• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz insan uğruna nelerden vazgeçtiniz ?

şu an telefonda konusyoruz ve çok kararsız kalmıs önceden bırakmayan şimdiki durumuna bi bak..abisi gibi şeytan bi insan tanımadım daha.özgeylemı konusyosun die odaya girip duruyo abisi

etek metek bahane de iş ciddiye biniyor sanırım bundan sonra vazgeçmem gereken şeyler olacak:69:

şuan istanbula gel de yaptıralım dıyor kalıcı diktirme die bır olay var mı? şimdi benim bildigim kadarıyla yok ama şu var seni muayne etmeden hiç bir jinekolaog diktirme ameliyatının ne zamana yapılması gerektigini söyleyemez yani kimine 2 gün önceden yapılıyor kimne 3 ay önceden kimine 1 yıl önceden kişiye baglı bunlar ancak doktor biliyor

evet oda muane etsin dio aman herkes okusunda herkese ders olsun kimse bu duruma düşmesin.anlaşıldı bize ayrılık yolu gözüktü

evet oda muane etsin dio aman herkes okusunda herkese ders olsun kimse bu duruma düşmesin.anlaşıldı bize ayrılık yolu gözüktü

nasip işleri bunlar senin için ne hayırlıysa o olsunnn canım ben çıkıyyorum yarın kızlarımın okulu var da iiiii geceler herşey gönlünce olsun

ne yapacağımı bilmiyorum :'(ne olur yardım edin!
24 yasında ünw.okumaktayım 6 aydır beraber olduğum biri var.birlikte çok mutluyduk.hiç yapmadığım birşey yapmıstım pc karıstırırken sınıftan arkadasıyla konustuğu msn konusmalarını okudum.meğer aldatılmısım birlikte kahvaltılar,beraberlikler ne zaman başladı ne zaman bitti ilişkileri bılmıyorum birbirimizden uzakda olduğumuz için..kız beni bılıyomus da sadece günübirlikmiş de bilmem ne bunları yutmak zorunda kaldım çünkü onunla birlikte olmustum artıK BAKİRE değildim bi şekilde yutmak zorunda kalmıstım.aramızda ki güvenı geri tam olarak sağlayamamısken ABİSİ benımle ilgili birşey duydu arkadasımdan bi mağazada çalısıyordum iş çıkışları bütün elemanları eve müdürümüz bırakıyordu bnmde montum arabada kalmıstı işi bırakmıstım daha sonra müdürümüz aradı montun bnde bi ara al dedi..hemen karsı binamızda oturuyo gidip aldım 20 dk falan oturdum mudurumuz bekar ama sözlümü çok sevdiğimi falan hep biliodu sürekli anlatıodum oda yardımcı oluyodu.abiside yanlış anladı benı istemio zaten ilk gördüğümde notunu vermısıtım bize yakısmıosun ailem senın gibi birisini istemez.eğer evlenırseniz annem babam yanın da olmaz düğüne falan gelmem dıo.aileler tanısmıo kendi aramızda yüzük takmıstık abisi bnden nefret edıo saymadığı şey kalmadı bana.sözlüme dedim ayrılalım dedim ayrılmıo bu müdür olayında sözlümde bi sürü sey saydı hakaret etti bana...senın için abimi karsıma aldım diyor evde yabancı gibiyiz dior abisiyle telefnda konustum belki siniri geçm,işdir die ama helen aynı...ayrıldık sanıyor abisi bnmle gizli gizli konusuo abısı olduğunda konusmuyoruz.bir ömür geçer mi böle yoksa ayrılmalımıyız???şaşırım kaldım allahın bana vermiş olduğu en güzel şeyi verdim ona artık dönüşüm de yok bakire değililmmm.yardımcı olurmusunnuz lutfen?kimseye anlatamıyorum derdimi!!!

arkadaşım sen yaşadığın için onunla yaşamak zorunda değilsin..yani o yaşadığın için ondan başkasıyla olamaz kimse seni istemez diyemi düşünüyosun?onu seviyorsan devam et..ama sırf o yaşadığın içinse ayrılmak istiyorsan bırak..bir ömür boyu yaşadıklarının hesabını kimseye vermek zorunda değilsin sen..kimseninde bu konuda seni üzecek küçük düşürecek bişey demeye hakkı yok..ezdirme bu konu için kendini sakın..tamam belki pişmansın ama bunun pişmanlığını kendi durumundan duy duyacaksan millet ne diyor sevgilim ne diyor diye değil..bu arada abisinden korkuyormu bu kadar?madem paçaları tutuşuyordu bişey olunca yaşamıcaktı bazı şeyleri..kimse senin üstüne gelemez..bakire değilsen diye taşlanman gerekmez ya..bi sen değilsin herhalde..bi kadındamı şeref,onur,gurur,namus vardır?erkekte yokmudur..seni ezmek istyenlerin aklına bu gelmio galiba..kimseye anlatmana gerek yok zaten..dediğim gibi sen ayrılma istesen bırak ama başka şeyler için değil..hayatında seni mutlu ne edio onu yap..bir pişman olcağın şey yaşanmış bak ömür boyu kafana kakılmasına izin verme..kendini bu kadar sıkma bunun için..elbet karşına daha ideal en azından bu konuyu anlayan biri çıkar..abisinden bu kadar paçası tutuşuyosa babası anası bişe dese kalpten gidecek demekki..siz fare değilsiniz erkek arkadaşına açıkca de kaçmak bi yere kadar..

Geçiyoz geçiyoz istesekte istemesekte işte bu duygusallık yüzünden geçiyoz...ama adamlara bır maç keyfınden vaz gec desen en basıt bişe ,burunlarından kıl aldırmazlar... Aslında hiç bir şeyden geçmemek lazım ..seni sen olarak seven lazım ... senden habire geçmeni bekleyen erkek....yarın bir gün sendende geçiyor...

Geçiyoz geçiyoz istesekte istemesekte işte bu duygusallık yüzünden geçiyoz...ama adamlara bır maç keyfınden vaz gec desen en basıt bişe ,burunlarından kıl aldırmazlar... Aslında hiç bir şeyden geçmemek lazım ..seni sen olarak seven lazım ... senden habire geçmeni bekleyen erkek....yarın bir gün sendende geçiyor...

Doğru diyorsun. Kaç tanesi kombine bileti olduğu halde bizim için maça gitmemezlik eder:84:

Düşündüm de şu ana kadar 2,5 yıldır hemen hemen hiç bir şeyden taviz vermemişim çünkü böyle bir şeyi o da benden takep etmemiş hiç ben de ondan böyle bir şey talep etmedim çoğu huyumuzu davranışımızı beğeniyoruz aykırı bir durum olmadı hiç birbirimize karşı.

sizi takdirle selamlıyorum:nazar:

Back
X