Sevdiginiz Erkegin burcu

Valla bir cogu uyuyor hakikaten de :)

burcu ikizler. ve tam ikizler. bildiğin dengesiz, dediğim dedik çaldığı düdük ama ne yapayım seviyorum işte

kızlar benide yorumlarmısınız ben terazi eşim balık,ama bazen beni üzüyoo suyundanmıdır burcundanmıdır bilemicem artık:44:

kadıları için demedm canım ya. erkekleri böyledir. farkettiysen feminen bir burçtur dedim. aslan kadını tam bir dişidir. tutkuludur hırslıdır. gösterişe öenm verir

Ay bende yay burcuyum ve iyi anlaştığım burçlar arasında ASLan var sözde 1 ay oldu ayrılalı sevgilimden ASLAN burcu kendisi ve Aslan burcu icin yaptıgın o yorumda hakketen bazı kısımlar aynen uyuyor onada ama geçinemedik Çok inatçı Çok gururlu dediğim dedik Cimrilik konusunda bişi yaşamadım ama sezinledim cimrilikmi diyiyi tutumlulukmu bilmiyorum çok yedik birbirimizi Odundur kendisi birazda ... ee Hani iyi anlaşıyorduk ... anlaşamadık ayrıyız :/ :44:

Romantik olamıyorlar:)))))))))

Ben aslan sevgilim terazi. Teraziler dengesizmidir dengelimi? Benimki bazen çok ağır başlı oluyo bazen hiç susmuyo dengesiz gibi geldi bana

Son düzenleme:
Ben aslan sevgilim terazi. Teraziler dengesizmidir dengelimi? Benimki bazen çok ağır başlı oluyo bazen hiç susmuyo dengesiz gibi geldi bana

Aslan terazi nasıl anlaşıyosunuz yaaaaaa:)Ben terazi burcuyum evet dediğin gbi dengesiz oluyoruz ama dengeyi yine buluruz.Terazi zekileri çok sever ve pohpohlanmaya da bayılır:)ilgi bekler ama benim gbi başak sevgilisi olunca insanın bulamaz kalır ortada:)

Ahaha =) Bizim burçlarımızı bilmeyen ve dışardan görenlerde hep öyle diyo. ' ya siz nasıl anlaşıyosunuz?' veya ' siz 5 dk duramazmısınız kavga etmeden?' diye. Evet biraz zor oluyo ama 2 buçuk sene oldu alıştık. Bazen kavgalarda ikimizde alttan almassak kırıcı olabiliyoruzz Bu arada teraziler evet ilgi bekliyo hep ama kendi göstersin önce

Son düzenleme:
hehe:)Terazi gördüğü kdr ilgi gösterir,dengeli nihayetinde

Ben oğlak sevdiğim kova ve kovalarla anlaşmak çok zor özgürlüğüne çok düşkünler kendilerini başka dünyadan sanıyor zekiliğiyle övünüyorlar.Bense çok sabırlıyım o ise bu sabrıma anlam veremiyor:)

Nişanlım İkizler ben Oğlak

İkizler çok zordur derler ama şükürler olsun şu ana kadar hiç bir sorunumuz olmadı

Nişanlımın burcu yay..Ben terazii yükselenim yay:yaylana yaylana gidioruz bakalım

Son düzenleme:
ben aslan sevgilim yengec. bu yengec erkekleri gercekten bukadar duygusal bukadar sefkatli bukadar romantik mi oluyolar yoksa benimkinde mi bi anormallik var?:) benim hic yengec arkadasim yok ilkdefa sevgilim yengec oldu ve saskinlik icerisindeyim bu yengecler insansa biz aslanlar hayvaniz valla :)

ben aslan
sevdiceğim koç
çok uyumluyuzdur konuşmadan anlaşırız
ben bazen dengesizlik yapmasam mikemmel olacak=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…