pohpohlanmak istemez ama gozlerinin ici guler bisiyi bildigi zaman ya cevik yani benim goremedigim bircok seyi gorur bende pohpohlarim ama yeri gelince cok sik yaopmiyoprim alismasin diye.. ama zekielr bi baska bakiolar olayalra.. sakindir benim esin sessiz hemen kizmaz uyumlu alimli kendien bakan titiz ama cok rahattir:) o huyuna kizarim evet der surekli ama kimbilir nezaman yapar.. cok rahattir yani
aslan burcu nasıldır kızlar bilgisi olan var mı
İkizler kadar kötüsü olamaz.Sekizler koysan olacak yani çok yalancı oluyolar.Çokta flörtçüler herkese canım cicim yani
evet evet :) aynılar valla o da tmm yapıcam bakarız der rhatki ne rahatgerçekten zeki oluyolar ama allahı var
gitmiş en duygusuzunu bulmuşsn
Kova burcu bir eşim var.Ne düşündüğünü anlayamazsın,enteransan bir mantığa sahip :)).Sıkıntı strese hiç gelemez,ama eğlence istiyorsan gezmek dolaşmak,teknoloji ondan sorulur,kova burcu zor bağlanır ama bağlanırsa vaz geçemez.Onu hiç sıkma,üstüne çok düşme.Ama yengeç ve kova çok anlaşamaz.Herşeyde burç deil tabi
kız aklın varsa durma kaç
ben akrebim eski nişanlım aslandı eski diorum çünkü beni delirtti pinti içine kapanık deli gibi sevse de tık yok ayrıcada sakin görünümünün altında inatçı ben bilirim havaaları sürekli sensin diyecksin teksin diyeceksin e ama bende akrebim ilgi manyagı biriyim hayali devgier bana gelmiyo bende ilgi seviyorum olamdı işte ama tensel anlamda süper yani iki hırcın ihtiraslı burç aynı yataktaama tabi olmadı nişanlımdan önce bi boğa sevgiim vardı garibim hala beni bekliyo böle sadık burç görmedm ben ya hayta gözüksede kızları elde etmede usta olsada sevdimi asla kopamaz boğalar ve görüyorum ki okuduklarıma göre de en çok tutulan burç boğa ve yengeç dönsemmi ne ypasam ama cok duygusal romantik oluyo bu boğalar sıkılmazsanız ben akrep olduıgumdan sanırım başka kızlara çok ideal olabilir he bu arada kıskanç oluyo bu boğalar boguyor yani ama aslan da içi içini yesede tık yok yok arkadaşlar burçlarda sorun yok erkekler dengesiz şimdi ben akrep olarak yeni bir burç istesem bana ne tavsiye edersiniz...
nie ki:))))))))
Ya arkadaşlar bir sorum olacak. :44:
Bir tarafta, yükseleni balık olan koç burcu bir kız, diğer tarafta hem yükseleni hem de burcu yengeç olan bir erkek...
Nasıl bir uyum olur? :26::44:
BOĞA BOĞA BOĞAilerde bir boğa kaçrdığına pişman olursun! evlilk düşünüyorsan hele kaçrma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?