ben yengeç o kova zıttız sanırım.ben aşırı duygusalım ama kova hakkında pek bilgim yok.çok kavga ediyoruz bide...
ben oğlak eşim kova çok iyi anlaşırız
ben daha baskınım ama bu eşimin daha çok hoşuna gidiyor ama o baskın olsaydı ben dayanamazdım :89:
Ben kova burcu insanlarına bayılırımeşim ve en iyi arkadaşım kova burcu, ben de yay.. ayrıca ikisi de birbirinin aynı, nerdeyse tüm huyları aynı diyebilirim, sevdikleri sevmedikleri vs. sanırdım ki burçlar kadına ve erkeğe göre değişiklik gösterir, yanılmışım :26:
Ben kova burcu insanlarına bayılırımeşim ve en iyi arkadaşım kova burcu, ben de yay.. ayrıca ikisi de birbirinin aynı, nerdeyse tüm huyları aynı diyebilirim, sevdikleri sevmedikleri vs. sanırdım ki burçlar kadına ve erkeğe göre değişiklik gösterir, yanılmışım :26:
Kova burcuna ya bayılırlar ya nefret ederler.Yaşasın kova severler :))
Aaaa bu arada benim en yakın ardaşım da yay bende yayları çok seviyoruum :))
doğru söylüyosun, ama nefret edenler onları yanlış anlayan insanlar, ya da samimiyetlerini kötü algılayanlar.. bi kova burcu insanından nefret edilemez bence, edenler aynayı kendilerine çevirsinler arkadaşım.. dediğim gibi; ben size bayılıyorum, iyi ki varsınız
Teşekkürler arkadaşım :))) bizim evi düşün artık 2 kova takılıyoruz :))birde benim 2 tane kova kuzenim var bir araya gelince sen tahmin et :))
doğru söylüyosun, ama nefret edenler onları yanlış anlayan insanlar, ya da samimiyetlerini kötü algılayanlar.. bi kova burcu insanından nefret edilemez bence, edenler aynayı kendilerine çevirsinler arkadaşım.. dediğim gibi; ben size bayılıyorum, iyi ki varsınız
oohh bi ev dolusu yenilikçi, hümanist, :yardımsever ve alçakgönüllü insan.. cennet gibi valla :82:[/QUO::9
:))Teşekkürler
Bak buda ilginçmiş oğlak kova bu iki burcun ilişkisi için tutkuyla buluşurlar ama evlilikleri iyi sonuç vermez derler.Maşallah siz iyi anlaşıyormuşsunuz hep böyle gitsin inşallah.Bende kova burcuyum :))
Boğa burcu erkeğinden yorulan ve sıkılanlar burayaaaaaaa
oohh bi ev dolusu yenilikçi, hümanist, :yardımsever ve alçakgönüllü insan.. cennet gibi valla :82:[/QUO::9
:))Teşekkürler
ay ben hiç kova insanlarını tanımıyorum.çevremde yok gibi galiba sadece herkes ikizlerden şikayet ediyor ama kendim gösterdiğim vefayı da güveni de hiç kimsede görmedim...şimdi kim ikiyüzlü??
o benim işteeee...aslında iyi anlaşıyoruz ama eften püften şeylerden tartışma çıkması yoruyor tabi ki bir süre sonra=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?