- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Blow out the flame
-
:)) hımmmSadece canımı mı kısa yazıp , Allaha emanet ol'u (AEO) uzun yazıyorsa o zaman sıkıntı
işte işte bu güzel bi kelimeyi hissettirerek söylediğinde içim eriyo çokkk nadiren ama cnm yazınca enerjim sönüyo saçmalıktır belki bu benim hissettiğimbna her canım diyişinde canı olasım geliyor mesela :) genelde cümlenin başında kullanır benimkisiama canımdan çok delisin der çnkü deli sözcüğü bile onun için bir sevgi sözcüğü çnkü benm birtanem deliymiş ve sevdiği insan da deli olmalıymış
valla öle biri değilim normalde herşeyi dertlenmem buna bi taktım geçer geçti bile konuşunca burada şimdi saçma gelmeye başladı konuşmam gerekiyomuşBu kadar basit bir durum bile dert diye açılıyorsa vay halimize.
işte işte bu güzel bi kelimeyi hissettirerek söylediğinde içim eriyo çokkk nadiren ama cnm yazınca enerjim sönüyo saçmalıktır belki bu benim hissettiğim
Bebeğim de diyormuş ama. Sevgililer onlar zaten.Ben burdakı kızlara bile canım diyorum :) El alışkanlığıdır bence
kullanmaz bazen bebeyim yani saysam sayarım kaçkez söylediğini :))cnm baska hitap kullanmazmi yazisirken?
erkeklerin %90ı mesajlaşmayı sevmez cnm üşengeçlerişte işte bu güzel bi kelimeyi hissettirerek söylediğinde içim eriyo çokkk nadiren ama cnm yazınca enerjim sönüyo saçmalıktır belki bu benim hissettiğim
yok değilim takıntılı derdim olmaz mı var oldu işte bir kereGercekten takintilisiniz ya da baska derdiniz yok
Ortalarda düzgün erkek azliginin sebebi böyle travmalarmis demek ki
Sevindim o vakıt sızın adınıza..valla öle biri değilim normalde herşeyi dertlenmem buna bi taktım geçer geçti bile konuşunca burada şimdi saçma gelmeye başladı konuşmam gerekiyomuş
Bilmiyom artıkın..Bebeğim de diyormuş ama. Sevgililer onlar zaten.
Neyi bilmiyorsun?Bilmiyom artıkın..
Ne niyetle söyledğini. Benım için el alışkanlığı dedim ya. Kendı fikrimi söyledim. Ben ne bılım adam ne nıyetle söylemiş.Neyi bilmiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?