sevdiğinizden mecburen ayrıldınız,peki ya sonra ahı tuttu mu?

benim bir arkadaşım var, çocukla evlenecekti, çocuk herşeylerini almıştı, sonra kız vazgeçti ve ayrıldı. ondan sonra kız tepetaklak oldu, 50 kişiyle çıktı dikiş ttuturamadı. en son biriyle çıktı adam bunu kandırdı bir güzel dolandırdı o adamın yüzünden işindende oldu, şimdi hem işsiz, hem borçlu, hem mutsuz, hee çocuğu merak ediyorsanız, bir ev aldı evlendi ve çok mutlu.

Bende mecburen ayrıldım. Yeniden dönmek istedim.
Bana bi şans yeter dedim, tanımadı, Şimdi onun açık olsun şansı ..
Beddua etmedim tabiki ama şu aralar " inşallah birgün seni benim kadar seven bir başkasını bulamazsın da değerimi anlarsın " dediğim çok olmuştur içimden.
İnşallah rabbim sesimi duyar.. Beddua da sayılmaz gerçi. Sadece bir dua =)

ben de ünv.tede beni çok çok seven ama ilerde evliliği düşenemediğim sevgilimden aniden ayrıldım,arkasına da nişanlandım bi başkasıyla ama hiç mutlu olamadım.hata yaptım. cezasını da çektim...Allah onun çektiğinden daha beter acıyı yaşattı bana,çok üzüldüm.

Ah tutmak = bela okumak gibi ayni degilmidir?

Hiç sevmem bela okuyan insanlari. Benden uzak Allah'a yakin olsunlar. Varsa kaderinizde bir$eyler zaten olur, yoksa olmaz neden ah tutasiniz, bela okuyasiniz.

Insanin içinde hayir olmali...

Bir cucuk ay önce sevgilim benden ayrildi aylesi istemedi icin. Evlenmeyi düsünüyorduk aylemde biliyordu cousenlerim herkez biliyordu beni cok macup biraktilar. Ben ona bastan demistim aylen istemiyorsa görüsmiyelim cünkü bunlar tek akraba evliligi istiyorlardi bide ben ozaman daha fazla ona baglancaktim sana ve ben bir kizim bende farkli millet hemen dedikodu yapiyor görüsünce. Oda bana söz verdi hatda yemin etdi neolursa olsun beni birakmicak diye her engeli acacak diye ve kandirdi beni... Ve korktum basima geldi beni birakti iki kere aylesinin yüzünden hic arkasina bakmadan dedigi anlasana seni kimse istemiyor bide benim onlara cok iyilim dokunmustur. Bende ah etdim cünkü cok canimi yaktilar ve aylemin...Allah büyük

Son düzenleme:
ah aldığıımı biliyorum çünkü hiç mutlu değilim:17: peki bunu çözümü nerde helallikmi almak lzm yani :39:allahım affetsin:31:

Ahının tuttuğunu hissediyorum. uzun zamandır hiç birşey yolunda gitmiyor, bir uğursuzluk var üzerimde..

Son düzenleme:
ayrıldığım insanın hayatı benden sonra süper gitti. benim ise tepetaklak oldu. ama bana söylediği o kadar kırıcı söz vardı ki unutamadım. gururumu kırdıktan sonra kendini affettirmeye çalıştı. ayrıldıktan sonra hergün ağlaya ağlaya ah ettim. şu an ben mutsuzum ama onun ahı tuttu diye düşünmek istemiyorum çünkü o hakkını helal etti yakasına yapışmayayım diye ama ben hala helal etmiyorum. devran dönerrr....

Back
X