Sevdiginiz Erkegin burcu

aslan burcu nasıldır kızlar bilgisi olan var mı

evet evet :) aynılar valla o da tmm yapıcam bakarız der rhatki ne rahat gerçekten zeki oluyolar ama allahı var

İkizler kadar kötüsü olamaz.Sekizler koysan olacak yani çok yalancı oluyolar.Çokta flörtçüler herkese canım cicim yani

ohoo kaç kızı ayakta uyutur ikizler... bnde biliyorum ne kdr pislik olduklarını ama ilgilendiği an muhteşem ilgilenirler iyidir flörtleri de tek kişiyle olsa

Ben aslan sevdiceğim terazi :) Kıskandığı zamanlar hiç belli etmez ama fena kıskanır Çok zekidir. Beni çok sever ve saygıda duyar. Ve en büyük kavgada bile konuyu usulca kapatmasını bilir:) Aklıma bu kadar geliyo kızlar siz ne düşünüyosunuz terazi erkeği hakkında??

evet evet :) aynılar valla o da tmm yapıcam bakarız der rhatki ne rahat gerçekten zeki oluyolar ama allahı var

ay catliycam kendi dedi yerin parkesini degsitirelim diye isim olmayinc aolur dioo abicim zaten 6 ay gecti ustunden ne zmaana yapican..

ben kova burcuyum düzenli,sabırlı,anlayışlı,yemekle aram olmaz eşim boğa burcu tam tersi
dağınık,sabırsız,aşırı derece yemek yemeyi seven,rahat adam vesselam
zıttız ama gene de ortak noktada buluşup anlaşıyoruz

Ben terazi burcuyum sevgilim yengeç. burç yorumlarına bakarsan kesinlikle anlaşamaz zıt burçlar. terazi sosyal, gezmeyi, yenilikleri, kalabalık ortamlarda bulunmayı sever, entellektüel vs. Yengeç ise evcil, kalabalığı sevmez, gelenekseldir yeniliklerden hoşlanmaz, aşırı duygusal, evden çıkmayı sevmez vs.
Teorik olarak evet çok uyumsuz.
Ama pratikte zıt kutuplar birbirini çekiyor sanırım, 4 yıldır aynı çekim gücüyle birbirimize bağlıyız, uyumsuzluklarımızın farkındayız ama bundan değişik şeyler çıkarabiliyoruz, değişik fikirler, değişik sürprizler... Birbirimizi sevdiğimiz sürece uyum sağlamada problem olacağını sanmıyorum. Zaten her şeyimiz aynı olsa sıkıcı olmaz mıydı?
Uyumsuzuz ama çok mutluyuz

ay kesinlikle hiç zora gelemiyo deli ediyo beni gezmek konusunda iyi gerçekten hiç yerinde duramaz tespitlerin çook doğru

ben akrebim eski nişanlım aslandı eski diorum çünkü beni delirtti pinti içine kapanık deli gibi sevse de tık yok ayrıcada sakin görünümünün altında inatçı ben bilirim havaaları sürekli sensin diyecksin teksin diyeceksin e ama bende akrebim ilgi manyagı biriyim hayali devgier bana gelmiyo bende ilgi seviyorum olamdı işte ama tensel anlamda süper yani iki hırcın ihtiraslı burç aynı yatakta ama tabi olmadı nişanlımdan önce bi boğa sevgiim vardı garibim hala beni bekliyo böle sadık burç görmedm ben ya hayta gözüksede kızları elde etmede usta olsada sevdimi asla kopamaz boğalar ve görüyorum ki okuduklarıma göre de en çok tutulan burç boğa ve yengeç dönsemmi ne ypasam ama cok duygusal romantik oluyo bu boğalar sıkılmazsanız ben akrep olduıgumdan sanırım başka kızlara çok ideal olabilir he bu arada kıskanç oluyo bu boğalar boguyor yani ama aslan da içi içini yesede tık yok yok arkadaşlar burçlarda sorun yok erkekler dengesiz şimdi ben akrep olarak yeni bir burç istesem bana ne tavsiye edersiniz...

BOĞA BOĞA BOĞA ilerde bir boğa kaçrdığına pişman olursun! evlilk düşünüyorsan hele kaçrma derim.

Ya arkadaşlar bir sorum olacak. :44:

Bir tarafta, yükseleni balık olan koç burcu bir kız, diğer tarafta hem yükseleni hem de burcu yengeç olan bir erkek...

Nasıl bir uyum olur? :26::44:

ben kendi tecrübelermden yazıyım..

aslanlar aşırı cimridir... eşlernden bile para saklayablrler.

gösteriş makam hemen herşeyden önce gelir.

çirkinleştiğinde yada kilo aldğnda yada ne blym artk ilgisini çekmedikçe direk soğuyablr ve terkedebilir. herzaman bakımlı kadın görmek ister.

ilgi manyağıdır kendi çocuğunu bile kıskanablr.

genelde paranoyaklık derecesnde kıskanç olurlar.. telefonlarına fln bakarlar sğrekli eskileri sorarlar vs...

az konuşurlar açık vermekten korkarlar ve onlar çok üstün oldklarndan çevredeki zavallılarla konuşmak istemezler.

zor beğenir, kolay vazgeçerler ve kıskançlıklarıyla, ilgi mayaklıklarıyla, eleştirileriyle ve burun büyüklükleriyle çekilmezdirler. ceplerinde sürekli akrep taşırlar tehlikelidirler yaklaşma derim.

(genelde feminen erkeklerde bu burçtan çıkar)

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bir sorum olacak. :44:

Bir tarafta, yükseleni balık olan koç burcu bir kız, diğer tarafta hem yükseleni hem de burcu yengeç olan bir erkek...

Nasıl bir uyum olur? :26::44:

valla ikiside tutkulu bir burçtur.. kafa yapılarınız uyuşuyorsa uzun süre aşkları canlı kalır..

ya arkadaşlar dikkat ettim ikizler erkeğinin nesli mi tükendi ki yok mu benim gibi gönlünü ikizler erkeğine kaptıran. bizim 4 senemiz doldu ben yay burcuyum o ikizler uyumumuz gayet iyi ama biraz dediğim dedik bi tiptir kendisi. olsun yine de seviyom napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…