Sevdiginiz Erkegin burcu

ben yay burcuyumm yükselenim boğa :) kocişimm başak burcu gayeett güzel anlaşıyoruz :)

çok şükür ağustosta 3 yıllık evli olcaz inşallahh :) hala flört ediyormuşuz gibi geliyor bana

halbuki astrolojı kitapları aramızda bir uyum görememıs eheuehu

yay kadınları ile erkekleri çok farklı yay erkeklerini ımmm hiç tavsiye etmıyorum

bide balık erkekleri ayakları yere basmıyor benım gözlemlediğim kadarıyla

benim hoşlandıklarım genelde (tabi evlenmeden öncesi için söylüyorum :) başaktı

zaten balıkları başakları ikizleri yayları gözlerinden tanırım :)

ay tespitlerin çok tatlı

ben yay kocıs ıkızler
bazen super anlasıyoruz bazen kedı kopek gıbı bırbırımızı yıyoruz ama normalde gayet ıyıyız ama ıkızler burcu cok zor cok degısken kararları kesın olmayan bır tıp ınsanı yoruyorr :26:

Ben terazi sevgilim de başak :) 6 yıldır birlikteyiz ama bu başaklar pek bi geniş oluyolar:) çok rahat davranıyorlar bi de kıskançlıklarını çok nadir belli eder hiç kısıtlamaya gitmez canım sevgilişi yaaaaa

evet yaaa..
bi insan bu kadar mı rahat olur?
sorunsuz sıkıntısız biraz da ilgisiz
karşındakinden de bunu bekler,zora sıkıntıya kısıtlamaya gelmez pöfff

evet yaaa..
bi insan bu kadar mı rahat olur?
sorunsuz sıkıntısız biraz da ilgisiz
karşındakinden de bunu bekler,zora sıkıntıya kısıtlamaya gelmez pöfff

valla bnm sevgilimi tanımlamışsınız ama başaklar biraz daha sorumluluk bilirler bnmki kova bu kriterlerde ben napıyım:85:

valla bnm sevgilimi tanımlamışsınız ama başaklar biraz daha sorumluluk bilirler bnmki kova bu kriterlerde ben napıyım:85:

vallahi bilmiyorum ne yapabilirsin
kelin ilacı olsa hesabı
başak için ideal erkek derler aslında hakikaten öyle mantıklı ve sorumluluk sahibi.
çok olmasa da ilgili..
gel gelelim benim gibi bi balık burcuna ne yapsa az geliyo malesef

koççççç........iki lafından biri ben'dir.kendini biraz fazla düşünür

gitmiş en duygusuzunu bulmuşsn

benim nışanlımın burcu da koç ama bencil değil.sadece biraz gururlu oluyorlar dediğim dedik oluyorlar bundan dolayı bencil olarak görülüyor uzaktan.damarına basmıcaksın tosurdar sonra kimsenin yardımını almaktan nefret ederler.ama ben onu çokkkkk seviyorum...

sennki de zekasına güvenr mi bnmki gibi zekasıyla anılıp pohpohlanmak istiyolar

pohpohlanmak istemez ama gozlerinin ici guler bisiyi bildigi zaman ya cevik yani benim goremedigim bircok seyi gorur bende pohpohlarim ama yeri gelince cok sik yaopmiyoprim alismasin diye.. ama zekielr bi baska bakiolar olayalra.. sakindir benim esin sessiz hemen kizmaz uyumlu alimli kendien bakan titiz ama cok rahattir:) o huyuna kizarim evet der surekli ama kimbilir nezaman yapar.. cok rahattir yani

İkizler kadar kötüsü olamaz.Sekizler koysan olacak yani çok yalancı oluyolar.Çokta flörtçüler herkese canım cicim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…