Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizimkisi karşılıklı oldu.
Tam 10 ay boyunca o gereken her türlü fedakarlığı yaptı.
Seni seviyorum derken ben ona arkadaşım dedim.
Beklicem dedi ve bekledi sabrı sayesinde kazanan ikimiz olduk.
Şimdi askerde ve sıra bende tam 236 günümüz var.
Her ne kadar benim dediklerim oluyor gibi görünsede aslında o ne derse o oluyor.tatlicadiarzu
ne kadar sinirli olsamda bir kere bile telefonu yüzüne kapamadım
hiç bagırmadım saygısızlık yapmadım
ayşe ablamın dedigi gibi her kelimeme dikkat ettim
banyo yaparken bile telefonda konuştugumu biliyorum aşkım aramış diye
acemi birligindeyken lise sondaydım ve telefon çalınca sınav kagıgımı boş verip karnım agrıyo numarası yaparak tuvalete gittim hemde kaç kere :)))))
veeee en son olara evden dışarı hiç çıkmıyorum sırf o istiyor askerde aklı bende kalmasın diye
GELİNCE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞALLLAH
BİRBİRİMİZİ ÇOK ÇOK ÇOOKK SEVİYORUZZ:asigim:
Ahhhh ahhhhhh sayfalar yetmezzz.
Hiç biryere çıkamıyorum ki şuraya gidiyorum diyorum bi bakıyorum karşımda.Yaa alışverişe gidiyorum diyorum o da geliyo ve aldığıma karışıyo açık bady dar kot aldırmıyo öffff öffffff çok sinirlendim şimdiiii
Ayrıca saçımı süpürge ettim ömrümü yedi daha ne olsun yaaa gençliğimi verdim :roflol::roflol::roflol:
Hımmmmm nerden başlasam o kadar çok fedakarlık yaptım ki ama bence en önemlisi bu yıl okulum bitiyor ve benim özel sektörde çok iyi bi kariyer yapma imkanım varken sırf o istemiyor diye kpss ye çalışıyorum devlet memuru olabilmek için