tartışmalar da fazla yüzgöz olmaktan oldu hep,aynı okul,aynı mahalle. Daral geldi bana
evliliklerde çoğumuzun da bildiği gibi,yıllar içinde aşk soğumaya başlar ve kalıcı bir sevgi,saygı tabir-i caiz ise 'hayat arkadaşlığı'na bırakır yerini.
zamanla aşktan hiç de köt gözükmeyen özellikler belirir insanın gözüne.
nasıl da katlanmışım dersiniz,artık çok büyük kusur gibi gözükmeyen özellikler ciddi anlaşmazlıklara yol açar.
her zaman aynı sabrınız olmaz bir ömür boyu,aynı anlayışınız kalmaz.
sonra sizleri evlendikten 1-2 yıl sonra buralarda tekrar görmemiz bizi şaşırtmaz.(Eşi veAilesi konusunda)
Çok haklısınız, ben çok zor zamanlar geçirdim kendime göre, ona sığındım belki de şimdi de bırakırsam, bi boşluk olucak içimde sanki onla büyümüşüm gibi, hayallerimizi yıkmış gibi hissedicem. Belki de borçluluk duygusu,belki de bağımlılık bilmiyorum
dediğinizde çok haklısınız ama hıc tartısmıyorum hıc sorunumuz yok dıyen bır cıft gordunuz mu sızler hıc onemlı olan karsılıklı saygıyı sevgıyı uzun yıllarca surdurebılmek muhakkak tartısmalar olur. bakın ben sozlume su sozu soylerım her zaman '' ben gül bahçesinde bir ömür vaadedemiyorum ama gülü sevmekte dikenlerine dokunmakta senin elinde..'' size guzelce davranan sizi uzmeyen bır ınsanı sızde kırmaz uzmezsınız o yuzden hersey karsılıklı ve bence ayrılıp yakıp yıkmayı teşvik etmektense hos goruyu ve mücadele edıp mutlu olmayı teşvik etmeliyiz fakat karsınızdakı ınsanada bağlı bunlar tabiikı degecenı sandıgınız kısıler ıcın diyorum..
O halde evlenip göreceksin ya iyi sonuçlanacak yada daha beter olacak evlilikten sonra tekrar bir değişin oluyor erkeklerde madem ki 5 yıl berabersin zaten ayrılmazsın ama bence bebek hemen yapma ertele ben 5-6 yıl birlikte olanların ayrılmamasından yanayım evlenip öyle ayrılsınlar önür boyu yoksa o giden erkeğin herşeyinin özlemini çekerler ,bu erkek için de geçerli ayrılmamasından yanayım evlenip öyle ayrılsınlar önür boyu yoksa o giden erkeğin herşeyinin özlemini çekerler ,bu erkek için de geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?