- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ben kendi tecrübelermden yazıyım..
aslanlar aşırı cimridir... eşlernden bile para saklayablrler.
gösteriş makam hemen herşeyden önce gelir.
çirkinleştiğinde yada kilo aldğnda yada ne blym artk ilgisini çekmedikçe direk soğuyablr ve terkedebilir. herzaman bakımlı kadın görmek ister.
ilgi manyağıdır kendi çocuğunu bile kıskanablr.
genelde paranoyaklık derecesnde kıskanç olurlar.. telefonlarına fln bakarlar sğrekli eskileri sorarlar vs...
az konuşurlar açık vermekten korkarlar ve onlar çok üstün oldklarndan çevredeki zavallılarla konuşmak istemezler.
zor beğenir, kolay vazgeçerler ve kıskançlıklarıyla, ilgi mayaklıklarıyla, eleştirileriyle ve burun büyüklükleriyle çekilmezdirler. ceplerinde sürekli akrep taşırlar tehlikelidirleryaklaşma derim.
(genelde feminen erkeklerde bu burçtan çıkar)
valla ikiside tutkulu bir burçtur.. kafa yapılarınız uyuşuyorsa uzun süre aşkları canlı kalır..
ya canım ben kendim aslan burcuyum nsıl anlatmışsın beni
bende var bitanee. evlilikte nasıl oluyo canım bogalar biraz bahseder misin?
ben de balık ve boğa uyumunu istiyorumm.ben balığımm
benimki akrep burcu...halimden ancak akrep sevenler anlar üstüne kızınca yaklaşma diye bi tabela asmak şart
bence erkeklerde en kotu burc oglak. iskolik, suskun, bi yere gidersiniz kos kos oturur, muhabbet tikanmissa acmak icin hic cabasi yoktur. bi de size acilmasi yillari buluyo, gozunun icine icine sinyalleri verdiginiz halde asla adim atmiyo, artik kiz halinizle gidip konusmak kaliyo geriye
ohoo kaç kızı ayakta uyutur ikizler... bnde biliyorum ne kdr pislik olduklarını ama ilgilendiği an muhteşem ilgilenirler iyidir flörtleri de tek kişiyle olsa
balık kadını duygusal ince ruhlu ve zariftir bildiğim kadarıyla. ama erkeğin baskın olduğu ilişkilerde daha mutlu olur. ki boğalar mantıklıdır ve başağın aşırı duygusallığını örtebilir. birbirlrini dengeler bu iki burç. hatta boğayla en iyi anlaşan burçlar genelde başaktır. boğa erkeği idare etmek baskn olmak ister başak burcuda bunu memnuniyetle kabl edecek bir burçtur. ayrıca cinsel yönden de birbirlerini aşırı fazla çeker bu iki burç.
aslında genelde boğa ve başak burcu uyumu ideal olarak tanımlanır desem dahada ek bişy demeye gerek yok sanrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?