• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz insan uğruna nelerden vazgeçtiniz ?

Copyright

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
621
8
0
İzmir
sevdiğiniz insan uğruna 'hayatta yapmam' deyipte yaptığınız yada sırf onu çok sevdiğiniz için kaybetmemek uğruna herşeyi göze alıp vazgeçtiğiniz durumlar oldumu??? varsa gelin paylaşalım....

Son düzenleme:
Evet oldu,eskiden yadırgadığım asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım ama tabi ki mantıklı sebeplerim vardı..Ne olduğunu ise anlatmayacağım çünkü her soruya verilecek cevabım olsa da bir sürü farklı bakış açısıyla uğraşmaya gücüm yok.Bunu yazmamın sebebi ise şu ; insan sevdiği için,sevgisi için kendinden fedakarlık yapar,yapmalı da..Tabi eğer karşındaki insan buna değiyorsa.

Eski sevgilim etek giymemi istemediği için 3 sene hiç etek giymedim.
Akşam geç vakitte çıkmamı istemediği için geç vakte kadar dışarıda durmazdım daha doğrusu dursam da ona söylemezdim kızacağı için.
Çocukluk işte, artık böyle şeyler yapmıyorum çok da tın :82:
Şimdi de çok sevdiğim, değer verdiğim ciddi bir erkek arkadaşım var hayatımda, böyle kısıtlamalarımız yok son derece normal her şey... :123: :132: :103: :78: :69:
Sadece geçenlerde facebooka kısa bir elbiseyle çekilmiş fotoğrafımı 'istersen bunu koyma' dedi diye koymadım hepsi o. :69:
O kadar da olsun artık :98:

ben erkek arkadaşımla tanışmadan önce her hafta sonu üye olduğum partinin toplantılarına giderdim. devlet memuru olunca üyeliğimi sildirmek zorunda kalmıştım ama yine arkadaşlarımdan dolayı hafta sonları uğrardım orda çalıştığım günler olurdu. erkek arkadaşım yasaklayınca bir daha gitmedim. birde onun düşüncesine çok zıt bir partiydi.
diğerleri zaten klasik kısa etek elbise aşırı makyaj gece tek başına dışarı çıkma bu liste uzar gider

Zamanında vacgeztım ama şuan kı aklım olsa hıcbırseyden vacgecmem kı ayrılık olunca uzulmeyeyım

Zaten gercek sevende karşıdakını değiştirmek istemez fedakarlık ıstemez...

sevcek olan oyle de seveer, sen fedakarlık yaptıkca batarsın bunun ne eksıgı var kı bu karı bana yaranmaya calısıyor der, oyle serefısze denk gelmeye ggör.

Zamanında vacgeztım ama şuan kı aklım olsa hıcbırseyden vacgecmem kı ayrılık olunca uzulmeyeyım

Zaten gercek sevende karşıdakını değiştirmek istemez fedakarlık ıstemez...

evet haklısın canım...zaten karşı taraf isteklerini yerine getirmek fedakarlık değil olsa olsa ona kul köle olmaktır:6:

Eski sevgilim etek giymemi istemediği için 3 sene hiç etek giymedim.Akşam geç vakitte çıkmamı istemediği için geç vakte kadar dışarıda durmazdım daha doğrusu dursam da ona söylemezdim kızacağı için.
Çocukluk işte, artık böyle şeyler yapmıyorum çok da tın :82:
Şimdi de çok sevdiğim, değer verdiğim ciddi bir erkek arkadaşım var hayatımda, böyle kısıtlamalarımız yok son derece normal her şey... :123: :132: :103: :78: :69:
Sadece geçenlerde facebooka kısa bir elbiseyle çekilmiş fotoğrafımı 'istersen bunu koyma' dedi diye koymadım hepsi o. :69:
O kadar da olsun artık :98:

nasıl ya!!!:30:

Aşık olduğumda, kızım hariç her şeyden ve herkesten vazgeçebilecek potansiyele sahibim, yeter ki bir şeylerden vazgeçmemi talep eden insanın geçerli nedenleri olsun. Yoksa amaç sadece kapris yapmak ise şansı yok, zaten ilişki adına da şansı yok. :)

aileme karsı cıktım...babamın çok istediği biriyle evlenmedim.. eşimde ailesine karsısına aldı.. bunlar cok onemli şeyler..

kendime saygım,gururum,mutlulugum,huzurum....kısacası benı ben yapan hersey...
Askerde dıyoruz bakalım gelınce de 1 ayı var en fazla..arınıp gelir insallah..heee
birde ne yapsam yaranamam beyimize:1:

Birçok şeyden vazgeçebilirim karakterimden ödün vermeden... Hayatta hiçbirşey vazgeçilmez değildir.. O da benden afaki şeyler istemez...
O bunun için değer. en önemlisi bu..

Back
X