• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğiniz kişi için dostunuzdan vazgeçermisiniz?

sevdiğiniz kişi için dostlarınızdan vazgeçermisiniz?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

RedRose

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
786
11
318
40
sevdiğiniz hayatınızın önemli kararlarını alacağınız kişi sizin ''bayan yada erkek'' dostlarınıza karşı çıkıyor..Ama altını çizerek söylüyorum ''dost dediğiniz dostlarınıza'' karşı çıkıyor..Ne yaparsınız?Nasıl davranırsınız?Dostlarınız dan vaz mı geçersiniz?Yada sevdiğinize dostluğunuzu anlatmak için farklı yöntemler mi ararsınız?

Ben kimsenin demesiyle dostumdan vazgecmem! Dostumun bir yalnisini,hatasini görüyorsam ben zaten uygun bir dille onu uyaririm. Ancak buna ragmen hatalarindan vazgecmiyorsa, iste o an ben ondan vazgecerim..

Ben kimsenin demesiyle dostumdan vazgecmem! Dostumun bir yalnisini,hatasini görüyorsam ben zaten uygun bir dille onu uyaririm. Ancak buna ragmen hatalarindan vazgecmiyorsa, iste o an ben ondan vazgecerim..

Katılıyorum buna:smiley-cool:

kimsenin lafı ilgilendirmez beni..eğer sorun varsa çözerim....dost kolay kazanılmıyor..vazgeçmek olmaz..! biriside bana böle bişey yapsa üzülürdüm...

ben mesela eski erkek dostlarimla ki cokta deillerdi gorusemiyorum esimle oyle anlastik... o da eski unvden bekar kis dostlariyla gorusmuyor... ki gorusmesinide iis tee meem banane erkek dostlariyla gorussun onlar yeter ona... :smiley-cool:sengözlerimebaksanab

bn dostlarımdan vazgeçmem kolay kolay bi dost edinemessin...sorunu neyse anlatır çözmeye çalışırız..seviyosa alışır ztn....

dostumdan değil ama çok samimi olmadığım bi arkadaşımdan vazgeçmiştim sevgilim niye onu kıskandı anlamadım benim ondn samimi bşka erkek arkadaşlarım var onlara bişey demiyo ama niyeyse o arkadaşımı istemedi bitürlü ben ikna etmeye çalıştım ama gurur meselesi yaptı çok sorun etti bende görüşmüyorum artık o arkadaşımla çocuk öyle dikkat çekici bi tip de değil ama kıskandı işte :sm_confused:

dostum ilşkimize zarar veriyorsa ve sevdiğim kişi buna değerse(ki benim sevdiğim herşeye değer) dostumdan da vazgeçerim.bunun yaşanmış bir örneğiyimdir zaten bizzat.dostum dediğim kişi yok artık ama ben daha huzurluyum...

aynı şey benimde başıma geldi sefiom. ve inan ben de şimdi kocamla çok mutluyum. hem bana hem de ilişkimize zarar veriyodu ayrıca da bizi kıskanıyodu.ayrıca bu insan benim çocukluktan beri en iyi arkadaşımdı.tam 20 senelik arkadaşımdı yani.

evet benimde başıma geldi bu ve vazgeçtim onla dotluğum sürseydi şimdi eşimle evlenemezdim engel olacak bi tarzdılar çünkü böylesi daha güzel oldu huzurluyum...

yaa dost dediğin niye senin mutluluğuna engel olsunki o zaman sen görememişsin onun diğer yüzünü benim arkadaşlarım veya şöle söleyim dostum dediğim kişi hep ayrıl dedi bana kıskandığından değil kıskanmaz asla beni sevgilimde ondan hoşlanmadı görüşme dedi sevgilime tamam dedim ama hala görüşüyorum jeyyar evlenince zaten asla bekar sokmam evime dışarda buluşurum yada eşim yokken görürüm

Ben dostlarımdan vazgeçmem.

Ayrıca kocamın da vazgeçmesini istemem. Aslında kocamın hiç tasvip etmediğim arkadaşları vardır. Ama onlar hakkında kötü konuşmak hatta onları yasaklamak o kişileri daha da vazgeçilmez kılar. Kocam da çok iyi bilir ki; hoşlanmadığım arkadaşlarına asla yasak koymam...

beni seven insan dostlarımı sevmese bile saygı duymalı..zaten gerçek dost dediğim insanlar sayılıdır ve benim ilişkime zarar verecek davranışlarda bulunmazlar,aksi halde ben kendim uyarırım onları..ama sevgilimin isteğiyle dostumu bir kalemde silip atamam..

erkek arkadaşlarımdan vazgeçerim ki geçtim de zaten..aynı şekilde o da 3 yıldır kız arkadaşlarıyla görüşmez..yolda selamlaşırız o kadar..ama dostum dediğim kişilerden kolay kolay vazgeçmem ben, zaten sevgilim de eğer gerçekten o kişinin bi yanlışını görmediyse asla benden bunu istemez ,benim dostlarımla o da arkadaş olur..keyfi olarak sırf sevmediği için vazgeç derse dinlemem ama dediğim gibi benim görmediğim ve gerçekten bana ve ilişkimize verdiği,ve vereceği bi zararı varsa oturur düşünürüm yine kendi kararımı kendim veririm..ama sevgilime güvenirim bu konuda mantıklı bi insandır mantıksız bi hareketini görmedim hiç

vazgeçmek istemezsiniz ama zorunda kalırsınız bazen ben kaldım ve geçtm malesef ama elimd eolsa geçmezdim

benden dostumu silmemi isteyen adam kendi silinir defterden bi daha yazılmamak üzere şakkıdı
bugün dostumla görüşmemi yasaklayan yarın anamla babamla kardeşimle görüşmemi de yasaklar :mymeka:

Dostum dediğim kişi benim mutlu olmamı ister bu yüzden ilişkime zarar verecek davranışlardan kaçınması gerekir. Sevgilimde benim mutlu olmamı ister, bana ve ilişkimize zarar vermediği halde dostumdan vazgeçmemi istemesi tamamen bir bencillik olur. Sevmese bile saygı duyması gerekir. Yanlış anlamalar ya da hatalar var ise mutlaka konuşularak halledilmelidir diye düşünüyorum. Sonuçta sevgi kolay kazanılmadığı gibi kolayda vazgeçilebilecek bir durum değil!!!!! VAzgeçebiliyorsanız zaten dostunuz olmamıştır demektir......

eft bende vazgecerim eger mutlu bir beraberligim varsaa dostumdan vazgecerim askimi tercih ederim

Back
X