Sevdiginiz Erkegin burcu

suskun_sultan; bugun yağmur yağıyodu malum türkiye genelini etkisi altına aldı :)
benimki bugun el elele tutuşup yağmurda yürümek istediğini söylediopuyorumnanaktan
bugün de benimki benzer bişey söyledi :asigim:
bende odunluğumu yaptım gene haha.-tatlicadiarzu- ne zaman güzel bişeyler söylemeyi öğrencem ben :kedi:

akrep erkeqi : sadece bakışLarı yeter derin ve içten bakarLar eqer bir kişiyi istiyorsa LafLarında mutLaka beLLi eder..qüseL konuşur ve qüseL bakar! severse kıskanır!

çok doğru alkisalkisalkis

Duygusal Balik kadini hassas bir yapiya sahip. o hassasiyete uyacak kapasitededir basak burcu erkegi. Seviyorsa cok sadik olur. Uyumlu diye biliyorum...

sağol canım kaydirigubbakcemile5
sadakat konusunda problemimiz yok Allaha şükür
ama ilgisizlik var biraz :umursamaz:

genelde hımm ne güzel olur, evet, ne güzel, iyi, bende istiyorum, bende özledim vs. işte...

hani durup dururken onu şaşırtıcak şeyler söylemek istiyorum. mesela o demeden ben demeliyim böyle yağmurda gürüsek ıslansak vs. sempatiksalakcinni

KesinLikLe ßide aqzı ii Laf Yapar..sempatiksalakcinni

ben balik o aslan cok farkliyiz birazda zor bi iliski ama mutluyuz herseye ragmen her ne kadar aslan erkegi zor olsada

suskun_sultan; bugun yağmur yağıyodu malum türkiye genelini etkisi altına aldı :)
benimki bugun el elele tutuşup yağmurda yürümek istediğini söylediopuyorumnanaktan

ooo harika ... kutlarım sizi a.s.

kızlar sıkı durun bomba! sositososito hep çok sıkıcısın diyordum ya..dün akşam beni sıkıcılıktan kurtar dedi, ben okulun işin yorgunluğunu seninle konuşurken unutuyorum dediŞeniz
dilinin bağı çözüldü o günler eskide kaldı bitanem hiç bırakmayalım birbirimizi dediiiiiiopuyorumnanaktan

of bende öyle birşey olunca direk söylerim neden böyle yaptın diye... tutamıyorum o dilimii.. herkese aynı herkesi arar sorarım onlar aramasada ...huyum kurusun sohbete bayılıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…