• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz İçin Yaptığınız En Son Fedakarlık

belinaycım hemen hemen benziyor erkek arkadaşının fedakarlıkları eşime şu an askerde olduğu için her yaptığı hareketten beni haberdar ediyor cep telefonunu şarza koyacagı zaman kapatacagı zaman neden kapattıgınıda acıklarr...kısacası allah huylarını bozmasın tatlım hep böyle olsunlar...

belinaycım hemen hemen benziyor erkek arkadaşının fedakarlıkları eşime şu an askerde olduğu için her yaptığı hareketten beni haberdar ediyor cep telefonunu şarza koyacagı zaman kapatacagı zaman neden kapattıgınıda acıklarr...kısacası allah huylarını bozmasın tatlım hep böyle olsunlar...

AMİİİN TATLIMM AMİNNN TUĞÇECİMM BU ARADA HAYIRLI TESKERELER BİTANEMMMM RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN SENİ EŞİNE (AMİİİİN)

İşten çıkmış üstüne de spora gitmiş ve çok yorulmuşken kendisine nöbetteyken yemesi için kıymalı şırbörek yapmam ve hastaneye kadar bunları götürmem..:1closedeyes:

allahım ya neden hep biz fedakarlık yapan tarafızz?saydıklarınızı ben de yaşadım ve sizi çok iyi anlıyorum.hayatımın fedakarlığını ve hatasını yaptım eşim için ben.okuluma devam etmedim...şimdi onu çok sevsem de pişmanımm... :((

kendinden hep ödün veren ne yazııki biz oluyoruz.bu saflık olmasa gerek!

elbette çıkmaz tuğçecim de ben kendi adıma fedakarlığın boyutunu kaçırdığım için üzülüyorum...ama sizler gibi ben de karışmalarına çok fedakarlıklar yaptımö ve aşkımı çok seviyorum..sevgi emek ister derler ya insansa karşındaki gerçekten de alıyorsun karşılığını...

HIMMM PEKİ SORDUM AMA BEN CEVAPLAMADIM BENDE SÖLİMM... TAM BİR KOYU FNATİK FENERLİDİR AYŞE ANNEDENDE ÖĞRENDİM KADIKÖYDEN STADDAN ÇIKMAZMIŞŞ FAAT 3 SENEDİR SADECE 3 DEFA ODA ÇOK KEYİFLİYSEM İZİ ALMIŞ VE GİTMİŞTİR ONUN DIŞINDA HALASINA GİDER CEM ABİSİYLE İZLER ): SONRACIĞIMA BENİMDE UYUZ OLDUĞUM 2 ARKADAŞI VARDI İLHAN VE BURAK DİYE TAM BİR KARI KIZ MANYAĞI OLAN KİŞİLERDİİ KESTİ İLİŞKİLERİNİ.. ESKİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM GİZL İSORUSUNU DEĞİŞTİRDİM BEN GİRİYORU ARA SIRA O ADRESE ONAYSA YENİ BİR MN ADRESİ ALINDI YİNE ŞİFRESİ BENİM BİLDİĞİM :)) İKİMİZİNDE HATLARI DEĞİŞTİ VE REHBER BENDEN SORULUR :) İŞTEN ÇIKAT EVE GELDİM HAYATI DER EVDENDE ÇAĞRI ATAR :) ÇOK CANI SIKILIRSA EVDN ARARIM AŞKIMI :)DUŞA GİRERKEN HABER VERİR AŞKIM DUŞA GİRİCEM Bİ 10 DAKİKA MESAJ ATARSAN CEVAP VEREMEM HABERİN OLSUN DER.. C.TESİ GÜNLERİ BİZE ÖZELDİR SABAH BİRLİKTE KAHVALTI EDER AKŞAM BİKTE YEMEK YERİZ.. PAZAR GÜNLERİYSE ABLASINA YEĞNİNİ SEVER SONRA EVDE DNLENİR :))

vay be Allah huyunu suyunu beton etsin inş. sırnaşık şey

elbette çıkmaz tuğçecim de ben kendi adıma fedakarlığın boyutunu kaçırdığım için üzülüyorum...ama sizler gibi ben de karışmalarına çok fedakarlıklar yaptımö ve aşkımı çok seviyorum..sevgi emek ister derler ya insansa karşındaki gerçekten de alıyorsun karşılığını...

inşallah tatlım allahım kimsenin agız tadını bozmasın...rabbim senide hep sevdiğin insanla mesut bahtiyar etsin...
:nazar:a.s.

Aşkım için en son yaptıgım fedakarlık,abisinin bana yaptıgı tüm hakaretleri sabrımın tüm sınırlarını zorlayarak karşılık vermemem.Daha dogrusu onun kullandıgı lafların altında kalmamdır.Bunu sadece aşkım için yaptım.Eger başkası söleseydi bana o sözleri pişman ederdim onu..:oklava:

Back
X