ya canım zor bi durum birazda neden öldürüğüne bağlı.tabi kimse ölümle cezalandrılamaz ama namus davası falan mı acaba
dediğim gibi nedenini bilmiyorum biz uzaktayız. konuşcam yakın zamanda...
5 parmağın 5ide bir olmaz derler
eğer sevgilinizde şiddet / şiddete eğilim yada benzer davranışlar gözlemlemediyseniz sorun yok bence.
ben olsam kimsenin işlediği suçun bedelini ödemek istemezdim, beraber olduğunuz kişide bunun sıkıntısını fazlasıyla yaşıyordur diye düşünüyorum.
tabi ailenizin tutumuda önemli bu durumda.
canım ne zmandır birliktesiniz.yani ailesini erkek arkadsşını çok iyi tanımıyomusun
kendisininde bi sıkıntısı var gibi sanki. üstte yazdıklarınız kafamı karıştırdı ve uzakta olmanız hakkında yeterli bilgiye sahip olmamanıza sebep olmuş olabilir :44:
bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.
bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.
Hayatta insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz, belki geçerli bir sebebi vardı adamın, olmasa bile aileni, akrabalarını kendin seçemezsin, nasıl davranacaklarını sen belirleyemezsin ki. Sevgilinin ne suçu var?
25 yaşında, ama ne kadar yattı falan hiç soramadım. duyduğumda şok olup öle kaldım sadece...
böyle bir şey demesi şüpheleri üstüne çekiyor. daha yenisiniz anladığım kadarıyla çok da sevmiyorsun ben olsam bırakırdım, aile pek tekin görünmüyo. ben 5 parmak bir olmaz ama yetiştiriliş tarzı birbirine yakın diye düşünüyorum.. yalnız trafik kazası gibi bir şeyse o başka biraz düşünülebilir ama kavga şu bu ise kaç bence onlardan
haklısın aslında ama bak şu yorumumu da bi okusana;
haklısın aslında ama bak şu yorumumu da bi okusana;
canım ailesini hiç tanımıyorum ama o dedi ki ben sana hiç bi konuda yalan sölemicem. ve anlattı işte... kardeşi ile ailesi görüşmüyo... farklı bi ülkede yaşıyomuş
canım ailesini hiç tanımıyorum ama o dedi ki ben sana hiç bi konuda yalan sölemicem. ve anlattı işte... kardeşi ile ailesi görüşmüyo... farklı bi ülkede yaşıyomuş
evet bana işte üstte yazdıklarımı söyleyince cesaret edemedim sormaya üstelemedim yani. hayatında hep kavga gürültü olmuş şimdiye kadar. artık sakin bi hayat istediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?