• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

ben bunu ıkı kez yaşadım
ılk yasadığım eskı sevgılımdı
bana blof yapmak ıcın cok ufak bıseyı bole duzeltemezsek bıtsın dedi
artık canıma tak etmıstı bıtsın madem dedım blöfünü yemedim yani
ıkıncısı ıse sımdıkı erkek arkadasımdı
ben ona guvenmedıgımı bellı eden bı suclamada bulunmustum oda bana guvenmıyormusun dedı
ses cıkarmadım, bak pırlanta sevmıyorsan guvenemezsın, guvenemezsen sevmıyorsun demektır dedı, cevaplamadım, oyle olunca guvenmıyorsan bıtırelım dedı
bende bıtırelım demek, kendın ne ıcın bıtırmek ıstıorsan bıtır bana atma dedım bı anda ayaga fırlayarak, o anda sarıldık barıştık

her ne olursa olsun gururuma yediremezdim. neden niçin diyemezdim. Bitsin dediyse bitsindir ve benim için "kalbime gömerim ozamaaan bırakıpta giderim ozamaaaann" şarkısını söyleme zamanı da gelmiştir.
Seviyosa zaten geri dönecek ve burnu da sürtmüş olacaktır ama çok zor affederim be güzelim. O bitsin lafı benim canımı nasıl acıttıysa ve hatta hala acıyorsa bende onun canını susmakla kendimi ondan uzak tutmakla,onu bensiz bırakmakla acıtırım köpek gibi sevsemde çok zor be güzelim.. dönmem süründürürüm adamı sürünmek pahasına da olsa..
susmak en güzel cevaptır,, susacaksın... sessizliğinde anlasın sensizliğin ızdırabını...

bence bu sözü kadının söylemesiyle,erkeğin söylemesi aynı şey değildir...

biz bayanlar arada naz,blöf yaparız,ama erkekte olmamalı böyle bir davranış....

biterse biter,ne olacak....insanlar çocukları öldükten sonra bile yaşamaya devam edebiliyorsa sevdiğindende pek ala ayrı yaşayabilir...sonuçta hiç kimse vazgeçilmez değildir....

Ben selametle diyemedim Mona Pisa....keşke diyebilseydim....halen benim itip kakmamla süren bir ilişkim var. Nezaman bitecek diye kalp çarpıntıları yaşadığım.Ve galiba panik atak oldum bu güzden. Son günlerde nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum sebebsiz...

tamam sen bilirsin derim bunu diyosa zaten bitmiştir olay daha ne konuşucamki? sebebini öğrenmek istiyorum sadece derim sonra da kesinlikle bitiririm...

Sımdıye kadar bunu esımden duymadım ama deseydı hıc sesımı cıkarmadan tamam derdım. Cunku bıtsın lafı tehdıt olarak kullanılmamalı.Cok saygısızca.

Ben selametle diyemedim Mona Pisa....keşke diyebilseydim....halen benim itip kakmamla süren bir ilişkim var. Nezaman bitecek diye kalp çarpıntıları yaşadığım.Ve galiba panik atak oldum bu güzden. Son günlerde nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum sebebsiz...

Sorunu da çözümü de kendi cümlende yazmışsın farkında mısın?
Kalp çarpıntıları... panik atak... nefes darlığı... neden?
Selametle diyemediğin için.
Peki demedin de ne oldu?
Bu kadar stres ve olumsuzluk içinde sence şimdi bu ilişki sürüyor mu?
Yani bunca eziyete değiyor mu?
Ve bu şekilde daha ne kadar sürecek, daha ne kadar bozacaksın sağlığını?
Kandırma kendini bence.
Aşk bazen bırakıp gitmesini de bilmek demektir.

Back
X