• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

Eğer karşımdaki insan bitti diyorsa beni gözden çıkarmış artık sevmiyo istemiyo diye düşünürdüm ve sana mutluluklar deyip çeker giderdim.Ne olursa olsun bitti denmemeli.Ama sinirli bir anda ağızdanda çıkmış olabilir bilemiyorum.Ama geri dönse bile bana sensiz yapamıyorum falan diye bu seferde ben dönmezdim çok mu katıyım ben bu konularda bilemiyorum canım valla sengözlerimebaksanab

daha 1 hafta önce ufacıcık bir sebep yüzünden bitsin dedi
cvp yazmadım sonra tekrar msj cekmiş bişey demiycekmisin diye sormuş
bende sadece hoşçakal yazdım.
tabi ondan sonra acayip üzüldüm ağladım falan ama asla bunu ona belli etmedim
aramadım msj cekmedim oluruna bıraktım
sonucsa arayan o oldu barıştık ama
eskisi gibi davranıyorum artık ilgilenmiyorum
msj cekmekten nefret eden adam sürekli msj atmaya başladı
off karşık işler bunlar

Bir anda sinirle soylemis olabilir. O an bisey demezdim. Ikimizde sakinlestigimiz zaman tekrar konusurdum. Cunku bazen sinirli oldugumuz anlarda agzimizdan cikacak cumleleri kontrol edemiyoruz.

Offfff ayni seyi bende yaptim.. Acayip tartistik bitsin dedim sinirle:çok üzgünüm: Biraz sakinlesince telefon actim baristik. Ama o gunden beri aramiz cok sogukk... Ne telefon aciyo ne msn e geliyo. Öyle kuru kuru cagri atiyoruz birbirimize (yani daha cok ben)..:delphin::delphin:
Neymiss sinirli oldugumuz anlarda susacakmisiz ki sonradan pisman olucamiz seyler soylemeyelim:a015:

bende yaşadım. çok severken hemde. sebep ise o derece sıradandı benim için ama onun için büyük sebepmiş. artık seninle hayallerimi yapamayacağım dedi mesajla. vücudum buz kesti ama içim sıcaktı, yanıyordu. tamam dedim. ben sebep sormam. o saatten sonra sebep önemli değidir benim için. çünkü en büyük sebep beni istemiyor olmasıydı benim için. hemen kabul ettim, mutluluklar diledim. o günden 1,5 yıl sonra yeniden birleştik. meğer hemen kabul etmemi yedirememiş, çok yıkılmış. nasıl olurda hemen kabul edersin diye beni azarladı birde. :) ne zor günlerdi ama hep dua ettim. umarım birdaha o acıyı yaşamayız. kimse yaşamaz.

Son düzenleme:
Bir anda sinirle soylemis olabilir. O an bisey demezdim. Ikimizde sakinlestigimiz zaman tekrar konusurdum. Cunku bazen sinirli oldugumuz anlarda agzimizdan cikacak cumleleri kontrol edemiyoruz.

Offfff ayni seyi bende yaptim.. Acayip tartistik bitsin dedim sinirle:çok üzgünüm: Biraz sakinlesince telefon actim baristik. Ama o gunden beri aramiz cok sogukk... Ne telefon aciyo ne msn e geliyo. Öyle kuru kuru cagri atiyoruz birbirimize (yani daha cok ben)..:delphin::delphin:
Neymiss sinirli oldugumuz anlarda susacakmisiz ki sonradan pisman olucamiz seyler soylemeyelim:a015:

evet canım söylenmemli o laf ya hem güvensizliğe neden oluyor bir kere söyleyen insan bir daha söyler demi ben öyle düşünüyorum ama oluyor malesef arada sırada.a.s.

daha 1 hafta önce ufacıcık bir sebep yüzünden bitsin dedi
cvp yazmadım sonra tekrar msj cekmiş bişey demiycekmisin diye sormuş
bende sadece hoşçakal yazdım.
tabi ondan sonra acayip üzüldüm ağladım falan ama asla bunu ona belli etmedim
aramadım msj cekmedim oluruna bıraktım
sonucsa arayan o oldu barıştık ama
eskisi gibi davranıyorum artık ilgilenmiyorum
msj cekmekten nefret eden adam sürekli msj atmaya başladı
off karşık işler bunlar

evt canım ya aynen senin gibi yapmak lazım umursamamak o zaman ulaşılamaz bi insan olma havalarında çıkarlar ii yapmışsın ama işte o dönemde sabretmek lazımbende çok sabırlı bi insan değilim...:1hug:a.s.

evet canım söylenmemli o laf ya hem güvensizliğe neden oluyor bir kere söyleyen insan bir daha söyler demi ben öyle düşünüyorum ama oluyor malesef arada sırada.a.s.

Malesef canim. Bide bitsin diyen kisiye karsi sevip sevmemesiyle ilgili guvensizlikde olusuyo galiba. Ama oyle deyil iste. Insan bir anlik sinirle herseyi soyleyebiliyo. O an dusunemiyo neler olabilecegini. O da tamam bitsin derse ben ne yaparim diye dusunemiyo o an.

Bitsin dedigim icin o kadar pismanim ki... Baristik ama aramiyo hic. Baristigimiz gunden beri aramiyo. Benimde yuzum yokki ariyim:çok üzgünüm:

benm başıma gelmişti tamam dedim sadece ole de bitti zaten başka bi kızda gözü varmış çokta takmadım açıkçası kendime bolca zaman ayrıdım o kadar

ilk önce tamam derim
sonra sebebi sorarım, gevelemeye başlarsa tamam vazgeçtim sus derim. Ona gayette etkilenmemiş gibi görünürüm ama sornasında kahrolur, günlerce ağlar, heder ederim kendimi :( ama ruhu duymaz

bitsin tamam derim.
istenmediğim yerde ne dururum ne de bu ilişkiyi devam ettiririm.
ama sinirle söylediği bi söz olduğunu bilirsem sadece giderim ve gelip özür dilmesini beklerim.
bir anda bitmesini istemem yani

Cinlerim tepeme çıkmış olacağı için bitiyorsa bitsin cehennemin dibine kadar yolun var derim.:1ninca:

1--Önce sebep sorulur....
2--Sebebine uygun cevap verilir....
3--Kirmizi kart gösterilir
4--Arkaya bile dönüp bakmadan olay yeri terkedilir
5--Bir daha kaydetmemek üzere telefon hafizasindan numarasi ve kendi hafizamdan da ismi ve cismi silinir...

Biz aşkımla beraber büyüdük, beraber olgunlaştık. İlk başlarda bizde birbirimize çok yaptık. özellikle ben çok kapris yapardım.Aşkımdan ölsemde sana dönmem derdim. Ama insan sevince..... Ahhh Aşk yakıyor gerçekten.... Şimdi böyle şeyler asla gerçekleşmiyor aramızda, tartışmalarımız seviyeli, anında oturup konuşuyoruz, özür dilemesini biliyoruz, alttan almasını biliyoruz....

Back
X