Sevdiginiz romantik komedi filmler

çççok iyyi filmeler eklemişsiniz. bi kaç tane de ben ekliyim:

- Kar ve Kaplan: Roberto Benigni ve Jean Reno oynuyor arkadaşlar mutlaka mutlaka izleyin nasıl kaçırmışım diyeceksiniz.

- Dayanılmaz Zulüm: George Clooney ve Catherine Zeta Jones oynuyor şiddetle tavsiye derim.

- Eski Süper Sevgilim : Uma Thurman ve Luke Wilson gerçekten de tam hafta sonu kafa dağıtmak için.

- ıyi Bir Yıl : Russell Crowe ve Freddie Highmore oynuyor ben sevdim

- Şeytan Marka Giyer: zaten bunu çoğunuz izlemiştir. ben beğenmiştim.

dvd ye çok para veren ve kötü çıktığında tavsiye eden arkadaşa bol bol selam gönderen -sırnaşık şey- biri olarak paranızın boşa gitmeyeceğine emin olduğum filmlerdir izleyin özellikle ilk üçü yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatil-The Holiday

Oyuncular

Cameron Diaz (Amanda) , Kate Winslet (Iris) , Jude Law (Graham) , Jack Black (Miles) , Eli Wallach (Arthur Abbott) , Rufus Sewell (Jasper) , Edward Burns (Ethan)
Aşk hayatlarını bir türlü yola koyamamış ve erkeklerle başları dertte olan iki kadın, Amanda ve Iris... Biri Los Angelas'ta, diğeri de ıngiltere'de yaşayan bu iki genç kadın, hayatlarının gidişatından çok sıkılmışlardır.

Kendileri için bir değişiklik yapmanın planlarını kurarken internette ev değişimi üzerine bir site vasıtasıyla belli bir süre için evlerini takas etmeye karar verirler. Tüm istedikleri, hayatlarında biraz farklılık yaratmak ve belki de yeni insanlarla tanışabilme imkanı sağlamaktır.

Kadınlar Ne ıster? ve Aşkta Herşey Mümkün gibi romantik komedi türündeki filmlerin başarılı yönetmeni Nancy Meyers, yine kadınları merkezine aldığı, eğlenceli bir film!

1)Sen Uyurken (Sandra Bullock)
2)Zenginlikte ve Yoksullukta (Tim Allen, Kirstie Alley)
3)Aşk Tutulması (Fahriye Evcen)
4)Kalbini Dinle - August Rush
5)Eski Nişanlısıyla Tanıştığım Gün -Over Her Dead Body
6)Kaza Kurşunu (Katherine Heigl)
7)50 ılk Öpücük
8)Çılgınlar gemisi

favorilerimin hepsi yazılmış nerdeyse
bi kaç tane ilave edeyim

Fransız Öpücüğü
Büyülü Çift
Wimbledon
Keşke 30 Olsam

yeni filmlerden

The Proposal
ve
The Ugly Truth da güzel

Eklentiler

• $The Proposal.webp
    8 KB · Görüntüleme: 190
  • $The Ugly Truth.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 188
kasımda ask baskadır..cok aglayasım gelıyor
pretty woman..kalsıııık
american pie..gulmekten yerele yatıyorum
scary movie...ızlemekten bıkmadım
ask gıbı bır sey..hem romantık hem komık
marvey ve ben...sureklı aglıyorum
asklıma sımdılık bu kdr geldı arsivime bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…