Sevdiginiz Erkegin burcu

ben akrep nişanlım aslan valla nasıl olaak bilmiyyorum sabırlı biri ama inatçı bazen beni sinir etsede sevgi herşeyi halleder umarım zaten internetten baktıgım yorumlar da da pek uyumlu olamayaagımız siz ne dersiniz bu ilişkiye

Ben de yaziiim bari :)
Ben ikizlerim ama bicok kisinin dedigi gibi ikiyüzlülügüm yoktur, ama asiri derecede kararsiz olduugm bi gercek :) Sözlüm de terazi..Oda biseye karar verdimi asla dönmez :) Astrolojiye göre süper bir uyum, gercek hayatimizda da öyle Allaha sükür..

ben yengeç sevdiğim adam balık uyumlumudur burçlarımız ?

ben teraziyim. sevgilimde boğa. çok inatçıdır sevgilim çoook :81:tek kötü yanı da bu sanırım. ama onu dünyalara değişmem. herşeyden önce çok dürüsttür. sadıktır. bugüne kadar asla güvenimi sarsmadı. sevgisinden hiçbir zaman şüphe etmedim. sevgisini her zaman dile getirir. onun için önemli olduğumu hep hissettirir.

Babam boga burcudur cok espirili , merhametli , sefkatli bir baba evlatları icin yapamayacagı sey yok annem icin de öyle hic kırmaz annemi kısacası ailesine cok kıymet verir. Teke kötü yani biraz sinirlidir ve cabuk parlar olsun o kadarcık ta..
Canım babam cok seviyorum seniii..

merhaba bende akrebim sevgilim aslan 8 yıldır beraberis
iki lider dediğim dedik burç bir araya gelince zor yanları oluyo tabi bazen sen bazen o alttan alırsa ilişkiniz daimi güzel gider sıkma canını

Erkek arkadaşım aslan burcu, nasıl oluyorlar genelde? Bilgisi olan bilgilendirsin :)

Erkek arkadaşım aslan burcu, nasıl oluyorlar genelde? Bilgisi olan bilgilendirsin :)

Valla benim ki asırı kıskanc ve süpheciligi var cok meraklıdır sinirlidir de aynı zaman da biraz da patavatsızdır , gevezedir..
Üzerime cok düser , sevgisini fazlasıyla belli eder benim ki böyle valla..

benim üni den bi arkdaşım yengeç. tam dediğin gibi. daha ne istiyosun canım:)

ben ikizler, yükselenim oğlak
sevgilim yay, yükseleni ikizler

yani,iki idare etmesi zor burç.iki kafasının dikine giden burç,iki güçlü karakter. allahtan benim yükselen oğlak da bi taraf olgunluk gösteriyo, sabır gösteriyo, alttan alıyo:) yoksa iki deli birbirimizi hem deli gibi seviyoruz, hem de deli gibi yoruyoruz:))

Eski sevgilimin burcu Boğa'ydı ama alakası yoktu.
Yükseleni Aslan idi.

Ben de Koç burcuyum.Yükselenim Başak.

benim üni den bi arkdaşım yengeç. tam dediğin gibi. daha ne istiyosun canım:)

bisey istemiyorum canim gercekten yengecler harikaymis:) bilsem daha onceden yengec arardim:)
sevgilisi olmayanlara tavsiyem yengeclerle beraber olun:)

buarada aslanlar nasildir iyimidir diye soranlar olmus
ben aslanim nacizane kendi acimdan cevapliyim:)
biz aslanlar cok inatciyiz cok sabitfikirliyizdir. savundugumuz seyi hatali bile olsak sonuna kadar savunuruz. (cok kotu bir ozellik).
disaridan cok kendini begenmis ukala umursamaz soguk gibi dururuz ama aslinda icimizde firtinalar kopar merhametli dusunceliyizdir. herseyi titizlikle inceler dusunuruz. iliskilerde asiksak sadigizdir, asik degilsek biraz aldatmaya meyilimiz vardir dikkat!!:) (ben aldattigimdan degil ben asigim:) ama aldatan aslan arkadaslarim cok var)

ben terazi yükselenim yengeç
o akrep yükseleni boğa
yorumlamak isteyen olursa ben burdayım

Son düzenleme:

bende ikizlerim sevgilimde yaydı cnm gerçekten iki cambaz bir ipte oynamıyo çok zor bir ilişki allah yardımcın olsun benimki bitti.
mümkünse birdaha karşıma çıkan kişi yay olmasın diyorum şimdi çünkü kolay bağlanamayan bir burç hatta hiç bağlanamayan desek daha doğru olur

ben koç yükselenim başak
eşim boğa yükslenide boğa tam oturan boğa
siz düşünün arenada çarpışıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…