• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

sevgi okyanusu

tek taşımı o aldı:)
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
428
1
96
Erzurum
arkadaşlar çok küçük bi tartışmada yeter bitsin deseydi tepkiniz ne olurdu ne olur yazın ihtiyacım var:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

ilk tepkim ağlardım. sebebini sorardım. tabi bunlar seviyor isem. sevmiyo isem zaten "güle güle" diyebilirim.

hımm ben bunu yaşadım..
bitti artık yürümüyor dedi
önce tamam peki dedim
sonra yok ya bitemez dedim
sonra ben sensiz yapamam sen bensiz yapamazsın dedim
sonra ağlamaya başladım
sonra daha çok ağladım
bitmesin nolur falan demeye başladım..

ya bu duruma göre değişiyor aslında..
daha önce eski bi sevgilim ilişkimiz bitsin dediğinde tamam bile demedim. öylece bıraktım bitti.
bi tek bunda böyle süründüm. çok seviyorsan böyle oluyor sanırım..

eğer başına gelen bi durumsa sana önerim şu
madem bitiriyorsun bu kadar kolay-peki bende kabul ediyorum benimde bir gururum var vs. de
sonrada bi süre ortalıkta gözükme. arama sorma.
o zaman döner gene..

sen bilirsin derdim.davranışlarını izlerdim.seviyorsa zaten pişman olupgelir.ama yokgelmezse niyetibelliolur ama çok üzülürdüm.belkisinir halinde söylemiştir size..ben mesala çok derim bitsin die.ama lafta...

sebep ufak bir tartışmaysa bitti demesine daha da çok kızardım
anında çıkar giderim aşkından ölsem de o bitti dediyse benim içinde bitmiştir

Bilmem ki....

Küçük bir tartışmada bitsin demek için altında büyük nedenler de olabilir, bir anlık sinirlede söylenmiş olabilir, bitirmek içinde söylenmiş olabilir canım....

En doğru cevabı bitsin diyen verir bu konuda da....

sürekli sürekli yapıyosa valla iyi peki der giderim. en sevmediğim şeydir sürekli bitsin demek. evcilik mi oynuyoruz!!!

ufak bi tartışmada bitti diyemez okdr kolay diiill
ben okdr zmn onun kahrını çekmişim (mesela yani)o küçük bişide bitti diyemezz
zate benim başıma gelse ben seni beklemşm onca zmn bitiremessn bırakmam derim
asker yolu bekliyorz yani kolaymııı
sinirlendm haa :)))))

arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsınızki haklısınız hepiniz sinirle söylenmiş bişeydi bu ama ben çok kötü oldum ağladım gururumu bi kenara atamadım ama gitte diyemedim zaten pişman oldu ama işte ben çok üzüldüm....

bitsin diyene ne denır ..okeyto derim ..bitti demeyi göze alıyorsa karsı taraf o ıs biter..

sebep ne olursa olsun tartışma ne kadar büyük yada küçük olursa olsun ne niyetle söyleniyorsa söylensin bana herşeyi göze alıp "bitsin " diyen birinebitsin diyosan bitti madem derim ve olayı kapatırım. ne kadar seversem seveyim aynı sevgi ile sevilmiyormuşum ki bitsin diyebildi derim yoluöa devam ederim. seven insan sebep ne olursa olsun bitsin" demeyi göze alamaz kolay kolay.

çok mini minnacık bi tartışmadan dolayı bana doğum günümde ara verelim bitsin uzun süre görüşmeyelim demişti şimdiki sevgilim....neden dediğimde ben öyle istiyorum dmeişti beni aldığı yere geri bırakıp arkasına bakmadan bastı gaza gitti....bir ay geçti bunalımlardan çıkamadım onsuz yapamadım..ama domuzum bu konularda...acıdan ölsem aramam...gittiği gibi geri geldi...ben seni çok özledim yapamadım diye....

haklısınız arkadaşlar herkes farklı diyor ama işte hani karşı tarafın nabzını ölçmek içinde söylenmiş olamazmı aslında olmaması lazım yani kötü bi virüs bence o laf bir kere söylendimi devamı gelir gibime geliyor oyuncak değil ya biter yada devam eder değilmi...

hım..
nasıl bır psıkolojıyle soyledıgıne baglı olarak degısırdı tavrım sanırım..benneyaptımki
cok buyuk bır kavga esnasında sınırle mı edıldı yoksa bırıkmıs olan bırseylerın etkısıyle mı..

sebep ne olursa olsun tartışma ne kadar büyük yada küçük olursa olsun ne niyetle söyleniyorsa söylensin bana herşeyi göze alıp "bitsin " diyen birinebitsin diyosan bitti madem derim ve olayı kapatırım. ne kadar seversem seveyim aynı sevgi ile sevilmiyormuşum ki bitsin diyebildi derim yoluöa devam ederim. seven insan sebep ne olursa olsun bitsin" demeyi göze alamaz kolay kolay.

bu yorumu çok sevdim bende böyle yapardım..:ecrin_bebek:.
özellikle bu cümleyi "seven insan sebep ne olursa olsun bitsin" demeyi göze alamaz kolay kolay"

kesin kendimi tutamayıp ağlardım eğer gerçekten seviyorsam ağlardım tamam sen nası istersen nası mutlu olursan derdim çeker giderdim :çok üzgünüm: içine otururdu çocuğun :dance:sengözlerimebaksanab

Back
X