• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz bitsin derse sizin vereceğiniz cevap ne olurdu?

bitti...ama kesinlikle hayırlısı olmuş diyorum...:lepi: başta terkedilmek koydu ama onu da atlatmak zor olmadı...:içelim: neleri aşmıyoruz ki kızlar biterse biterşutarafagitti önemli olan biziz kendimiz...kaydirigubbakcemile4

1--Önce sebep sorulur....
2--Sebebine uygun cevap verilir....
3--Kirmizi kart gösterilir
4--Arkaya bile dönüp bakmadan olay yeri terkedilir
5--Bir daha kaydetmemek üzere telefon hafizasindan numarasi ve kendi hafizamdan da ismi ve cismi silinir...

işte bu maddeler tamam derim ammma...
sonuncusunu nedense yapamıyorum ya..
hala numarası cismi ismi aklımda.....pöfffff....

ya güya rest ifadesidir bu
-tabi ortada ciddi bişey yoksa-
o bi kere demişti bana, bitsin..atam dedim.. dünden meraklıymışsın zaten diye bağırdı çağırdı
sonra yine birgün ben dedim,öylemi tamam dedi, on dakişka geçmedi gülerek sarıldık
ne bileyim ya
birbirini çok seven insanlar bazen derin tartışmalar yaşıyor ama işte geçerli neden yoksa (aldatmak-kandırılmak gibi) kıyamıyor bunuda naz cümlesi olarak kullanıyor..

önceden çok sık olurdu bizde ii sen bilirsin tamam bitsin derdim..dayanamaz hemen arardı yada hemen bitirmeye hazırsın bakıyorumda derdi..çok ağır olduğunda en fazla 5 gün dayanabilmiştir yine arayan o olmuştur yerimseniben öle konularda gıcık bi huyum var hiç aramam sevgisinden aşkından ölsemde... :dilcikar: seviyorum ben bu huyumu ya sırnaşık şey o bu inadını ne kdr kırıcam desede hala kıramadı süprizzzzz laelaelaelaelae

çoğunuz bitsin derdik diyorsunuz kiminizin belkide umrunda olmazdı biterse bitsin dersiniz kimileride yüzüne karşı tamam bitsin der arkasından günlerce ağlarca ağlardı kimileride belki bitmesin derdi herkesin o haline bağlı bence yada sevip sevmemesine hepiniz ayrı ayrı haklısınız arkadaşlar sağolun ya ben kendimle sizleri karşılaştırmak istedimde...

konunun ciddiyetine ve benim haklılık durumuma göre değişir:delphin:
eğer ciddi bir konuda ve ben haklı olduğuma inanıyosam ok derim.
zaten ciddi olmayan bi konuda böle ikide bir zırt pırt bitsin denmesinden hiç hoşlanmam:oklava:
sevdiceğimde hiç yapmadı şimdiye kadar böle bişi çok şükür:Saruboceq::asigim:

arkadaşlar çok küçük bi tartışmada yeter bitsin deseydi tepkiniz ne olurdu ne olur yazın ihtiyacım var:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

erkek arkadaşın bunu sana söyledi sanırım...
küçük bi tartışmada bitsin artık diyorsa ,bitsin o zaman...
arkadaşın iyi olgunlaşmamış sanırım...
böyle biriyle evlilikte yürümez bebişim...:teselli:

Son düzenleme:
bu güne kadar hiç bi ilşkimde sevgilim bitsin diemedi fırsat vermedim sanırım...
hep bn sölerdim en ufak bi tartışmada olmuyo yürümüyo bitsin artık derdim sanırım peşimden koşturmak hoşuma gidiyodu:(
dünde yaptım aynı hatayı bitsin dedim ortadada çok büyük bi neden yoktu bu seferde bırakmaz sandım ama farklı oldu yeter bee, bitiriyosan bitir dedi bnde bitsin dedim son kararınmı dedi eet dedim vurdum kapıyı çıktım:'( eve gelince aradı biton laf saydı kararlımısın dedi yine eet dedim ve bidaha aramadı bnde aramıcam sonuçta sinirli olduğumu biliodu alttan alabilirdi ama oda bitsin dedi ve bidaha geri dönüşü yok:(:(:(:(

Ben dedim..
Ama cevap gelmedi.
Sanırım şaka yaptığımı sanıyor ama bilmiyor ki düş çok ciddi bu konuda.. .

bana bitsin demeden önce 2-3 günlük sessizliğin üzerine mail atmıştı... bitti yazamamış ama en iyis bu demiş... akşamında görüştük ; yüzüme söylemeliydi...

çok sakin bir şekilde tamam dedim ... sen bitsin derken ben bitmesin diyemem ... ama bitmesin isterdim dedim... önce o ağladı ... sarıldım ağlama diye ... ben de ağladım ... sonra yanlış mı yapıyorum dedi... ben bilemem dedim ... düşün istersen tekrar dedim... 10 gün sonra aradı ve kararının değişmeyeceğini söyledi peki dedim ... sana inanmıştım diye hıçkırarak ağladım ... sadece inancımın yıkılmasına... bitmesin diye ağlamadım hiç ; bitmesin de demedim... peki dedim sadece...

en son 2 saatlik bir kahve muhabbetiyle güzelce ayrıldık... 4 aydır da bir kere bile aramadım...
yılbaşında o aradığında da açmadım ...

ayy anlatasım geldi niyeyse :))

Back
X