Sevdiginiz Erkegin burcu

ben yengeç o kova zıttız sanırım.ben aşırı duygusalım ama kova hakkında pek bilgim yok.çok kavga ediyoruz bide...

Kova burcu bir eşim var.Ne düşündüğünü anlayamazsın,enteransan bir mantığa sahip :)).Sıkıntı strese hiç gelemez,ama eğlence istiyorsan gezmek dolaşmak,teknoloji ondan sorulur,kova burcu zor bağlanır ama bağlanırsa vaz geçemez.Onu hiç sıkma,üstüne çok düşme.Ama yengeç ve kova çok anlaşamaz.Herşeyde burç deil tabi

ben oğlak eşim kova çok iyi anlaşırız
ben daha baskınım ama bu eşimin daha çok hoşuna gidiyor ama o baskın olsaydı ben dayanamazdım :89:

ben oğlak eşim kova çok iyi anlaşırız
ben daha baskınım ama bu eşimin daha çok hoşuna gidiyor ama o baskın olsaydı ben dayanamazdım :89:

Bak buda ilginçmiş oğlak kova bu iki burcun ilişkisi için tutkuyla buluşurlar ama evlilikleri iyi sonuç vermez derler.Maşallah siz iyi anlaşıyormuşsunuz hep böyle gitsin inşallah.Bende kova burcuyum :))

Ben kova burcu insanlarına bayılırım eşim ve en iyi arkadaşım kova burcu, ben de yay.. ayrıca ikisi de birbirinin aynı, nerdeyse tüm huyları aynı diyebilirim, sevdikleri sevmedikleri vs. sanırdım ki burçlar kadına ve erkeğe göre değişiklik gösterir, yanılmışım :26:

Kova burcuna ya bayılırlar ya nefret ederler.Yaşasın kova severler :))

Aaaa bu arada benim en yakın ardaşım da yay bende yayları çok seviyoruum :))

Kova burcuna ya bayılırlar ya nefret ederler.Yaşasın kova severler :))

doğru söylüyosun, ama nefret edenler onları yanlış anlayan insanlar, ya da samimiyetlerini kötü algılayanlar.. bi kova burcu insanından nefret edilemez bence, edenler aynayı kendilerine çevirsinler arkadaşım.. dediğim gibi; ben size bayılıyorum, iyi ki varsınız

Aaaa bu arada benim en yakın ardaşım da yay bende yayları çok seviyoruum :))

kova ve yay çok iyi anlaşır zaten, yayın patavatsızlığına en çok tahammül edebilen kimseler olduklarından heralde, ya da küçük şeylere kafa yormadıklarından

Teşekkürler arkadaşım :))) bizim evi düşün artık 2 kova takılıyoruz :))birde benim 2 tane kova kuzenim var bir araya gelince sen tahmin et :))

ben akrep aşkısım ikizler hep derler akrep kadınıyla ikizler erkeğiyle evlenilmez diye ama biz evlendik bi taraf altan alınca sürüyo ben onu bilirm genelde aşkım alii alttan

Teşekkürler arkadaşım :))) bizim evi düşün artık 2 kova takılıyoruz :))birde benim 2 tane kova kuzenim var bir araya gelince sen tahmin et :))

oohh bi ev dolusu yenilikçi, hümanist, yardımsever ve alçakgönüllü insan.. cennet gibi valla :82:

oohh bi ev dolusu yenilikçi, hümanist, :yardımsever ve alçakgönüllü insan.. cennet gibi valla :82:[/QUO::9

:))Teşekkürler

o koç yükseleni de koç benimde yükselen koç burcum terazi iyi gidiyoruz bakalım artık...

Bak buda ilginçmiş oğlak kova bu iki burcun ilişkisi için tutkuyla buluşurlar ama evlilikleri iyi sonuç vermez derler.Maşallah siz iyi anlaşıyormuşsunuz hep böyle gitsin inşallah.Bende kova burcuyum :))

teşekkür ederim canım amiinn hepimize inşallah :79:

Son düzenleme:

Aaaa niye öyle diyorsunuz kızlar ben boğamdan çok memnumum :))

Ama ilerde değişir, beni boğarsa bilemem, kırarım kafasını yada direkt şuttt...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…