- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
en korktuğum şey de bu zaten. kendisinin yapmış olması. kendisi böyle bişey yaptıysa asla kabul etmemek mi gerekir yoksa tersi mi, kafam durdu ben düşünemiyorum bişey. bu konuda bi yorum yapar mısınız?
İşin iç yüzünü bilmeden daha sen karar veremiyorsun, biz hem işin iç yüzünü bilemeden hem karakterini tanımadan birlikte olduğun adamın nasıl karar vericez? Versekte bir işe yaramaz zaten, ayrıl başka biriyle ol desekte böyle devam et desekte mutlu olacağının garantisi yok, ama bence panik yaptığını birlikte olduğun adama belli etme önce o sana güvenip anlatsın herşeyi sonra ona göre hareket et. Davalarda bile tahrik unsuruna bakılır, cinayet nedenine bakılır, pişmanlığa, nefsi müdaafa olup olmadığına bakılır ona göre ceza verilir. Mesela sırf daha fazla kazanmak için birilerini silahla tehdit etmek, birilerini çok geçerli bir sebeple öldürmekten daha kötü bana göre.
Edit: Bir de fazla kaptırma tabiki kendini meselenin aslını öğrenene kadar.
Ne olup bittiğini bilmeden yorum yapmak çok zor.
Anlaşılan,sana açılmak istiyor ama cesaret edemiyor.
Gerçeği öğrenene kadar mesafeli davranmanda fayda var.
Bir de kaldıramayacağın bir durum çıkarsa "kusura bakma ama ben bununla yaşayamam" diyebilecek misin ?
Suçu işleyen adam öldüren o mu? Hayır.
Neden bu bedeli ona ödettiriyorsunuz
Ne yani o aileyi toplumdan mı dışlamak lazım uzak durmak mı gerek
Katil bir çocukları var diye hepsi mi günahkar şimdi
Çok acımasızca...
Allah korusun böyle bir durumla karşılaşsam
Şaşırır fakat asla bu yüzden ayrılmam.
Sadece olayı her detayına kadar öğrenir etraflıca araştırırım
Ailelerini daha yakından tanımaya çalışırım.
kardeşinin işlediği suçun bedelini sevgilin ödememeli ama sevgilinin kendisi cinayet işlemişse sebebi önemli değil bence bu ilişkiyi uzatma.ona iyice bağlanmadan bitir canım
geçtiğimiz sayfalarda bişi yazdım canım dediklerinde haklısın belki ama sanki kendi de kötü bişeyler yapmış gibi bi soru sordu. ona bi bedel ödettirmeye çalışmıyorum. kıyamıyorum zaten üzülüyorum ama bir de sonradan dediği şeyler çıktı. peki şuna yorum yapabilir misin? mesela kendisi ( Allah korusun ) böyle bişeyi yapmış olsa zamanında, öğrensen ayrılır mıydın? nefsi müdaafaa gibi bişey değil ama kendine göre bi nedeni olsa...
sevdiğiniz insanın kardeşinin zamanında çok kötü bi suç işlediğini öğrenseniz ne yapardınız?
sevdiğiniz insanın kardeşinin zamanında çok kötü bi suç işlediğini öğrenseniz ne yapardınız?
bence kavga gürültü olmaya da devam eder insan nasılsa öyle gider, değişmez. ona yardım etmek amaçlı yanında olup değiştirmeye çalışırsan çok yorulursun. eş çok önemli canım.. bir süre sonra ayrılsanız aranızda sorun olsa kafayı sana takmayacağı ne malum sana zarar vermeyeceği... bence farklı bir nedenle soğut kendini ve kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?