- 12 Şubat 2015
- 34
- 5
- 3
- Konu Sahibi Blow out the flame
-
:) teşekkür ederimel alışkanlığı bence..takılcak birşey değil yani...
bi ara yazmak istemiyorda işte beklerim diye ölesine yazıyormuş hissine kapıldım neden bilmiyorumCanım değil de cnm yazmasından nasıl bir mana aradığınızı anlamadım
ben hep kişilerin yazarken kurduğu cümlelerin kullandığı ifadelerin kendilerini yansıttığını düşündüğümden taktım işte nedense ama iyi ki sormuşum sizlere rahatladım teşekkürlerEl alışkanlığı bence. Aynı anlamda yazılıyor ikisi de. Çok değer verseydi Canım yazardı ama değer vermiyor cnm yazıyor gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum.
:))) haklısınızaslında 3 harf bile yazmıyordur bence, akıllı telefonu varsa c yazdığı gibi cnm öneriliyordur, o da seçiyordur :)
bence tek harften de başka anlamlar çıkarabilirsin.
:)bana laf sokuyo dıye algılarım
canım
başka
cnm ise bence şu cınım
:))) haklısınız
:)))benim erkek arkadasimda cnm yazar uyuz :) El aliskanligi iste. Bir canim´i kisaltir zaten :)
seviyorum bu adamı özel bir neden yok seviyorum düşüncelidir çok fazla his duygu vermez ama ilgilidir çok temkinli nadiren bebeğim der örneğin. İlk tanıştığımızdan itibaren her sabah günaydın cnm, yazar asla canım yazmaz son zamanlarda buna takıyorum nedense, bir his beni dürtüyor canım yazmak zor mudur ? neden cnm. (gelince ara cnm ) gibi vb... başka derdim mi yok sanki çokkk ama buna da takıldım işte soruyorum sizlere bir mana çıkarmalımıyım bundan.
sormam artık sizlerin cevabı ikna etti beniboşa kafaya takıyorsun bence.
ama rahatsız ediyorsa da söyle yani, tamam karşı cins falan da neticede sevgilin, rahatsız eden şeyleri paylaşabilirsin, hem böylece daha iyi gözlemlersin, sen rahatsızlığını dile getirdikten sonra önemseyip değiştiriyor mu yoksa aynı mı devam ediyor.
1 yılNe kadardır birliktesiniz ?
Sesli hafrleri kullanmiyodur bi ara bende oyleydim hic sesli harf kullanmazdim artik kullaniyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?