bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.
bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.
canım bunun altında kötü şeyler var bu açıkça belli...bak sormaya bile korkuyorum diyorsun yarın birgün evlendiqinde aranızda bir sorun yada bir tartışma olsa sana zarar vermeceqi ne malum...bakışı bile korkutur insanı...ayy Allah korusun bırak gitsin görüşme...bi de bana bişey sordu aklımı karıştırdı bunu söledikten bir gün sonra. evleneceğin insan sana zamanında ben bişey yaptım dese dürüstçe, tepkin ne olur dedi. ben de ne olduğuna bağlı dedim. anladım dedi sadece. biraz belalı sıkıntılı bi aile gibi, kendisi de kötü bişey yaptıysa diye çok korkuyorum. soramadım.
kişi 7sinde neyse 70inde odur canım..aile çok önemli...suçu işleyen kardeşi bile olsa aile aynı ailedir....bir sorun yaşansa sana yada ailene kötü şeyler yapması olaqan...kaza deqil diyorsun kasten işlenmiş bu cinayet..elini ayaqını bu insanlardan hemen çek kurtul..uzatırsan başına bela olurlar...evet bana işte üstte yazdıklarımı söyleyince cesaret edemedim sormaya üstelemedim yani. hayatında hep kavga gürültü olmuş şimdiye kadar. artık sakin bi hayat istediğini söyledi
en korktuğum şey de bu zaten. kendisinin yapmış olması. kendisi böyle bişey yaptıysa asla kabul etmemek mi gerekir yoksa tersi mi, kafam durdu ben düşünemiyorum bişey. bu konuda bi yorum yapar mısınız?
Önemli bir karar, elbetteki aile çok önemli..
Evlendikten sonra akraba olunuyor ve çocuklarınızın amcası halası oluyor o kişiler.
Ama bu çok önce yaşanmış bir olay, cezasını çekmiş, şimdide başka bir ülkede yaşıyormuş.
Aklı karıştıran bir mesele ama tam karar noktası değil bence.
Sevgiliniz nasıl, önemli olan bu AMA BUNU ŞİMDİDEN anlayamazsınız, çok yenisiniz daha..
ÇOK DİKKATLİ KARAR VERİN. ''benimle evlenmezsin değil mi diye sorduğunda çok üzüldüm ''demişsiniz bir mesajınızda.
Aman dikkat vicdani birlikteliğe doğru gitmesin bu..Sonra kurtulamazsınız.
.......
Birde son zamanlarda kim birini öldürse '' namus '' deyip duruyor.. Nasılda sığınıyorlar bunun ardına !!
Lütfen artık bu son bulsun.. NAMUS CİNAYETİ diye bir tabir kalmasın sözlüklerimizde.
Kullanmayın, kullandırmayın..
sevdiğiniz insanın kardeşinin zamanında çok kötü bi suç işlediğini öğrenseniz ne yapardınız?
yok canım, o değiladam öldürmek yazarken bile elim titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?