sevdiğiniz insanın kardeşinin zamanında çok kötü bi suç işlediğini öğrenseydiniz...

bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.

5 parmağın 5ide bir olmaz derler

eğer sevgilinizde şiddet / şiddete eğilim yada benzer davranışlar gözlemlemediyseniz sorun yok bence.

ben olsam kimsenin işlediği suçun bedelini ödemek istemezdim, beraber olduğunuz kişide bunun sıkıntısını fazlasıyla yaşıyordur diye düşünüyorum.

tabi ailenizin tutumuda önemli bu durumda
.

aslında ilişkimiz de yeni sayılır. daha aileye varacak bi durum yok. ama bana şey dedi benimle evlenmek istemezdin dimi dedi çok üzüldüm

kendisininde bi sıkıntısı var gibi sanki. üstte yazdıklarınız kafamı karıştırdı ve uzakta olmanız hakkında yeterli bilgiye sahip olmamanıza sebep olmuş olabilir :44:

canım ne zmandır birliktesiniz.yani ailesini erkek arkadsşını çok iyi tanımıyomusun

canım ailesini hiç tanımıyorum ama o dedi ki ben sana hiç bi konuda yalan sölemicem. ve anlattı işte... kardeşi ile ailesi görüşmüyo... farklı bi ülkede yaşıyomuş

Hayatta insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz, belki geçerli bir sebebi vardı adamın, olmasa bile aileni, akrabalarını kendin seçemezsin, nasıl davranacaklarını sen belirleyemezsin ki. Sevgilinin ne suçu var?

kendisininde bi sıkıntısı var gibi sanki. üstte yazdıklarınız kafamı karıştırdı ve uzakta olmanız hakkında yeterli bilgiye sahip olmamanıza sebep olmuş olabilir :44:

evet bana işte üstte yazdıklarımı söyleyince cesaret edemedim sormaya üstelemedim yani. hayatında hep kavga gürültü olmuş şimdiye kadar. artık sakin bi hayat istediğini söyledi

böyle bir şey demesi şüpheleri üstüne çekiyor. daha yenisiniz anladığım kadarıyla çok da sevmiyorsun ben olsam bırakırdım, aile pek tekin görünmüyo. ben 5 parmak bir olmaz ama yetiştiriliş tarzı birbirine yakın diye düşünüyorum.. yalnız trafik kazası gibi bir şeyse o başka biraz düşünülebilir ama kavga şu bu ise kaç bence onlardan

kesin var birşeyler canım. en kısa zamanda konuş bu konuyu. :26:

haklısın aslında ama bak şu yorumumu da bi okusana;

bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.

trafik kazası deil onu biliyorum

Keşke açık açık anlatsa neler olup bittiğini de sende ikilemde kalmasan. Belki yurt dışına kaçmasına yardım etmiştir. Bana o tarz birşey olabilir gibi geldi. Çünkü kardeşi çok genç hapse girip çıkıp sonra yurt dışına yerleşmek için. Bence konuyu anlatması için sorular sor açık açık anlattır tamamını

Temkinli olmanı öneririm.

Kardeşinin suçuymuş gibi anlatıp,tepkini ölçmek istemiş olabilir.

Sonradan söylediği şey,suç kendisininmiş gibi düşündürdü.

canım ailesini hiç tanımıyorum ama o dedi ki ben sana hiç bi konuda yalan sölemicem. ve anlattı işte... kardeşi ile ailesi görüşmüyo... farklı bi ülkede yaşıyomuş

canım böle kendi kendini yersin sen bence kendini güzelce bi topla en kısa zamanda sevgilini karşına al onu incitmeden tatlı bi dillle iişin aslını astarını öğren. ona görede kararını veriirisin. bu şekilde konuşmadan kendini çok yıpratırsın.

canım böle kendi kendini yersin sen bence kendini güzelce bi topla en kısa zamanda sevgilini karşına al onu incitmeden tatlı bi dillle iişin aslını astarını öğren. ona görede kararını veriirisin. bu şekilde konuşmadan kendini çok yıpratırsın.

evet bana işte üstte yazdıklarımı söyleyince cesaret edemedim sormaya üstelemedim yani. hayatında hep kavga gürültü olmuş şimdiye kadar. artık sakin bi hayat istediğini söyledi

bence kavga gürültü olmaya da devam eder insan nasılsa öyle gider, değişmez. ona yardım etmek amaçlı yanında olup değiştirmeye çalışırsan çok yorulursun. eş çok önemli canım.. bir süre sonra ayrılsanız aranızda sorun olsa kafayı sana takmayacağı ne malum sana zarar vermeyeceği... bence farklı bir nedenle soğut kendini ve kurtul

en korktuğum şey de bu zaten. kendisinin yapmış olması. kendisi böyle bişey yaptıysa asla kabul etmemek mi gerekir yoksa tersi mi, kafam durdu ben düşünemiyorum bişey. bu konuda bi yorum yapar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…