ben teraziyim. sevgilimde boğa. çok inatçıdır sevgilim çoook :81:tek kötü yanı da bu sanırım. ama onu dünyalara değişmem. herşeyden önce çok dürüsttür. sadıktır. bugüne kadar asla güvenimi sarsmadı. sevgisinden hiçbir zaman şüphe etmedim. sevgisini her zaman dile getirir. onun için önemli olduğumu hep hissettirir.
ben: akrep yükselen Aslan
sevdiğim: aslan yükselen akrep
ben akrep nişanlım aslan valla nasıl olaak bilmiyyorum sabırlı biri ama inatçı bazen beni sinir etsede sevgi herşeyi halleder umarım zaten internetten baktıgım yorumlar da da pek uyumlu olamayaagımız siz ne dersiniz bu ilişkiye
Erkek arkadaşım aslan burcu, nasıl oluyorlar genelde? Bilgisi olan bilgilendirsin :)
ben aslan sevgilim yengec. bu yengec erkekleri gercekten bukadar duygusal bukadar sefkatli bukadar romantik mi oluyolar yoksa benimkinde mi bi anormallik var?:) benim hic yengec arkadasim yok ilkdefa sevgilim yengec oldu ve saskinlik icerisindeyim bu yengecler insansa biz aslanlar hayvaniz valla :)
Ben akrep o akrep yaşayıp gidiyorus:)
benim üni den bi arkdaşım yengeç. tam dediğin gibi. daha ne istiyosun canım:)
ben ikizler, yükselenim oğlak
sevgilim yay, yükseleni ikizler
yani,iki idare etmesi zor burç.iki kafasının dikine giden burç,iki güçlü karakter. allahtan benim yükselen oğlak da bi taraf olgunluk gösteriyo, sabır gösteriyo, alttan alıyo:) yoksa iki deli birbirimizi hem deli gibi seviyoruz, hem de deli gibi yoruyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?