Sevdiginiz Erkegin burcu

Ben akrep burcuyum, o aslandı. Bitti zaten 2. yıla girdiğimiz gün, ama ne yalan söyleyeyim hâlâ daha çok seviyorum kendisini

canim akrep aslan 2 iktidar ! yani ikiside ben yonetiyorum diyince olmamis olabilir.. ama tabi ben sizleri tanimiyorum.. (benim yukselenim akrep) ondan biliyorum : akrepler kendi bildikleri vardir hep kendi dogrulari inanclari, kendinden pek ödun vermeyi sevmezler ozgurlugune duskun ama sevince tam severler ve kendilerinden odun vermeyi bilirler sevdikleri için..Aslanlar nedense akreplerle pek anlasamiyorlar.. yani ben pek anlasamam aslanlarla.. Aslan hep benim dedigim dogru der! ben hakliyim der veya benim dedigim olsun der... sen bisey diyince hala kendini hakli gostermeye calisir, senin hakli oldugunu gorunce susar ama yine sen haklisin demez yani!!! birde titiz oluyorlar... aahh ahh bu aslanlar zorlar...

benim koç, sevdiğimin ki de oğlak.
benim inadım ve başımabuyrukluğum olmasa daha iyi anlaşcaz

deneyimlerimden yola çıkarak söyleyeyim canım, başak erkeği tabiri caizse çok kıl olur. biz ikizler kadını olarak çok hareketliyiz, değişiklikleri severiz, sürekli aynı şeyler, rutinler bizi bi süre sonra çok sıkar... hava grubuyuz.
gel gelelim ki başak burcu aksi özellikleri taşıyan bir toprak grubu burcudur :86:

Bende koç kadınıyım üstelik yükselenim de koç,sevgilim ise tipik balık erkeği durumun vehametini düşünün artık

Ben akrep burcuyum, o aslandı. Bitti zaten 2. yıla girdiğimiz gün, ama ne yalan söyleyeyim hâlâ daha çok seviyorum kendisini

wuuu benimde 4 sene beraber olduğum erkek arkadaşımın burcu akrepti ben aslan...

aman yarabbi ne kavgalar ne kıskançlıklar ne iktidar mücadeleleri...gurur tavanda...

çok zor...

yeni ayrıldığım sevgilim de aslandı ((((((

aynı karakterler zor oluyor tabi...offfffffffff ((

yay erkegiyle çikan veya esi olan var mi ? :))

benim eski sevgilim yaydi, iyiki ayrilmisim. beraberken mutluyduk ama simdi yengecle cikiyorum ve anladim ki yay tam bir hataymis. daha iyisini gormedigin surece elindekini iyi saniyorsun. yaylar ozgurluklerine duskun kendilerine laf soyletmez aciklama yapmaz basina buyruk tipler. ketumlar sevdiklerini soylemiyolar, biraz da hovardalar.

akreple aslani anlatmis herkes, uyumsuz diye. ay sormayin kizlar ben aslan burcuyum, yukselenim de akrep. kendi kendimle bile zor anlasiyorum allah size kolaylik versin:))

Aklıma gelmişken akreplerle bir tecrübesi olan var mı? Yükseleni de boğa cinsiyse hele daha da makbule geçer, sipariş gibi oldu.

burcum başak 3 yıllk ilişkimizi bitiren adamınki de boğa anlaşmazlıklar ihanet ve bitti..
ama yeni tanştığm sevgili adayımın ki akrep bilmiyorum akreple anlaşmak kolay mıdır sizce..?

akrep ve başak burcu;
Pluto tarafından yönetilen sevgiliniz kendisini baştan aşağı analiz etmenize izin vermeyecektir. Onu tam çözdüğünüzü sandığınız anda değişerek sizi şaşırtacaktır. Akrep burcunu hiçbir zaman tam olarak anlayamayacaksınız. Duyguları çok derinlerdedir, hayatınızın sonuna kadar uğraşsanız da onu çözemezsiniz. Sessiz akan sular çok derin olur derler. Su elementi olan Akrep sakin görüntüsü ile duygularını asla su yüzüne çıkartmaz. Akrep insanının sahiplenici ve kıskanç oluşu sizi başta sinirlendirebilir. Siz ilişkinizin başında onu analiz etmek istersiniz, aceleye getirilmekten hoşlanmazsınız. İlişkiniz rayına oturduktan sonra ise Akrep insanının yoğun sevgisi, bağlılığı ve cömertliği çok hoşunuza gidecektir.

umarım böyle olur...

Benim yakın bir erkek arkadaşım ve abim yay. Nedir bakalım soru?

ben kucuk bir balik burcuyum :)) azcik duygusalim :) yukselenim akrep : hirsliyim, diyecegim seyi 10 saat dusunup soylemem! acik sozluyum! sevdimmi tam severim, ay burcum yay: ozgurlugume cok duskunum, bana ne yapmam gerektigini soyleyenlere gicik kaparim :)))
ve galiba bir yay erkegine asik olmaya basliyorum ?
Sence nasil ? bir ikili oluruz ? :44:

burcum başak 3 yıllk ilişkimizi bitiren adamınki de boğa anlaşmazlıklar ihanet ve bitti..
ama yeni tanştığm sevgili adayımın ki akrep bilmiyorum akreple anlaşmak kolay mıdır sizce..?

basak akrep le iyi anlasir, akrep de basakla ama bi sure sonra basak akrebi sikabilir.. cunku cok kiskanç..cok sahiplenir..e akrepte kemigini kemirtmezse son olur.. ama iki taraf birbirlerine anlayisli olurlarsa bence hangi burç olursa olsun anlasilir herhalde diye dusunuyorum :)
tabiki zit burç olmazsa ben balik yukselen akrep ikizler ve aslanlarla hiç ama hiiiç anlasamam (ornek annem ve erkek kardesim :)))

bendeniz alçalanı da yükseleni de ikizler olan tam bir ikizler kadınıyım...
benim jeyarda koç olmasına rağmen pek fazla karakter olarak koça benzemiyor... sanırım yükseleni bayaa bi yükselmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…