ben kendi tecrübelermden yazıyım..
aslanlar aşırı cimridir... eşlernden bile para saklayablrler.
gösteriş makam hemen herşeyden önce gelir.
çirkinleştiğinde yada kilo aldğnda yada ne blym artk ilgisini çekmedikçe direk soğuyablr ve terkedebilir. herzaman bakımlı kadın görmek ister.
ilgi manyağıdır kendi çocuğunu bile kıskanablr.
genelde paranoyaklık derecesnde kıskanç olurlar.. telefonlarına fln bakarlar sğrekli eskileri sorarlar vs...
az konuşurlar açık vermekten korkarlar ve onlar çok üstün oldklarndan çevredeki zavallılarla konuşmak istemezler.
zor beğenir, kolay vazgeçerler ve kıskançlıklarıyla, ilgi mayaklıklarıyla, eleştirileriyle ve burun büyüklükleriyle çekilmezdirler. ceplerinde sürekli akrep taşırlar tehlikelidirleryaklaşma derim.
(genelde feminen erkeklerde bu burçtan çıkar)
kadıları için demedm canım ya. erkekleri böyledir. farkettiysen feminen bir burçtur dedim. aslan kadını tam bir dişidir. tutkuludur hırslıdır. gösterişe öenm verir
vallahi bilmiyorum ne yapabilirsin
kelin ilacı olsa hesabı
başak için ideal erkek derler aslında hakikaten öyle mantıklı ve sorumluluk sahibi.
çok olmasa da ilgili..
gel gelelim benim gibi bi balık burcuna ne yapsa az geliyo malesef
Ben aslan sevgilim terazi. Teraziler dengesizmidir dengelimi? Benimki bazen çok ağır başlı oluyo bazen hiç susmuyo dengesiz gibi geldi bana
Aslan terazi nasıl anlaşıyosunuz yaaaaaa:)Ben terazi burcuyum evet dediğin gbi dengesiz oluyoruz ama dengeyi yine buluruz.Terazi zekileri çok sever ve pohpohlanmaya da bayılır:)ilgi bekler ama benim gbi başak sevgilisi olunca insanın bulamaz kalır ortada:)
hehe:)Terazi gördüğü kdr ilgi gösterir,dengeli nihayetindeAhaha =) Bizim burçlarımızı bilmeyen ve dışardan görenlerde hep öyle diyo. ' ya siz nasıl anlaşıyosunuz?' veya ' siz 5 dk duramazmısınız kavga etmeden?' diye. Evet biraz zor oluyo ama 2 buçuk sene oldu alıştık. Bazen kavgalarda ikimizde alttan almassak kırıcı olabiliyoruzzBu arada teraziler evet ilgi bekliyo hep ama kendi göstersin önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?