Sevdiginiz Erkegin burcu

Benim Sevdigimin burcu Yay :))

Benim burcum balik, yükselenim akrep, ay burcum yay :)))) ehehhehehe kendimi astrolog gibi hissettim

ben ikizler nişanlım balık. balık burcu erkeklerini anlamak çok zor, bunu net olarak öğrendim nişanlım sayesinde :44:

bazı gözlemlediğim özellikleri; çok merhametli, düşünceli, anlayışlı, hasas, alıngan ve sabırlı. ayrıca hırslı biraz. sanırım çok kıskançta ama belli etmiyor

ikizlerin tam tersine fazla espri, eğlence meraklısı değil ve duygusal...bu konularda anlaşamıyoruz bazen
bunun haricinde genel olarak uyumlu gibiyiz

Son düzenleme:
aşkımın ki oğlak bense aslan ikimizde çok zıtız benim ak dediğime o kara der ikimizde çok inadınız ama birbirimizi çok seviyoruz ve çok mutluyuz

ben boğa nişanlımda ikizler.ikizler çift ruhlu olur derler ama ben daha öle bi sorun yaşamadım çok şükürmutluyuz aşığız burcun bi önemi yok

ben terazi biriciğim akrep
akrep erkeğiyle anlaşmak zordur ama burcumdan olsa gerek buluyoruz bi orta yol

ben terazi biriciğim akrep
akrep erkeğiyle anlaşmak zordur ama burcumdan olsa gerek buluyoruz bi orta yol

Canimcim akrep erkekleri birseyden cabuk sikilabilirler... siz ona bisey anlattiginiz zaman umursamiyomus gibi yapabilir (gerçi umursuyomu bilmiyorum), susar cevap vermez.. veya tam tersi butun dediklerine cevap verir..herseye bir verecek cevabi vardir..Cok akillidir... cok çaliskandirlar islerine çok duskunler..hayatlari is sanki, para kazanma hirslari vardir...
terazi kadinini nasil biliyorum hmmm dusunuyim bi : terazi kadinlari guzel giyinmeyi hos gorunmeyi severler.. begenilmeyi severler :) akillidirlar ama daha cok cazibeyi severler.. terazi (erkek olsun kadin olsun) keyiflerine duskundurler diye biliyorum ben..
Bence bir Terazi bir Akrep'le guzel anlasir :)))

biliyorum yorum filan istememistim ama gorunce yorumluyasim geldi birden :))) Mutluluklar

kiz sen cevrimdisi degilmisin :))))
Nasil begendin hemencecik
tespitlerim dogru muu ?? :))

Son düzenleme:
ben başak o terazi..:)

ben onu çok seviyorum oda beni..
işte en büyük ortak noktamız..
işte bu yüzden anlaşabiliyoruz burç falan pek de önemli değil bence bu konuda

Ben akrep burcuyum, o aslandı. Bitti zaten 2. yıla girdiğimiz gün, ama ne yalan söyleyeyim hâlâ daha çok seviyorum kendisini

kova kadar lanet bir burç var mıdır? evet akrep kadını olarak bir kova erkeğiyleyim... 3 gündür dargınız nefret ediyorum umursamaz rahat kişilikli kendini en zeki sanan kova erkeklerinden ve üstüne birde inatçılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…