sevdiğiniz yazarken cnm diye hitap ediyorsa bir anlam yüklemelimiyiz

Blow out the flame

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
34
5
3
seviyorum bu adamı özel bir neden yok seviyorum düşüncelidir çok fazla his duygu vermez ama ilgilidir çok temkinli nadiren bebeğim der örneğin. İlk tanıştığımızdan itibaren her sabah günaydın cnm, yazar asla canım yazmaz son zamanlarda buna takıyorum nedense, bir his beni dürtüyor canım yazmak zor mudur ? neden cnm. (gelince ara cnm ) gibi vb... başka derdim mi yok sanki çokkk ama buna da takıldım işte soruyorum sizlere bir mana çıkarmalımıyım bundan.

El alışkanlığı bence. Aynı anlamda yazılıyor ikisi de. Çok değer verseydi Canım yazardı ama değer vermiyor cnm yazıyor gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum.

El alışkanlığı bence. Aynı anlamda yazılıyor ikisi de. Çok değer verseydi Canım yazardı ama değer vermiyor cnm yazıyor gibi bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum.
ben hep kişilerin yazarken kurduğu cümlelerin kullandığı ifadelerin kendilerini yansıttığını düşündüğümden taktım işte nedense ama iyi ki sormuşum sizlere rahatladım teşekkürler

:))) haklısınız

boşa kafaya takıyorsun bence.

ama rahatsız ediyorsa da söyle yani, tamam karşı cins falan da neticede sevgilin, rahatsız eden şeyleri paylaşabilirsin, hem böylece daha iyi gözlemlersin, sen rahatsızlığını dile getirdikten sonra önemseyip değiştiriyor mu yoksa aynı mı devam ediyor.

Ne kadardır birliktesiniz ?

sormam artık sizlerin cevabı ikna etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…