Sevdiginiz Erkegin burcu

Inat disinda aslinda evlenilesi bir burc o zaman :) Özel günlerle isi olmamasi tabi hic iyi degil ama mesela beni aldatip da ayni zamanda özel günlerde bana palavra yapan birinden ziyade beni gercekten seven ama bu konuda biraz ters olan birini yeglerim.

Umarim kirginliginiz bugün biter :)

peki bu ilgisizliginin bir gerekcesi varmi ? Ben bi aslan burcu biriyle tanismistim onda da bu ilgisizlik ve vurdumduymazlik beni sinir etmisti baslamadan bitirdim valla. ama duygusal bir bag yoktu, olunca cok zor bisey...umarim üstesinden gelinecek birseydir

suskun_sultan; bugun yağmur yağıyodu malum türkiye genelini etkisi altına aldı :)
benimki bugun el elele tutuşup yağmurda yürümek istediğini söylediopuyorumnanaktan

suskun_sultan; bugun yağmur yağıyodu malum türkiye genelini etkisi altına aldı :)
benimki bugun el elele tutuşup yağmurda yürümek istediğini söylediopuyorumnanaktan

ne burcuydu seninkisi ? (shaka)

opuyorumnanaktan

hayatımda iki erkek var sevdiğim.birisi eşim diğeri oğlum ikiside BOĞA

koç burcu illallah getirtiyo bazen banaalsanaalsanasmile
bende ikizlerim... aslında ikisinin olabilecekleri en iyi birliktelikmiş :)

Son düzenleme:
aman bu boğalardan yana herkes dertli mi ne :))))))))))

ßende sadece ßenim boqamı böLe diodummm:)
Sever çok sever insanı Kendini öseL hisettirir..Sonra hata yapar yne kendini affetirir ama siz bi kere o qüveni kaybetmişinizdir ne kadar sewsenizde oLmuo işte..

fiziksel olarak etkilendiğim erkekler ya KOÇ,ya İKİZLERsempatiksalakcinni
şimdi tutsam şu netten erkek fotosu aratsam beğendiklerimin burçlarına baksam
kesinlikle başka çıkmaz bu ikisi çıkar..

ama anlaşma konusunda ikizler çok zor..
ben başağım boğayla anlaşırmışım ama hiç boğa tanımadım
belkide bu yüzden mutsuzumohaoldumsmile

[[/COLOR][/B]
koç burcu illallah getirtiyo bazen banaalsanaalsanasmile
bende ikizlerim... aslında ikisinin olabilecekleri en iyi birliktelikmiş :)

evet yaaa normal zamanlarında melek gibiler insanı bir kez daha kendine aşık ediyorlar :asigim: ama ters tarafları çok fena çok insanın kulaklarına pamuk tıkıyası geliyor bu da sanırım aşırı sahiplenme duygusundan olsa gerek... benzer özellikler seninkindede varmı acaba o kadar çok aynı burca sahip insan varken özelliklerinin tutarlıklarını insan merak edemeden geçemiyor malesef boshayallersmile

benim burcum balık nişanlımınki başak :asigim:
ben de yorum istiyorummmm

kısLar tecrübeLerime dayanarak söyLüorum..
yenqeç erkeqi: Tanıdıqım duyqusaL erkekLerdendir..kendini sewqiLisinin yerine koyar yeri qeLdiqinde..kıskançdırLar gerçekten severse baqLanır..
asLan erkegi: sevqiLiLeri çok iddaLı kadınLardan seçerLer çoqu..tanıdıkLarım hep esmerdi:)
ßaşak erkeqi hakkında ßi ßiLqim yok..
Koç erkeqi: Canım arkadaşımın burcu:) sewqiLi oLarak hep zor kadını Seçer:) koLayLardan çabuk sıkıLır..enerji doLudur yerinde durmaz çevresi qeniştir..
ßoqa erkeqi: aşkımn ßurcu ömrümü yedi ömrümü:) asLında oda zoru Sever peşinden koşturcaksın..sevqiLisini her anLamda sahipLenir kmseyede ezdirmez ama çapkınLardır..En büyük öseLLiqi tatLı diLLeri..
ikizLer erkeqi:en yakın arkim bu burçtan:) kesinLikLe biriyLe yetinmez qünLük iLişkiLer tercihidir ama o kıs qünLük oLduqunu ßiLmes:) karşısındaki kesinLikLe anLamaz!
oglak erkeqi: dürüsttür sevmiyorsa Sevmiyorum der..plancı ve kariyer düşkünüdür azcık uyuşuktur:)
kova erkeqi hakkında bi biLqim yok..
baLık erkeqi: kız arkadaşını kendi yönetmek ister aynı zamanda duyqusaLdır..
terazi erkegi boqa erkeqi qibidir sadece biraz daha abartıLısıdır
akrep erkeqi : sadece bakışLarı yeter derin ve içten bakarLar eqer bir kişiyi istiyorsa LafLarında mutLaka beLLi eder..qüseL konuşur ve qüseL bakar! severse kıskanır!

boğa da çok kıskançakannehir bakımlı kadın sever kadın gibi kadın yani.. sexi olmanı bekler. her zaman ilgi bekler. reddedilmeyi hayır denmesini sevmez çabuk sıkılır. cinselliğe de düşkündür.

bunlar tecrübeyle sabit.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…