Sevdiginiz Erkegin burcu

ya canım ben kendim aslan burcuyum nsıl anlatmışsın beni

valla ikiside tutkulu bir burçtur.. kafa yapılarınız uyuşuyorsa uzun süre aşkları canlı kalır..

İkisi de lider özellikli olduğu için ilişkiyi kendi tarafına çekmeye kalkınca ateş-su çatışması çıkar bu da ilişkiyi bozar diye okumuştum da. Yükselen kurtarıyor sanırım az buçuk bu durumda. Teşekkürler.

bende var bitanee. evlilikte nasıl oluyo canım bogalar biraz bahseder misin?

henüz evlenmediğim bir boğam var benmde ama çevremde boğayla evli iki arkadaşm var.. çok evcimen oluyorlar ve çocuklarına çok özen gösteriyorlar mesela yay erkeği doğan çocuğun sorunlarıyla ilgilenmek istemez. çocuk neşeliyken sever ağlarken kaçmaya çalışır. boğalar gerçekten aşık olmuşlarsa o kadından vazgeçemezler. tembel ve yemeğe düşkndürler, biraz da dağınık. tam aile babası sıftında, olgn ve ağırbaşlı olurlar. zıpırı tipler pek çıkmaz bu burçtan(yükselinene göre değişebilir.)

benm 7 yıllık bir ilişkim var burcu da yükselenide boğa. hiç üzmedi desem yeridir. bazen aşırı sinr krizleri gelsede genelde romantik ve düşüncelidirler. bir konuda anlaşmazlığa düştüğünde kavgaya dönüştürürsen olayı hiç şansın yok.. onun dediği olur. ama alttan alttan zekanla bu adamları çok koly yönetebilirsn mesela...

astrologlar da bu burcu çok severler. ve 'koca' sıfatını kendine çok yakıştırırlar. bakalm bir iki yıla kalmaz bende deneyimlerimi yazarım inşallah

ben de balık ve boğa uyumunu istiyorumm.ben balığımm

balık kadını duygusal ince ruhlu ve zariftir bildiğim kadarıyla. ama erkeğin baskın olduğu ilişkilerde daha mutlu olur. ki boğalar mantıklıdır ve başağın aşırı duygusallığını örtebilir. birbirlrini dengeler bu iki burç. hatta boğayla en iyi anlaşan burçlar genelde başaktır. boğa erkeği idare etmek baskn olmak ister başak burcuda bunu memnuniyetle kabl edecek bir burçtur. ayrıca cinsel yönden de birbirlerini aşırı fazla çeker bu iki burç.

aslında genelde boğa ve başak burcu uyumu ideal olarak tanımlanır desem dahada ek bişy demeye gerek yok sanrım.

Son düzenleme:
koc gibisi var mi yaa, bencil falan denmis ama cok sevdiginde kesinlikle bencil degil dunyanin en fedakar insanina donusuyo bence erkeklerde en kotu burc oglak. iskolik, suskun, bi yere gidersiniz kos kos oturur, muhabbet tikanmissa acmak icin hic cabasi yoktur. bi de size acilmasi yillari buluyo, gozunun icine icine sinyalleri verdiginiz halde asla adim atmiyo, artik kiz halinizle gidip konusmak kaliyo geriye

Katılıyorum, oğlak erkekleri takıntılı olur bir de, sonradan gelir akılları başlarına...

benım erkek arkadasımın burcu da oglak.ve evet oglak burcu erkeklerı ınatcı oluyor.ve onun ınadından dolayı 2 gundur hıc konusmuyoruz.

ohoo kaç kızı ayakta uyutur ikizler... bnde biliyorum ne kdr pislik olduklarını ama ilgilendiği an muhteşem ilgilenirler iyidir flörtleri de tek kişiyle olsa

Canm tam yerine bastın yani aynen öle adam edene kadar 4 senem geçti Ah nerede filmini hatrladım birden :80:

Benim burcum terazi sevgilim yay. Yaylar gezmeyi tozmayı çok severmiş ve bu özellikleri erkek arkadaşım da taşıdığı için çok mutluyum. Seyahat etmeyi, gezmeyi, yemeği dışarda yemeyi sevmesi beni de çook mutlu eden ve ilişkimizi monotonluktan kurtaran şeyler gibi geliyor bana.

ben bu başagı balık okudum ama dogru dımı basak yazmısın canım yanlıslıkla da o zaman cok cok mutlu oldum vala sagol güzel yorumların içinn

ben boğa sevdiceğim oğlak şimdilik bi sorunumuz yok çok şükür.ama oğlaklar aşırı derecede inatçıdır çok üstüne gitmemek gerek.ozaman süper tam bi ev aşığı benim canımmmm sevdiceğim.

ben kova o başak ,onunkini bilmiyorum ama benim yükselenim boğa ...Yorum alabilir miyim kızlar?

eşimin burcu ASLAN (hep liderlik hep liderlik)
benim burcum KOVA (bende hep özgürlük hep özgürlük) :84:

ben oğlak, sevdiceğimde oğlak :)
iki inat bi araya geldik yani. Olumlu tarafı ikimizde aynı şeyleri istiyoruz. İkimiz içinde en önemli şey güven duymak ve fazlasıyla birbirmize güven duyuyoruz. Hem bazı arkadaşlar oğlak erkekleri için hiç konuşmayan asosyal diye bahsetmişler ama benimki tam tersi girdiği ortamda hemen sevdiriyo kendini konuşkan komik yeri gelince ciddi ve oldukça zeki. Sadece duygularını anlatamıyo olumsuz yönü bence o pek fazla güzel sözler söylemez romantik değildir fazla.Ama ben alıştım bu haline sürekli civik civik olsa belkide gözümde böyle ulaşılmak olmazdı. Duygularını herzaman değilde yerinde söylemesi daha kıymetli ediyo o cümleleri. Allah şükür şimdiye kadar çok büyük problemimiz olmadı şimdiye kadar iyibir sevgili ve nışanlı oldu ilerdede umuyorum iyi bir baba olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…