bugün de benimki benzer bişey söyledi :asigim:suskun_sultan; bugun yağmur yağıyodu malum türkiye genelini etkisi altına aldı :)
benimki bugun el elele tutuşup yağmurda yürümek istediğini söylediopuyorumnanaktan
akrep erkeqi : sadece bakışLarı yeter derin ve içten bakarLar eqer bir kişiyi istiyorsa LafLarında mutLaka beLLi eder..qüseL konuşur ve qüseL bakar! severse kıskanır!
başak aygirlcm kaydirigubbakcemile2
çok hoşuma gitti ama belli etmedim elime geçirmiyim seni monica! dedi :1rolleyes:
benim burcum balık nişanlımınki başak :asigim:
ben de yorum istiyorummmm
Duygusal Balik kadini hassas bir yapiya sahip. o hassasiyete uyacak kapasitededir basak burcu erkegi. Seviyorsa cok sadik olur. Uyumlu diye biliyorum...
bugün de benimki benzer bişey söyledi :asigim:
bende odunluğumu yaptım gene haha.-tatlicadiarzu- ne zaman güzel bişeyler söylemeyi öğrencem ben :kedi:
genelde hımm ne güzel olur, evet, ne güzel, iyi, bende istiyorum, bende özledim vs. işte...naptin kiz ? :)
boğa da çok kıskançakannehir bakımlı kadın sever kadın gibi kadın yani.. sexi olmanı bekler. her zaman ilgi bekler. reddedilmeyi hayır denmesini sevmez çabuk sıkılır. cinselliğe de düşkündür.
bunlar tecrübeyle sabit.. :)
suskun_sultan; bugun yağmur yağıyodu malum türkiye genelini etkisi altına aldı :)
benimki bugun el elele tutuşup yağmurda yürümek istediğini söylediopuyorumnanaktan
ben ikizler burcuyum o balık burcu.aslında çok zıt karekterlere sahibiz.o aşırı duygusal herşeyi içinde yaşar kabuğuna çekilir sessiz kalır.bende tam tersi herşeyi anında paylaşırım saklamam içime atmam..çok alıngan,sinirlidir bu yüzden çok kavga ederiz.alsanaalsanasmile balık burcu erkeğini anlamak gerçekten zor
Nişanlım aslan bende balık burcuyum:)
o biraz baskın kalıyor yanımda.
Ben TERAZİ ,Nişanlım BALIK...[/QUOTE
güzelmis bu ikili..
ben aslan, o akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?